reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

A my właśnie wróciliśmy z wojaży - Maciek był u jednych i drugich dziadków. 2 nocki spędziliśmy poza domem na szczęście synek dobrze to znosi. Teraz poczytam sobie co napisałyście.

reklama
Siwasek u nas też lekkie przeziębienie, stan podgorączkowy juz kilka dni i straszny katar. Maciek na widok gruszki zaczyna płakać, nawet nie muszę jej mu wkładać do noska. Życzymy Igusiszybkiego powrotu do zdrówka i dla mamusi spóźnione życzenia.

Sama nie wiem, mocno go okryłam kocem, samochód był nagrzany i prawdę mówiąc ten mróz chyba nawet do niego nie dotarl, ale narazie nie ruszam się z nim, siedzimy w domu do całkowitego wyleczenia.

edyta no i bardzo dobrze, takie mrozy to nie przelewki, i nie chodzi o to, że dziecko zmarźnie, bo to tylko chwilka przenieśc do auta
ale zdąży naoddychać się powietrzem, gdzie różnica temperatur wynosi ponad 40 stopni
np w pomieszczeniu jest ok 22 stopnie a na zewnątrz ok, 20 st. i jakby nie liczyć jest aż 40 dyszki :p

dlatego nie pójde z Pariską na basen jak będzie minus 10, żeby tylko mi pogoda przypasowała w następną sobote ::)

ten tydzień mają być mrozy do srody a od środy coraz cieplej i opady sniegu aż do soboty. Ale temperatury cały czas ujemne
Melanie pisze:
Aniulka MUSISZ? :(
a co mam zrobic??? Zostawiłabym go w domu ale w środe mają występy z okazji dnia babci i dziadka. Codziennie ćwicza. Jak nie bedzie chodził to na występach może być problem

Dzieci do pół roku mogą wychodzic tylko jak temperatura nie przekracza minus 5, starsze minus 10 - ostatnio w jakiejś gazecie wyczytałam.

reklama
Do góry