reklama
M
Melanie
Gość
Przed ciążą chodziłam późno spać około 2 w nocy.
Na poczatku ciązy już o 20 spałam
a teraz chyba wracają nawyki... ;D
Twój mąż ma na imię Jacek ;D
Na poczatku ciązy już o 20 spałam
a teraz chyba wracają nawyki... ;D
Twój mąż ma na imię Jacek ;D
Melanie, podzielam Twoje zainteresowania zdrowymi zebami. Ja przed ciaza zmienilam wszystkie plombki i zafundowalam sobie ozonowanie. Mam nadzieje w czerwcu na kontroli tylko kamien usunac, jesli bedzie.
Mam bardzo fajna dentystke z dobrym sprzetem, kt. nawet piaskowanie robi w poziomkowym smaku . Polecam wszystkim, bo przy piaskowaniu nie trzeba znieczulen i tylko makijaz jest do poprawy przez pylek
Mam bardzo fajna dentystke z dobrym sprzetem, kt. nawet piaskowanie robi w poziomkowym smaku . Polecam wszystkim, bo przy piaskowaniu nie trzeba znieczulen i tylko makijaz jest do poprawy przez pylek
Witam wszystkie panie. Widzę że od rana Wrześnióweczki nie próżnują.
Ines, nie miałyśmy okazji poznać się wcześniej i bardzo mi przykro, że nie mogłam Cię wspierać z pozostałymi dziewczynami w tym trudnym dla Ciebie czasie. Chciałam Ci tylko napisać, że Anija ma rację: pisz o czym chcesz, obojętnie co by to było.
Powiedzcie dziewczęta: to ile u Was płaci się za wizytę u gina, skoro 60 zł to mało? Ja też tyle płacę ale u nas to chyba najdroższy ginekolog w mieście? A do tego wizyty mam równiutko co 3 tygodnie. Pozdrawiam A.
Ines, nie miałyśmy okazji poznać się wcześniej i bardzo mi przykro, że nie mogłam Cię wspierać z pozostałymi dziewczynami w tym trudnym dla Ciebie czasie. Chciałam Ci tylko napisać, że Anija ma rację: pisz o czym chcesz, obojętnie co by to było.
Powiedzcie dziewczęta: to ile u Was płaci się za wizytę u gina, skoro 60 zł to mało? Ja też tyle płacę ale u nas to chyba najdroższy ginekolog w mieście? A do tego wizyty mam równiutko co 3 tygodnie. Pozdrawiam A.
Bylam wczoraj u mojego lekarza, od poczatku ciazy przybylo mi 6 kg ciesze sie, bo miesiac temu bylo polowe mniej
Ciesze sie tez tym, ze ciaza przebiega dobrze i nie ma przeciwwskazan do uczestnictwa w cwiczeniach w szkole rodzenia, zaczynamy od czerwca
Ciesze sie tez tym, ze ciaza przebiega dobrze i nie ma przeciwwskazan do uczestnictwa w cwiczeniach w szkole rodzenia, zaczynamy od czerwca
reklama
Edit- to ja chyba nie mam prawa narzekać bo usg jest w cenie wizyty a do tego na bardzo dobrym sprzęcie. Ostatnio glądaliśmy bardzo dokładnie mojego synka, nawet paluszki mogłam mu policzyć czy się zgadzają. Zabrałam na to usg mojego starszego ( 4,5 letniego ) synka i bardzo przeżywał że może oglądać braciszka w brzuszku u mamusi. był zdziwiony, że "normalnie" go nie widać. Ale miałam z niego ubaw...