reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

hejka dziewczyny!!
u nas - 32 stopnie :(
ja chce ciepła
poczytam co u was bo wczoraj miałam problemy z bb i komp też ::) ::)
miłego dnia zyczę

reklama
dzien doberek
u nas -26
ja juz na nozkach od 7 bo Jas sie domagal jedzonka
teraz sobie spi a mama sie szykuje na podboj i poszukiwania mieszkanka dla naszej trojki

Cholerka!!! Kuba właśnie usypiał, a sąsiad z dołu zaczął tłuc jakimś młotkiem po ścianach chyba. Masakra! Dopiero co przed świętami remont robili i znowu hałasują. I pewnie ze spania nici.

oj ci sasiedzi

nasi na szczescie skonczyli remont ale spoldzielnia zabrala sie za malowanie klatki

a sasiedzi byli tacy uprzejmi ze przyszli i uprzedzili ze beda walic mlotkiem (i tak nic prawie nie bylo slychac)

Moi sąsiedzi nigdy nie uprzedzają. Niby są spoko, znam ich troszkę, ale pohałasowac to lubią i potrafią. Jak nie remont to imprezka. W sobotę mieli 20 rocznicę ślubi i cały wieczór słuchałam wrzasków: "gorzko gorzko". Czułam się jak na weselu :D Hej, to może taka ostra imprezka była, ze aż remont muszą robic hihihi

hihi może:D

PILNIE POTRZEBUJĘ PRZEPIS NA PLACKI ZIEMNIACZANE
Jak któraś z Was wie jak się je robi to napiszcie, bo mam cholernego smaka, a nigdy nie robiłam :)

reklama
Dzień Dobry!  
Ja znam trochę łagodniejszą wersję a oto przepis: zetrzeć ziemniaki na tarce lub zmiksować, dodać1 żółtko (białko ubić na sztywną pianę) dodać do ziemniaków szczyptę soli,  mąki tyle żeby ciasto dużymi gęstymi kroplami spływało z łyżki ( nie daję cebuli ale jak ktoś lubi to oczywiście można ją zetrzeć i dodać) na samym końcu wymieszać ciasto delikatnie z pianą i już gotowe !. Piana powoduje, że placki są bardzo puszyste . Smacznego. :D

Do góry