reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

hejka dziewczyny!!
u nas - 32 stopnie :(
ja chce ciepła
poczytam co u was bo wczoraj miałam problemy z bb i komp też ::) ::)
miłego dnia zyczę

reklama
dzien doberek
u nas -26
ja juz na nozkach od 7 bo Jas sie domagal jedzonka
teraz sobie spi a mama sie szykuje na podboj i poszukiwania mieszkanka dla naszej trojki

Cholerka!!! Kuba właśnie usypiał, a sąsiad z dołu zaczął tłuc jakimś młotkiem po ścianach chyba. Masakra! Dopiero co przed świętami remont robili i znowu hałasują. I pewnie ze spania nici.

oj ci sasiedzi

nasi na szczescie skonczyli remont ale spoldzielnia zabrala sie za malowanie klatki

a sasiedzi byli tacy uprzejmi ze przyszli i uprzedzili ze beda walic mlotkiem (i tak nic prawie nie bylo slychac)

Moi sąsiedzi nigdy nie uprzedzają. Niby są spoko, znam ich troszkę, ale pohałasowac to lubią i potrafią. Jak nie remont to imprezka. W sobotę mieli 20 rocznicę ślubi i cały wieczór słuchałam wrzasków: "gorzko gorzko". Czułam się jak na weselu :D Hej, to może taka ostra imprezka była, ze aż remont muszą robic hihihi

hihi może:D

PILNIE POTRZEBUJĘ PRZEPIS NA PLACKI ZIEMNIACZANE
Jak któraś z Was wie jak się je robi to napiszcie, bo mam cholernego smaka, a nigdy nie robiłam :)

reklama
Dzień Dobry!  
Ja znam trochę łagodniejszą wersję a oto przepis: zetrzeć ziemniaki na tarce lub zmiksować, dodać1 żółtko (białko ubić na sztywną pianę) dodać do ziemniaków szczyptę soli,  mąki tyle żeby ciasto dużymi gęstymi kroplami spływało z łyżki ( nie daję cebuli ale jak ktoś lubi to oczywiście można ją zetrzeć i dodać) na samym końcu wymieszać ciasto delikatnie z pianą i już gotowe !. Piana powoduje, że placki są bardzo puszyste . Smacznego. :D

Do góry