reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie pisze:
ale ja juz sama nie wiem po tym co w tv nagadali, że to pic na "wode" ;D ;D ;D
a co mowili w tv ??

Anineczka trzymam kciuki za tani kredyt

Beatka, ale mialas stresa snowego, dobrze ze sny sie najczesciej interpretuje odwrotnie ;D
a co do zainteresowania nozkami dziecka to bawilismy sie w poznawanie stopami twarzy mamy i taty(z zarostem jest weselej ;D )
efekt byl natychmiastowy ;D
teraz Milenka liczy sobie paluszki najczesciej jak tylko moze
mozna tez klasc nozki na swoje ramiona, gdy sie do dziecka gaworzy ;D
ale to juz pewnie cwiczycie razem z pakuneczkiem i chwytaniem raczka nozki po przekatnej

Milenka od soboty bardzo sie buntuje, czesto krzyczy, wierci sie przy jedzeniu,
jak lezy na plecach to lapie sie za wiszace zabawki i podciaga sie do siedzenia,
jest strasznie niezadowolona jak lezy zbyt dlugo na brzuszku, co wczesniej bardzo lubiala ;(
napatrzyla sie w sobote na starszego 9 miesiecznego kolege, albo podczytala cos na bb  i zaczela cwiczyc 6 wejdera  ::)
i juz za bardzo nie daje sie zainteresowac zabawa jak zobaczy tv :(
a jak ja przylapie na patrzeniu na bb i wylaczam monitor to sie smieje, jakby sie cieszyla, ze przez chwile udalo jej sie popatrzec ::)

reklama
Ineczka pisze:
Melanie pisze:
ale ja juz sama nie wiem po tym co w tv nagadali, że to pic na "wode" ;D ;D ;D
a co mowili w tv ??

a co? tez masz Kune?? ;)

mówili, że to wcale nie jest tak jak przedstawiają sprzedawcy filtrów, że nie czyści tak wody :p
ale podobnie jak z tym artykułem o krwi pępowinowej -niewiadomo kto ma racje i kto komu chce zaszkodzić :)

Izis trzymaj sie , na pewno w końcu to cholerstwo wykończysz!!!
Anineczka trzymam kciuki za kredyt!!!
Igusi spadła juz goraczka wiec moze bedzie juz ok, ja tez juz lepiej sie czuje :)

izis kuruj się bidulo. pewnie stringów nadal nie odstawiłaś uparciuchu, co?

anineczka trzymamy również kciuki, jestem pewna, że Wam sie uda!

Ineczko stresa miałam takiego, że aż się obudziłam i męża obudziłam! ale ja mam często okropne sny i takie pokręcone, że hej! na początku jak małą już do łóżeczka do spania wyekspediowaliśmy i sami u siebie spaliśmy, to ciągle sie budziłam przerażona, że przygniotłam dziecko i szukałam jej po całym łóżku :(
a raz mi się śniło, że ona zwymiotowała przez sen i sie tym udławiła i już chciałam lecieć na dół do niej ale się zorientowałam, że to był tylko sen...

Igusi przesyłam buziaki, dobrze, że do zdrówka wraca! :-*

Beatka własnie nie noszę ostatnio stringów :p

najgorzej w pracy latam co pietnascie minut do kibla :p

Anineczka trzymam kciuki za kredycik nam nie przyznali :( nie chciało mi sie nawet pisać o tym.....
ale będziemy próbować na wiosnę ja juz będę pracowała to dojdzie jedna pensja ::)

Izis mam nadzieje, ze pampersy nie beda potrzebne :(

beatka pisze:
a raz mi się śniło, że ona zwymiotowała przez sen i sie tym udławiła i już chciałam lecieć na dół do niej ale się zorientowałam, że to był tylko sen...
to macie dwa pietra czy antresole ?? wow ;D

reklama
Do góry