reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ech u mnie zakupy też nie uniknione bo nawet nie mam w czym wyprać rzeczy Matiego i pozmywać też nie mam jak bo się proszek do zmywarki skończył ;D

reklama
witam i ja!
u mnie sniegu jak w grudniu przed świetami ::)

Anineczka fajnie mieć taka siostrę  malutką :)

mnie też czekaja zakupy, dobrze ,że cieplej niż wczoraj
Marcel budzi sie 6 ;40 ostatnio jak w zegarku
ale zasypia już wczesniej niż dawniej

Miyu, Mojemu by do głowy nie przyszło żeby "kazać" cokolwiek.Po prostu wiem, że jak mu nie zrobię, to pójdzie do pracy na głodniaka.Jak nie dopilnuję, to zaraz chudnie.Jest wysoki i poniżej 78kg wygląda źle...

marta3x
no bo przeciez teraz 5 marca miala urodziny ::) czwarte ;D
I taka dluga liste prezentow mi zrobila ,ze bede musiala wziasc osobna walizke ::) ;D ;D

Moj maz na szczecie ma z czego chudnac ;D ;D 102 kg. zywej wagi ::)
Tak wiec moze troszke schudnac ;)

dzien dobry!!

u mnie sypie śnieg!!!!
na dodatek, jest szaro i wieje.

juz nie wytrzymam, nienawidze zimy.

ide z Rozi na szczepienie dzisiaj.

Rozalcia zasnęła o 20, obudziła się z nieznanych mi powodów o 4.20.w ogóle nie płakała, pogadałysmy sobie, pomiziałyśmy sie i zasnęła. o 7.20 pobudka na jedzonko później kimała do 10.30 :)
teraz tez gada :)

Dziewczyny, a ile godzin wasze dzieciaczki przesypiają w nocy bez jedzonka? Hania je o 21 a potem ok 4,5..Może niepotrzebnie ją wtedy karmię, co?

kinek pisze:
Wracając do wczorajszego wątku..mój mąż też ode mnie młodszy ale tylko o rok.On 28, ja 29 :)

Mel, ja uwielbiam Piotra i Pawła.Bardzo lubie tam kupować.Kilka miesięcy temu oddali do użytku CH Plaza i tamtejszy Piotr jak spod igły...

byłam w Plazie zaraz po otwarciu :) Pariska tez była ;D miała 2 miechy

reklama
kinek pisze:
Dziewczyny, a ile godzin wasze dzieciaczki przesypiają w nocy bez jedzonka? Hania je o 21 a potem ok 4,5..Może niepotrzebnie ją wtedy karmię, co?

ja też się zastanawiam nad tym, czy może juz czas odzwyczaić od dojadania nocnego ::)
Paris dostaje flaszkę z kaszką 150 ml około 19.30
na jedzonko budzi się koło 3-4 (dostaje 120 ml mlika,
a potem wstaje około 6-7 - czasem je od razu, a czasem około 8--9

Do góry