reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

och Martusu oby oby ale i tak jautro lup na dniach wbiję się gdzieś do dermatologa bo to jest okropne , nie jakaś wysypeczka tylko jak trendowata wyglondam:szok::baffled: mężulek dla beki mówi że chociaz trendi (od trendowatych) jestem :wściekła/y: mnie to jakoś nieśmieszy

reklama
Witam :-)

Ja jeszcze z kawka siedze. Cos nie moge sie dzis obudzic :-p
W sobotke i wczoraj male imprezki byly u sasiadow posiedzielismy troszke, ogralismy znajomych w pilkarzyki i kolo 22 wrocilismy. Fajnie bylo usmialam sie tak, ze o malo brzucho mi nie pekl ;-):-)

U nas sloneczko wychodzi zza chmurek wiec sie zzbieramy na plac zabaw :-)

Milego dzionka :tak:

Hej!

Witam po weekendzie.
Wyjątkowo miło go z mężem i dziecmi spędziliśmy, niby nic szczególnego się nie działo, a jednak...

U nas dziś pogoda się popsuła.
Gdzie te upały???
Dlaczego prognozy pogody nigdy się nie sprawdzają???

A z nowości - Ola pełza. Do tyłu. Wygląda super śmiesznie, a ja się cieszę jak dziecko! To jej pierwszy poważny sukces.

Hej hej
Komp chyba już hula dobrze.

Edziu
Gratuluje postępu Oli:-)
Wiem jaką to radość sprawia :tak:

Młody sobie zrobił wczoraj przerwe w spaniu i od 24 do 4:30 nie spał:no:
Tatuś się z nim bawił a matka o 2 poszła w kimke :cool2:

Martusiu stuk kaweczką :tak:

Cześć Kochane:-)
wbiłam się dzisiaj do dermatolaga i to bez kolejki i płacenia ...
za wygląd:-D:szok::wściekła/y::zawstydzona/y::-p wyglądam tak paskudnie że nawet lekarz patrzyła na mnie z politowaniem :crazy::szok::baffled:.. co do lekarst poprzedni dał mi coś na stawy !?!?!? tylko po co ? coś mu się pokręciło chyba...
oczywiście nie wiadomo co mi jest ... jakieś uczulenie .. tylko od czego?:dry:

Edytko wielkie brawa dla Oluni:tak: :tak::tak:

Aniu Wasz maluszek noc z dniem pomylił łojeju dobrze że Twój mężuś pomógł:tak: mój raczej się nie kwapi do pomocy szczególnie w nocy :-(... jedynie ciężka praca go tłumaczy ...

Martusiu wiesz że śmiech to zdrowie ? piłkarzyki jak dawno w to nie grałam :-(

w sobote mieliśmy iść na BECH PARTY ale z moim wyglądem się nie dało więc mój mężulek połączył przyjemne z pożytecznym i poszedł na bramkę popracować :tak::-) muzyczki się nasłuchał a kaske zamiast wydać to zarobił:-):tak: takie soboty bez biwka dla niego mało kiedy się zdarzają ... bidulek :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Jolu nie wiedziałam, że aż tak Cię obsypało. A co mają do wysypki stawy??? Lekarz nie wyjaśnił?

Aniu może Twój Matt będzie miał tak ze spaniem jak mój Maciek - oj, nie życzę Wam tego. Pocieszę Cię, że moje dziecko wyrosło z tych nocnych długich pobudek teraz, czyli w okolicach 3. urodzin.

Dzięki za gratulacje dla Oli.

Moje dzieci zostały zabrane na spacer, więc mam chwilkę na złapanie oddechu.

Edytko bo tamten lekarz był zwykły i na rzeczy nic sie nie znał :szok::baffled:

dziś pierwszy raz Remik był z Dominiką na podwórku :tak::-) ale nie na długo bo po jakiś 15-20 się rozpadało...:dry: ale babek to w piaskownicy narobili:tak::-D... jejku jak se przypomne jak nasza mama wciskała nam najmłodszą siore do pilnowania:-D:-D:-D

reklama
Do góry