reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hej Mamusie :):)

Widze że poruszyłyście te trudne (dla mnie) tematy :-[ :-[ :-[ bo jak chodzi o dentyste to ja nie moge sie przemóc i pójść...mam dziurke w zębie..czuje ją...ale chyba nie pójde do dentysty...bo ostatnio jak byłam to mi babka powiedziała że następnym razem jak przyjde to mi 8 wyrwie :mad: :mad: :mad: :mad:...więc ja oddalam tą następną wiztyte...już tak mam...boje sie i tyle...a na mnie znieczulenie nigdy nie działa...bo ja i tak czuje...chyba że dała by mi końską dawkę...to może bym sie odważyła...ale wiem z doswiadczenia że jak dentysta mówi ze nie będzie bolało to boli cholernie :mad: :mad: :mad:...

CosmoEwka śliczne te buciki...takie cudowne...i chyba mięciutkie... ;D ;D

a co do pogody to u nas we Wrocławiu ładny dzionek sie zapowiada...mimo że zimny ale słoneczko świeci troche...

pozdrawiam Mamusie wszystkie :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Karolina dbaj o zęby, przeciez to sprawa urody i higiemy
MARSZ DO DENTYSTY !!!

A ja po kontroli jestem i mam zdrowiutkie.
Pani doktor powiedziała mi cos o tym fluorze ale napiszę później, bo teraz nie mam czasu.
Kazała mi przyjść jeszcze przed rozwiązaniem.

Czesc, Wrzesnioweczki :) i nieWrzesnioweczki tez witam!

CosmoEwka buciki-slodziaki ;) widac, ze mieciusienkie... Trzymam za Ciebie kciuki 25 maja, bedzie dobrze - bo musi byc!

Anija wygladasz pieknie i kwitnaco, szczerze Cie podziwiam - ja teraz sapie po wejsciu na 3 p.!!!

Edit ja mam tak samo - zawsze oczami prosze o WIECEJ ZNIECZULENIA bez tego ani rusz, buzi nie otworze ;)

Melanie super, ze nie masz "nic do robienia", a ja o fluorze w ciazy tez slyszalam, na tvn style, mowili o nim jako profilaktyce...

Kociak biegnij do dentysty!!!!!! a taka aura ma byc do 15 maja :(

mam dzis super humorek, bo od rana swieci sliczne sloneczko :)
nie popsulo mi go nawet mierzenie - mam juz 93 cm w najwyzszym miejscu brzuchola!!!  :o
no, i mam juz 9 kilo na plusie  :mad: - wczoraj bylam z powodu tych skurczy u gina (w koncu trafilam do rewelacyjnej pani doktor i jestem przeszczesliwa z tego powodu), wiec przy okazji bylam wazona.
Dostalam nospe forte i magnez z vit. B6 - mam odpoczywac, na szczescie szyjka jest nadal dluga, chociaz miekka... ale jest dobrze :)

Jak Wasze Malenstwa? Dzis w nocy obudzily mnie dzikie harce mojej coruni, jakby chciala mi wykopac pepek od srodka, zapierajac sie jednoczesnie o pecherz  ::) no, i jej aktywnosc zdecydowanie przypada na g. 22-23... kurcze, mam nadzieje, ze to sie jeszcze wyreguluje, bo bedzie "wesolo"...

zaraz wkleje fotki brzuchasa-grubasa, tylko nie mam "na stojaco" ;)

to ze spaceru majowkowego (niestety nigdzie nie wyjezdzalismy.. :( ) w parku ujazdowskim... oj, juz niedlugo bede tam stala bywalczynia ;)

p50100271zl.jpg

a to po spacerku - po wielkim obzarstwie ;)

p50100723st.jpg

Włosy, to nie wiem, bo chyba za często odwiedzam fryzjerkę
ale pazurki taaaaak, rosna jak szalone.

Fajne foty, napierw napisałam na foto mama a dopiero teraz je zobaczyłam ;D

Fajne jest to lenistwo po obżerce, nie wiem czy pisałas o psiiaku czy o sobie hehehe

Dzieki, Melanie :-*
a moze wlasnie tak czesto odwiedzasz fryzjerke, bo szybko rosna?

a pisalam i o sobie, i o pisaku - ostatnio czuje sie po jedzeniu jak oponka ;D
no, i zaczelam sjestowac po obiadku - nic nie jest wstanie powstrzymac mnie od drzemki!

Och na temat dentysty to sie nie wypowiadam!!! Mnie tez czeka wizyta ,ale jakos nie umie sie zdecydowac. Wiem ze czeka mnie rwanie i pare dziurek trzeba zalepic.A jak o tym pomysle to mam gesia skorke wszedzie ;)
Nigdy nie lubilam tego specjaliste.Czemu nie mozemy miec zebow jak niektore zwierzatka? Od czasu do czasu szlybysmy je sobie przypilowac a z ubytkami nie byloby problemu.Odrastaly by sobie ;D ;D ;DMarzenia scietej glowy!!!
Wloski i paznokcie faktycznie jakby szybciej rosna.Ostatnio moja corka na caly glos w przychdni zapytala mnie "mamo czy to sa sztuczne paznokcie,przeciez nie kupowalas".Zrobilam sie czerwona jak purpura,kiedy tlumaczylam jej ze sztuczne mialam przyklejone tylko na sylwestra bo przy przed swiatecznych porzadkach wiekszosc polamalam :laugh:
Co sie tyczy lenistwa to ja przechodze szczyt! Myslalam, ze jak bede w domku to zrobie tamto i owamto, ale poprostu skonczylo sie na tym, ze robie mniej jak podczas chodzenia do pracy,nie mowiac juz o tych drzemkach.
Ale jak urodzimy to to odrobimy podwojnie!!! Wiec sie nie martwie :laugh:

Beacia tez wolalabym, zeby natura potraktowala nas w kwestii zebow jak krokodyle albo rekiny - jak cos sie psuje wyrasta nowy ;)
niestety :( mozna sobie tylko sprawic sztuczna, niepsujaca sie "klawiaturke", a na razie nie zwlekaj i idz do dentysty, zeby Ci sie zabki bardziej nie popsuly! A Twoja córa jest asem! ;D

reklama
czesc Blanus
fajne zdjecia, jaka sliczna para na romantiku ;D
doktora masz prywantnego czy panstwowego?

Dziewczyny, o jakim fluorze piszecie, chodzi o tabletki?

Do góry