reklama
GeHa pisze:Ja do placków dodaję nawet czosnek ;D smażę na oliwie, czasami na zwykłym oleju. Mam też nieco inny przepis, może komuś się przyda...mniamuśny ;D ;D
Ciasto takie jak na placki, musi być jednak dość gęste, na nałożony placek na patelni kładziemy plaster sera i nakrywamy warstwą ciasta plackowego ziemniaczanego. To się powinno elegancko skleić ze sobą. Usmażyć na chrupko i w środku ten rozpuszczony serek ;D Rewelka!!
ja też takie robie z serem
potwierdzam rewelka
anineczka
królowa mrówek :P
To my wszystkie z lutego??? ;D ;D ;D ;Dptyska pisze:o widze ze ktos zaraz po mnie ma urodzinki
ja mam 18 lutego
miyu
Fanka BB :)
to co innego też bym chciała mieć orginał np Władcy ( na ktorym byłam zreszta w kinie na marotonie wszystkich cześci )Winia pisze:Ja aż taka kinomanka nie jestem. Ja wolę jednak ksiązki. A to co lubię to mam. Nie jest tego aż tyle...hihi
Ale to moja zasada a wcale nie neguję ludzi,którzy filmy z netu ściągają. Ja poprostu lubię mieć oryginalną kolekcję
anineczka
królowa mrówek :P
Ja tez zdecydowanie wole ksiazki. Winia jaka ostatnio przeczytalas?
anineczka a ty z ktorego lutego?anineczka pisze:To my wszystkie z lutego??? ;D ;D ;D ;Dptyska pisze:o widze ze ktos zaraz po mnie ma urodzinki
ja mam 18 lutego
izis
Fanka BB :)
a ja mam przed wami urodzinki 16 lutego kończę ćwierć wieku o boooooooooooooooooże
A z tym becikowym to jest tak;
nie należy sie nam niestety dopiero od tego roku matki dostaną :
a dla dziewczyn z Warszawy taka nowina;
gmina Warszawa wypłaca tysiąc złotych wszystkim matkom roidzącym po pierwszym wrzesnia
zbez względu na zarobki z ta sprawą trzeba udać sie do opieki społecznej i tam wypełnic papierki :
przelewaja na konto jesli rodzice są bezrobotni lub pracują w firmie zatrudniającej mniej niż dwadzieścia osób
jęsli firma zatrudnia więcej osób tak jak w przypadku mego męża to trzeba zgłosić się z tym do księgowej w zakładzie pracy i to zakład wystepuje o te pieniążki oczywiście też bez względu na zarobki :
A z tym becikowym to jest tak;
nie należy sie nam niestety dopiero od tego roku matki dostaną :
a dla dziewczyn z Warszawy taka nowina;
gmina Warszawa wypłaca tysiąc złotych wszystkim matkom roidzącym po pierwszym wrzesnia
zbez względu na zarobki z ta sprawą trzeba udać sie do opieki społecznej i tam wypełnic papierki :
przelewaja na konto jesli rodzice są bezrobotni lub pracują w firmie zatrudniającej mniej niż dwadzieścia osób
jęsli firma zatrudnia więcej osób tak jak w przypadku mego męża to trzeba zgłosić się z tym do księgowej w zakładzie pracy i to zakład wystepuje o te pieniążki oczywiście też bez względu na zarobki :
reklama
Gosiczka
Mamusia Kubusia
miyu pisze:Winia ja jak bym chciała wszystkie filmy obejrzeć w kinie to po pierwsze bym zbankrutowała po drugie musiała dzieci oddać komuś na wychowanie i
No właśnie miyu, ja myślę tak samo