reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

dscn4015termometr6rz.jpg

no comments

ide spać
see you - jeśli nie powymarzamy :p

reklama
A ja horrorów nie lubię, choć " Ring" obejrzałam, ale nie japoński. Jak dla mnie ten był juz dość straszny.
Zaraz też uciekam do wyrka.  :) , bo się trochę za długo zasiedziałam :-[ :)
Melanie ale u Ciebie zimno. A u nas była dziś odwilż ,a teraz -11 st C.

u nas to samo Mel... -20st. trzymajcie sie cieplutko!
a, nie napisałam Wam jeszcze, że po obiedzie u teściów miałam straszną ochotę sie przejść, no więc zostawiłam męża z małą i poszłam! kurcze, naprawdę zamarzało mi w nosie! i migdałki mi zmarzły, więc poodychałam przez usta, przez co zmarzł mi język. poza tym było super, rozśmieszyli mnie gliniarze, którzy spacerują i łapią ludzi jak przechodzą przez Nowy Świat nie po pasach ;D mojego mężulka tez złapali ostatnio ale nie w humorze był i opieprzył ich i go puścili ::)

No to bardzo macie zimno. Mnie w taki ziąb nie chciało by się wychodzic na dwór brrr. A ci gliniarze są po prostu upierdliwi :)

No ja Beatko niestety jeszcze dziobię. pocieszajce jest to że jeszcze jeden tydzień dziobania i mam nadzieję na dłuuuuuugą przerwę, aż do maja.
Dobranoc moje gadulskie mamuśki.

Joanka my tu zawsze zachwycamy sie ogranizacją Aniulki, a Ty jeszze sie uczysz oprócz tego, że jesteś mamusią 2 BĄKÓW :)
Ukłony do ziemi kochana.
Szacuneczek.

ja już wykąpana ale nie wyspana :p
tzn nocka ok, tylko, że szłam spać przed 2 ale Pariska zrobiła pobudke po 7, no a teraz sobie śpi na samym środku dużego łóżka a jej tata leży jak przecinek na kancie :D
dzisiaj również siedzimy w domu, jutro też posiedzimy, a we wtoresk się zobaczy
w środe ma być już odwilż ufff

no i mam nadzieję, że w sobote będzie w miare ciepło, bo mamy basen !

DZień dooooobry
U nas -25 mężulek poszedł do szkoły a Mati nawija jak najety :)
Co do horrorów jestem ich miłośniczką szczególnie azjatyckich. Warty polecenia dla horromaniaczek jest Shuter. Co do piły to jak dla mnie horrorem nie jest ale film ciekawy czekam na dvdripa drugiej części co by obejrzeć. Tu trailer silent hilla jakby kogoś interesowało :)

reklama
Cześć dziewczyny! Widze że miałyście wczoraj nocne party Wy nocne marki....

No właśnie Melanie, tak mnie podziwiasz a Joanka to juz wogóle super mama! Chowam się przy niej w mysiej dziurze!

Dzisiaj minus 20 więc z kawki u babci i dziadka nici... posiedzimy w domku i bedziemy zaglądać na forum

Do góry