och Martusu oby oby ale i tak jautro lup na dniach wbiję się gdzieś do dermatologa bo to jest okropne , nie jakaś wysypeczka tylko jak trendowata wyglondam mężulek dla beki mówi że chociaz trendi (od trendowatych) jestem mnie to jakoś nieśmieszy
reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Witam :-)
Ja jeszcze z kawka siedze. Cos nie moge sie dzis obudzic
W sobotke i wczoraj male imprezki byly u sasiadow posiedzielismy troszke, ogralismy znajomych w pilkarzyki i kolo 22 wrocilismy. Fajnie bylo usmialam sie tak, ze o malo brzucho mi nie pekl ;-):-)
U nas sloneczko wychodzi zza chmurek wiec sie zzbieramy na plac zabaw :-)
Milego dzionka
Ja jeszcze z kawka siedze. Cos nie moge sie dzis obudzic
W sobotke i wczoraj male imprezki byly u sasiadow posiedzielismy troszke, ogralismy znajomych w pilkarzyki i kolo 22 wrocilismy. Fajnie bylo usmialam sie tak, ze o malo brzucho mi nie pekl ;-):-)
U nas sloneczko wychodzi zza chmurek wiec sie zzbieramy na plac zabaw :-)
Milego dzionka
edyta27
O&M
Hej!
Witam po weekendzie.
Wyjątkowo miło go z mężem i dziecmi spędziliśmy, niby nic szczególnego się nie działo, a jednak...
U nas dziś pogoda się popsuła.
Gdzie te upały???
Dlaczego prognozy pogody nigdy się nie sprawdzają???
A z nowości - Ola pełza. Do tyłu. Wygląda super śmiesznie, a ja się cieszę jak dziecko! To jej pierwszy poważny sukces.
Witam po weekendzie.
Wyjątkowo miło go z mężem i dziecmi spędziliśmy, niby nic szczególnego się nie działo, a jednak...
U nas dziś pogoda się popsuła.
Gdzie te upały???
Dlaczego prognozy pogody nigdy się nie sprawdzają???
A z nowości - Ola pełza. Do tyłu. Wygląda super śmiesznie, a ja się cieszę jak dziecko! To jej pierwszy poważny sukces.
anineczka
królowa mrówek :P
Hej hej
Komp chyba już hula dobrze.
Edziu Gratuluje postępu Oli:-)
Wiem jaką to radość sprawia
Młody sobie zrobił wczoraj przerwe w spaniu i od 24 do 4:30 nie spał
Tatuś się z nim bawił a matka o 2 poszła w kimke
Martusiu stuk kaweczką
Komp chyba już hula dobrze.
Edziu Gratuluje postępu Oli:-)
Wiem jaką to radość sprawia
Młody sobie zrobił wczoraj przerwe w spaniu i od 24 do 4:30 nie spał
Tatuś się z nim bawił a matka o 2 poszła w kimke
Martusiu stuk kaweczką
Cześć Kochane:-)
wbiłam się dzisiaj do dermatolaga i to bez kolejki i płacenia ...
za wygląd wyglądam tak paskudnie że nawet lekarz patrzyła na mnie z politowaniem .. co do lekarst poprzedni dał mi coś na stawy !?!?!? tylko po co ? coś mu się pokręciło chyba...
oczywiście nie wiadomo co mi jest ... jakieś uczulenie .. tylko od czego?
Edytko wielkie brawa dla Oluni
Aniu Wasz maluszek noc z dniem pomylił łojeju dobrze że Twój mężuś pomógł mój raczej się nie kwapi do pomocy szczególnie w nocy :-(... jedynie ciężka praca go tłumaczy ...
Martusiu wiesz że śmiech to zdrowie ? piłkarzyki jak dawno w to nie grałam :-(
w sobote mieliśmy iść na BECH PARTY ale z moim wyglądem się nie dało więc mój mężulek połączył przyjemne z pożytecznym i poszedł na bramkę popracować :-) muzyczki się nasłuchał a kaske zamiast wydać to zarobił:-) takie soboty bez biwka dla niego mało kiedy się zdarzają ... bidulek
wbiłam się dzisiaj do dermatolaga i to bez kolejki i płacenia ...
za wygląd wyglądam tak paskudnie że nawet lekarz patrzyła na mnie z politowaniem .. co do lekarst poprzedni dał mi coś na stawy !?!?!? tylko po co ? coś mu się pokręciło chyba...
oczywiście nie wiadomo co mi jest ... jakieś uczulenie .. tylko od czego?
Edytko wielkie brawa dla Oluni
Aniu Wasz maluszek noc z dniem pomylił łojeju dobrze że Twój mężuś pomógł mój raczej się nie kwapi do pomocy szczególnie w nocy :-(... jedynie ciężka praca go tłumaczy ...
Martusiu wiesz że śmiech to zdrowie ? piłkarzyki jak dawno w to nie grałam :-(
w sobote mieliśmy iść na BECH PARTY ale z moim wyglądem się nie dało więc mój mężulek połączył przyjemne z pożytecznym i poszedł na bramkę popracować :-) muzyczki się nasłuchał a kaske zamiast wydać to zarobił:-) takie soboty bez biwka dla niego mało kiedy się zdarzają ... bidulek
Ostatnia edycja:
edyta27
O&M
Jolu nie wiedziałam, że aż tak Cię obsypało. A co mają do wysypki stawy??? Lekarz nie wyjaśnił?
Aniu może Twój Matt będzie miał tak ze spaniem jak mój Maciek - oj, nie życzę Wam tego. Pocieszę Cię, że moje dziecko wyrosło z tych nocnych długich pobudek teraz, czyli w okolicach 3. urodzin.
Dzięki za gratulacje dla Oli.
Moje dzieci zostały zabrane na spacer, więc mam chwilkę na złapanie oddechu.
Aniu może Twój Matt będzie miał tak ze spaniem jak mój Maciek - oj, nie życzę Wam tego. Pocieszę Cię, że moje dziecko wyrosło z tych nocnych długich pobudek teraz, czyli w okolicach 3. urodzin.
Dzięki za gratulacje dla Oli.
Moje dzieci zostały zabrane na spacer, więc mam chwilkę na złapanie oddechu.
Edytko bo tamten lekarz był zwykły i na rzeczy nic sie nie znał
dziś pierwszy raz Remik był z Dominiką na podwórku :-) ale nie na długo bo po jakiś 15-20 się rozpadało... ale babek to w piaskownicy narobili... jejku jak se przypomne jak nasza mama wciskała nam najmłodszą siore do pilnowania
dziś pierwszy raz Remik był z Dominiką na podwórku :-) ale nie na długo bo po jakiś 15-20 się rozpadało... ale babek to w piaskownicy narobili... jejku jak se przypomne jak nasza mama wciskała nam najmłodszą siore do pilnowania
edyta27
O&M
słyszałyście już o nowej oszustce? paranoja skąd ci ludzie cię biorą Mesia z kwietnióweczek 2008
Nie. A o co chodzi?
reklama