reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Gosiczka, noś czapę i rekawice, bo jak będziesz miała 40 lat to Ci wszystko wysiądzie, zatoki, poodmrażasz sobie ręce i wogóle niedobrze tak się ziębić! nie w taki mróz!
mój mąż też kolegę poprosił żeby mu pomógł odpalić samochód i pojechał do garażu w robocie wstawić, od czwartku stoi zamarznięty ;D ;D ;D
miałam strasznę ochotę dzis wyjść, ale nie miałam jak, mąż na kursie był :p
ale może jutro poszaleję z siostrzenicą na sankach - mama zostanie z Majką a my pójdziemy pozjeżdżać! hurrra!

reklama
trzeba uważac na takim mrozie bo można nos odmrozić Gosiczka ;)
Aniulka ubierzcie sie dobrze jutro
i gruba warstwa tłustego kremu na twarz
Igor jutro nie idzie do szkoły, kaszle dość powaznie

komp mam w najzimniejszym pokoju
i przymarzam do krzesła
lece do łózka
dzis śpie z Igorem, wchrzanił mi sie do łóżka
bo chory ::)
dobranoc

reklama
U mnie wreszcie zaczęło się ocieplac,jak wstałam o 7 było -22 a jest już "tylko" -18. Auto zamarzło na amen i mężulek musiał zasuwac na autobus buhahaha zobaczy jak to jest:),ja na studia dojeżdżałam autobusem 4x w tygodniu, średnio 2 godziny w jedną stronę, czy to lato czy zima, a on wszędzie autkiem i nie mógł zrozumiec, że ja wracałam zmęczona.A chociaż jemu droga zajmie tylko pół godziny, to i tak pewnie będzie marudził. Niech zobaczy jaka to przyjemnośc :D

Do góry