reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Gosiaczku, najlepie właśnie jak ciasto ma taką konsystencję jak napisałam. Zbyt duża ilość mąki powoduje, że placki są twarde. Oleju też nie lej na patelnię za dużo bo placki za bardzo nim nasiąkną. Najlepiej jak masz patelnię teflonową to smaż je na niej.

Ja do placków dodaję nawet czosnek ;D smażę na oliwie, czasami na zwykłym oleju. Mam też nieco inny przepis, może komuś się przyda...mniamuśny ;D ;D
Ciasto takie jak na placki, musi być jednak dość gęste, na nałożony placek na patelni kładziemy plaster sera i nakrywamy warstwą ciasta plackowego ziemniaczanego. To się powinno elegancko skleić ze sobą. Usmażyć na chrupko i w środku ten rozpuszczony serek ;D Rewelka!!

dzień dobry!
u mnie piękne słońce, ale niestety mróz jak cholera!!!
Laluńcia śpi więc się biorę do roboty bardzo ciężkiej czyli nauki.

placków nie lubię, ale kiedyś jadłam gdzieś z pietruszką i marchewką i były całkiem ok.

miłego dnia!!!

reklama
edyta27 pisze:
Winia, ja też mam niedługo urodziny (a Ty kiedy? ;D) i też sobie zamówiłam ;D
Ja też 20 lutego.
A co do ściągania z sieci...to ja tego nie lubię. Mam takie swoje dziwne zasady. Jak chcę coś zobaczyc to idę do kina albo kupuję oryginały. Trylogię Tolkiena też mam ;D

Do góry