a my byłyśmy na spacerku, lekko prószy śnieżek, ale ciepło jest! ubrałam sie jak na Syberię i się spociłam. a może to przez pchanie wózka po zaspach : Majce sie podobało w każdym razie. aha i kontynuując temat - jakos nie ma tragedii przy ubieraniu, raczej ja muszę pędem się ubierać, bo jak już jest ubrana to chce jechać natychmiast. i głośno mnie o tym informuje
reklama
Jeszcze raz dziękuję w imieniu Robercika. Tyle zdrówka mu życzyłyście, że na pewno wyniki mu się poprawią
Mart3x, Robert dlatego ma złe wyniki, bo jak kiedyś pisałam, przez pierwsze 2 tygodnie nie przybierał na wadze, a przez następne 4 tygodnie nadrobił bardzo dużo, bo przybrał 1600g. Przez ten zły start teraz musi brać żelazo. Narazie krew miał pobieraną z palca, ale 01.03 będzie miał już badany poziom żelaza, czyli chyba z żyły.Mam w książeczce zapisane wyniki, ale nie orientuję się które są złe
Aniulka Roberta karmię wyłącznie piersią i sama biorę witaminki. A buraczki bardzo lubię i ostatnio nawet się nimi zajadałam, ale tylko ćwikłe i barszczyk, soczków jeszcze nie piłam. Chyba trzeba będzie zacząć
Mart3x, Robert dlatego ma złe wyniki, bo jak kiedyś pisałam, przez pierwsze 2 tygodnie nie przybierał na wadze, a przez następne 4 tygodnie nadrobił bardzo dużo, bo przybrał 1600g. Przez ten zły start teraz musi brać żelazo. Narazie krew miał pobieraną z palca, ale 01.03 będzie miał już badany poziom żelaza, czyli chyba z żyły.Mam w książeczce zapisane wyniki, ale nie orientuję się które są złe
Aniulka Roberta karmię wyłącznie piersią i sama biorę witaminki. A buraczki bardzo lubię i ostatnio nawet się nimi zajadałam, ale tylko ćwikłe i barszczyk, soczków jeszcze nie piłam. Chyba trzeba będzie zacząć
ale nam sie ta zima ciagnie
fajnie ze jest snieg, ale te chorubska
trzymajcie sie dzieciaczki !!!
i mamusie tez !!!
Karioka, dokladam sie do zyczen dobrych wynikow i zdrowka ;D
co do ubierania to tez mamy przeboje ;D
unikam jak ognie kombinezonu z nogawkami i caly czas w uzyciu jest kombi-spiworek ;D
a cienka czapeczke wkladam najpierw w grubsza i taka konstrukcje wkladam na raz zeby mniej protestow bylo ;D
niestety nie ma gwarancji, ze w lecie bedzie lepiej, bo moga byc protesty przeciw jakimkolwiek laszkom ;D
fajnie ze jest snieg, ale te chorubska
trzymajcie sie dzieciaczki !!!
i mamusie tez !!!
Karioka, dokladam sie do zyczen dobrych wynikow i zdrowka ;D
co do ubierania to tez mamy przeboje ;D
unikam jak ognie kombinezonu z nogawkami i caly czas w uzyciu jest kombi-spiworek ;D
a cienka czapeczke wkladam najpierw w grubsza i taka konstrukcje wkladam na raz zeby mniej protestow bylo ;D
niestety nie ma gwarancji, ze w lecie bedzie lepiej, bo moga byc protesty przeciw jakimkolwiek laszkom ;D
M
Melanie
Gość
ach... lato, wiosna : my... słońce... nasze dzieci... morze : rozmarzyłam się ;D
M
Melanie
Gość
Marta ma podobną okolicę do naszej ;D
śliczna zima
ale ja i tak CHCE LATO !!!!!!!!!!!!!!!!!
śliczna zima
ale ja i tak CHCE LATO !!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Igor przeszczęśliwy, przyszedł ze szkoły, odgarnął snieg i szaleje z Borysem!! ;D
Marcel śpi
zapiekanka w piekarniku
Aniulka wiem że zelazo barwi zęby ale ich jeszcze nie ma ;D
Marcel musi je brac bo miał słabiutką morfologie ostatnio ale jest juz dużo lepiej
Marcel śpi
zapiekanka w piekarniku
Aniulka wiem że zelazo barwi zęby ale ich jeszcze nie ma ;D
Marcel musi je brac bo miał słabiutką morfologie ostatnio ale jest juz dużo lepiej