reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Czesc Mamusie. Wiem ,ze juz pewnie wszystkie kimacie,ale ja dzis kompletnie nie mialam czasu posiedziec z wami i strasznie tego zaluje!
Zabiegana,zalatana, ale szczesliwa... Bylam jeszcze raz w domku i upewnilam sie, ze tego chce!
Zrobilismy orientacyja wycene sprzetu i innych"waznych" rzeczy bez ktorych sie nie obejde (teraz nasz dobytek mozna policzyc bardzo szybko:lozko,komoda i Antka rzeczy ;D)
tak wiec sporo do dokupienia!
Domek nie jest ani wielki ani obszerny, no i ogrodek niezaduzy :(
Ale przytulny,cieply ,zadbany no i bez dodatkowych lokatorow!!
A co do pieska to jeszcze go nie mam, ale juz jest w planach.
Maz sie uparl na owczarka jugoslowianskiego-ale pies ze mna nie bedzie wychodzil na dwor !!!! to bydle nie nadaje sie do takiego domku
To ja bede wychodzila z psem i chce niewielkiego zwierzaka.
zastanawiam sie nad czyms takim
Bichon_GAL2.gif

Fajowy jest ;D

reklama
Fajjjny ten piesek, troszkę spudlony ;)
My się zastanawialiśmy nad collie albo labradorem, ale prawodopodobnie wyjedziemy za kilka miesięcy do Irlandii, więc nie byłoby komu zając sie pieskiem, bo moja rodzinka już ma, takiego postrzelonego kundla, że hej!Szczeka na wszystkich i na wszystko.Śpi w łóżku z moją mamą i jest najbardziej rozpieszczonym psem, jakiego znam.
A wogóle to podobają mi się dogi niemieckie.

Melanie pisze:

GeHa
sie dzisiaj nie odzywała ::)
ale na bank czytała :D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D oj, Melanie
Cześć laseczki ;D
Wczoraj nie miałam czasu na siedzenie na BB ;) pomimo tego, że siedzę cały czas w domu (Jula ma 2 tydzień ospę).
Może dzisiaj się zmobilizuję....jakoś 8)

Co do pieska, słodziak, ale czy nie będzie szczekał jak nienormalny? Mam uraz do takich "szczekaczy" ::)

beatka pisze:
a dlaczego Majce nie wychodzi słodkie na zdrowie? bo nie wiem? dobranoc babeczki! :-*
CHODZI MI O TO, ŻE to wcale nie przynosi korzyści dla dziecka takie wpierdzielanie słodkiego :p

oooo właśnie doczytałam, że Aniulka już Tobie odpisała ;D

dzień doberek ;D minus 26 w nocy mielismy
a teraz około minus 23

GeHa pisze:
Cześć laseczki ;D
Wczoraj nie miałam czasu na siedzenie na BB ;) pomimo tego, że siedzę cały czas w domu (Jula ma 2 tydzień ospę).
Może dzisiaj się zmobilizuję....jakoś 8)

Co do pieska, słodziak, ale czy nie będzie szczekał jak nienormalny? Mam uraz do takich "szczekaczy" ::)

o kurcze faktycznie ten psiak, to taka maskotka - a jesli o mój gust chodzi, to ja lubie psy obronne >:D nawet jeśli potem sie okazuje, że ten obronny to tylku doża kupa futra, która kocha pieszczoty

Babija jak miło ponownie Cię czytać :)

A ja wstałam dziś z mega leniem, nic mi się nie chce. Kubę po śniadaniu zajęłam karuzelką w łóżeczku, wyrodna matka jestem i nawet mi się nie chce z nim bawic. Nie wyspałam się i mięśnie mnie bolą. Zresztą Kuba odlatuje ostatnio o 6-7 wieczorem i o 7 robi mi pobudkę, więc jak tu się wyspac?

o matko !
Ja bym mogła napisac to samo :D
Paris leży w łożeczku z karuzelą a ja z laptopem leże w łóżku, bo się pozbierać nie moge

reklama
Wpadłam na moment do galerii brzuszków, pooglądałam sobie przyszłe mamy, i...
JA ZNÓW CHCĘ BYC W CIĄŻY
Ale na razie nierealne, chyba że w lotto wygram :D

Do góry