reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Czesc :-)

A u nas dzis fajnie na dworku. Sloneczko swieci i nawet cieplutko jest od ranka. Wiec nie proznujemy ;-)
Dzis przychodza do nas wieczorem znajomi na mala dzamprezke :tak:tak wiec od rana bawie sie z niunia, sprzatam, piore i spacerujemy :-) a teraz wlasnie czekamy na tatusia z obiadkiem ;-)

Dziekuje raz jeszcze za gratulacje :-):*

kinek tyle czasu pacowalas wiec lenistwo jest jak najbardziej wskazane :tak::-D

Masz racje, jak sie mieszka z rodzicami to jest zawsze ktos kto moze to zrobic za Ciebie, a jednak co u siebie to u siebie. Moze i ja bym wtedy ogrodku siedziala calymi dniami ;-)

Jolu ciesze sie, ze coraz lepiej u Ciebie z ta wysypka.

Zycz pierworodnemu udanej pogody na obozie :tak:
Fajna sprawa taki oboz :tak::-) Tescie sie postarali :-) A maly pewnie w niebowziety :-)

Edytko co to za zboczone mysli u Ciebie :rofl2::-)
Juz sobie wyobrazam jaka bys byla niegrzeczna :-):-):-D:-D

Anineczko zycze Wam udanej imprezki :tak::-)

Aguula jak tam Kasia :confused::confused:
Co u Was slychac :confused:

Asiu milego prasowania. Ja za tym nie przepadam i zawsze czas mi sie ciagnie i mam wrazenie jakby mi nie ubywalo sterty ciuchow.

widze, ze i do Was znajomi przychodza :-)
Udanego imprezkowania :-D

Asiu spotykasz sie czasem z Monia :confused:

Milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, z Kasia bez zmian. Ciagle stan krytyczny.
Nie wiem dokladnie jak to sie stalo, chyba podczas snu, musiala twardo spac... Nie wiem... az trudno uwierzyc, ze cos takiego moglo sie przytrafic. Podobnie jak Wy jestem zdziwiona. Co innego noworodek, ktory sam sie nie przekreci, ale tutaj jestem zaskoczona. I zalamana jednoczesnie!
Neli nie pytam o szczegoly i tak wystarczajaco duzo zmartwien na glowie.

A u nas tez niezaciekawie. Po raz kolejny porzucila nas niania i to nasza ukochana.
Dawid ja uwielbial, my ja zreszta tez.
Rozstala sie smsem - wybrala najgorszy sposob. W czwartek, 31 lipca wziela pensje, a wieczorem wyslala smsa ze juz nie przyjdzie.
Fajnie :angry:
Dawid ciagle sie o nia pyta, ehhh serce peka.
Ale ten nasz problem w obliczu tragedii mojej przyjaciolki jest "pikusiem"

Kinus, zeby wiedziala... ;-) Dawid rosnie jak na drozdzach. Wazy juz prawie 20 kg.

Poza tym kupilismy dom z 1500 m dzialka w okolicach Trojmiasta (15 km od Gdyni). Niby fajnie, ale teraz przez ta sytuacje z niania nie jest zaciekawie.
Od poniedzialku bylam na urlopie i zaprowadzalam Dawida na 2-3 godz do przedszkola, coby sie chlopak zadomowil. Przedszkole jest w okolicach tego naszego nowego domu, a my przeprowadzimy sie tam dopiero w pazdzierniku lub w listopadzie.
Dawid troszke poplakiwal w przedszkolu, ale generalnie mu sie podobalo. Tylko co z tego? Byl 4 dni w przedszkolu, a dzisiaj ma mega katar.
Od poniedzialku maz bierze urlop.

Normalnie meksyk na calego!

Sciskam Was mocno i jeszcze raz prosze o modlitwe.

Cześć Dziewczyny:-)

Agullo cały czas Kasia chodzi mi po głowie to takie straszne co sie stało......:-:)-:)-(

oj to masz pecha do tych niań współczuje, ale jakiego dorodnego synka masz :tak:;-)

Marusiu ale żeś się rozpisała :-D:-D:-D wiem wiem brak czasuu;-)

buziaki dla wrześniowej paki ;-):-D:-D:-D

Jolu rozpisalam sie jak nigdy ;-):-p:-)

Nawet nie tyle ze brak czasu ale nie mialam co napisac ;-)jakos tak slow braklo ;-)

Wczoraj byli znajomi i imprezka toczyla sie do 3 :-) Bylo fajnie :tak::-)
Chcieli zebysmy dzis szli z nimi do jakis ich znajomych na dzamprezke ale nie idziemy bo nam sie nie chce :-p Nie lubie dwa dni z rzedu pic ;-):-)

hej..my balowalismy do polnocy...Jula padla po 22 i spala do 8/coraz wczesneij wstaje co mi sie osobiscie malo podoba..ale poranne mamo jestem glodna mobilizuje mnie do wstania i zrobieniu sniadanka :-D

Kupilam dzis bilety na pociag i juz sie doczekac wyjazdu nie moge :tak:najgorsze ze prognoza pogodowa ma byc niezaciekawa..deszcze:wściekła/y:kurcze zeby sie nie sprawdzilo:tak::sorry2:

Martusia pytalas czy spotykam sie z Monia :confused:niestety nie...ale mam nadzieje w tym tygodniu to nadrobic:sorry2:ale piszemy na nk lub jakies smski:tak:

Jolu jak tam synek odzywal sie z obozu:confused:super sa takie prezenty..oczywiscie najpierw powinny byc skonsultowane z rodzicami..ale jezeli rodzice i osoba obdarowywana sa za to jak najbardziej:tak:
jak tam uczulenie:confused:

Aguula ale z Dawidka to "kawal"faceta;-):tak::-)wspolczuje problemow z nianiami...mam nadzieje ze przedszkole sie spodoba i niania juz nie ebdzie potrzebna...To pierwszy przedszkolak wrzesniowy..idacy w Pl oczywiscie;-)...Anineczko pamietam ze Antos chodzil do przedszkola ale chyba na pare godzinek chyba tak:confused:;-):sorry2: czy szukac bedziesz dla niego nowego przedszkola:confused:
Aguula a co u Kasi:confused:ciagle mysle:-(...niesprawiedliwe to zycie..ehhh...

a gdzie Luleczka sie podziewa:confused:hoop hoop....

no ładne imprezowiczki widać że chyba tylko ja się nie bawiłam:dry:

Martusiu ja też 2 dni pod rzędu nie lubuję :baffled:

Joasiu jutro będę dzwoniła żeby życzonka wyśpiewać:tak: a tak daję mu wolne od mojego gderania:-D
a uczulenie no już lepiej , twarz cacy szyja też a nóżki i rączki prawie ... jeszcze mam ataki swędzenia:baffled:

dzien dobry:-)

Jolu najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe dla Remka:-)Sto lat:-)

u nas piekna pogoda,zaraz zbieramy sie i wychodzimy.

w nocy mialam koszmary jak sobie poradze z Jula w pociagu przez przeszlo 6h:szok:kurcze musze opracowac jakas strategie..w zeszlym roku bylo spoko a teraz to ciezko to widze:-(ale cuz musimy dac rade:tak:jazda samochodem odpada bo te ruchy wachadlowe,korki,objazdy itp nie przemawiaja za jazda autem..zreszta juz psotanowilam ze jedziemy pociagiem..bilety juz sa wiec odwrotu nie ma:tak:

no nic milej niedzieli:-)

Joasiu a dziękuję :tak:
bądź dzielna dasz rade... miłego wyjazdu:tak:coby wszyscy byli wypoczęci:tak:;-)

Dziewczyny jak dziwnie się czuję 13lat no nie mogę:szok: a ja go widzę jak mi go pierwszy raz pokazali... taki malutki z myszką na pupci och wspomnienia;-):-):-):-)

Miłej Niedzieli:tak:

reklama
Hej!

Piszę do Was z pięknej okolicy.
Z laptopem na kolanach.

Mamy iPlusa i go właśnie testuję.
Strasznie muuliii!!!!
Ale kontakt jest.

Aguula nie mogę przestać myśleć o Kasieńce...

Weekendujecie?

My jutro jedziemy nad jezioro na tydzień...z iPlusem więc jak złapię zasięg, którego tam nie ma to się odezwę.

Do góry