martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Czesc :-)
A u nas dzis fajnie na dworku. Sloneczko swieci i nawet cieplutko jest od ranka. Wiec nie proznujemy ;-)
Dzis przychodza do nas wieczorem znajomi na mala dzamprezke tak wiec od rana bawie sie z niunia, sprzatam, piore i spacerujemy :-) a teraz wlasnie czekamy na tatusia z obiadkiem ;-)
Dziekuje raz jeszcze za gratulacje :-):*
kinek tyle czasu pacowalas wiec lenistwo jest jak najbardziej wskazane
Masz racje, jak sie mieszka z rodzicami to jest zawsze ktos kto moze to zrobic za Ciebie, a jednak co u siebie to u siebie. Moze i ja bym wtedy ogrodku siedziala calymi dniami ;-)
Jolu ciesze sie, ze coraz lepiej u Ciebie z ta wysypka.
Zycz pierworodnemu udanej pogody na obozie
Fajna sprawa taki oboz :-) Tescie sie postarali :-) A maly pewnie w niebowziety :-)
Edytko co to za zboczone mysli u Ciebie :-)
Juz sobie wyobrazam jaka bys byla niegrzeczna :-):-)
Anineczko zycze Wam udanej imprezki :-)
Aguula jak tam Kasia
Co u Was slychac
Asiu milego prasowania. Ja za tym nie przepadam i zawsze czas mi sie ciagnie i mam wrazenie jakby mi nie ubywalo sterty ciuchow.
widze, ze i do Was znajomi przychodza :-)
Udanego imprezkowania
Asiu spotykasz sie czasem z Monia
Milego dnia
A u nas dzis fajnie na dworku. Sloneczko swieci i nawet cieplutko jest od ranka. Wiec nie proznujemy ;-)
Dzis przychodza do nas wieczorem znajomi na mala dzamprezke tak wiec od rana bawie sie z niunia, sprzatam, piore i spacerujemy :-) a teraz wlasnie czekamy na tatusia z obiadkiem ;-)
Dziekuje raz jeszcze za gratulacje :-):*
kinek tyle czasu pacowalas wiec lenistwo jest jak najbardziej wskazane
Masz racje, jak sie mieszka z rodzicami to jest zawsze ktos kto moze to zrobic za Ciebie, a jednak co u siebie to u siebie. Moze i ja bym wtedy ogrodku siedziala calymi dniami ;-)
Jolu ciesze sie, ze coraz lepiej u Ciebie z ta wysypka.
Zycz pierworodnemu udanej pogody na obozie
Fajna sprawa taki oboz :-) Tescie sie postarali :-) A maly pewnie w niebowziety :-)
Edytko co to za zboczone mysli u Ciebie :-)
Juz sobie wyobrazam jaka bys byla niegrzeczna :-):-)
Anineczko zycze Wam udanej imprezki :-)
Aguula jak tam Kasia
Co u Was slychac
Asiu milego prasowania. Ja za tym nie przepadam i zawsze czas mi sie ciagnie i mam wrazenie jakby mi nie ubywalo sterty ciuchow.
widze, ze i do Was znajomi przychodza :-)
Udanego imprezkowania
Asiu spotykasz sie czasem z Monia
Milego dnia
Ostatnia edycja: