reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Nam przez ten mróz samochód dziś zamarzł. Wzięliśmy Kubę do wózka i podrzuciliśmy mojej mamie (na szczęście to bliziutko) bo nam się przy -15 stopniach spaceru zachciało! Głupole jesteśmy ;) Było tak cholernie zimno, że czułam, jak mi włosy w nosie zamarzają :D Musiałam od mamy beret pożyczyc (ale nie moherowy ;) ) i rękawiczki, bo swoich nie mam bo nie lubię :) A oto fotka :

Melanie pisze:
o gaszszsz... ::)

to nie wiem co poradzić :p
no takie są uroki mieszkania w centrum... wszedzie blisko ale pieszo bo samochodem trzeba objezdżac... no nic... opatulimy się jak babulinki i polecimy

Gosiczka i te się w ten mróz bez czapki i rękawic wybrałas??????? ZWARIOWAŁAS!!!!!!!

Ten szalik tak przypadkiem wypatrzyłam na bazarku i teraz stał się moim ulubionym gadżetem :D Morsami na pewno nie jesteśmy- cały spacer trwał niecałe 10 minut bo więcej na tym mrozie nie wytrzymaliśmy. Trwałby jeszcze krócej, ale spotkaliśmy kumpla i rozmawialiśmy z nim czy ma pożyczyc kable do samochodu, ale nie miał, zresztą jego autko też zamarzło :D

Z moją siostrą pojechałyśmy dziś na cmentarz do babci i dziadka. Zaspy po pas, mróz okropniasty i postanowiłam że jutro nie ruszam się zdomu.

Jak już wspomniałam nie mam rękawiczek (tzn teraz już mam bo mama dała mi jedną swoją parę) ani czapki bo po prostu nie znoszę. Poza tym mieliśmy jechac samochodem, więc nie byłyby mi potrzebne :)

reklama
ciągle te same :) ale to niechcący te kominy, nie chciałam już Was nimi zamęczac, po prostu widac je z prawie każdego miejsca w okolicy

Do góry