reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hallo:-)
u nas już padało....

Joasiu leki chyba zaczynają pomagać:tak: malutka poprawa jest więc pomalutku chyba z tego wyjdę ... oprucz skórnych problemów nic innego mi nie jest .... a przestraszyłaś mnie :szok: jak tylko jakeś podobne będę miała problemy skórne to zrobię szczegółowe badanka zrobię:tak: testy robiłam jakieś 4 latka temu i wykazały tylko małe uczulenie na jakiś antybiotyk :confused: którego w życiu nie brałam bez sensu .... 3 dni z zalepionymi wacikami na plecach masakra:szok:

Dziewczyny Kochane Miłego Dzionka:-)

reklama
Luleczko trzymaj sie i nie daj sie..bedzie lepiej..moze to chwilowe..jakis bunt 3 latki:confused:
Jula tez tak czasem ma..najgorsze ze jak sie do niej mowi..tlumaczy to zaczyna drzec sie i nic do niej nie dociera..zreszta juz pisalam o tym wczesniej..moze ak musi byc w dorastaniu naszych dzieci..jeszcze duzo przed nami....a zachowania dzieci sa rozne tak samo jak roznia sie nasze dzieci...a co do zebow to nie pomoge...nie wiem czy juz moga wychodzic...ale chyba za wczesnie..sama niewiem:sorry2:

łojeju Luleczko współczuję .... może faktycznie ząbki... tylko diąsełka ma popuchnięte czy pdniebienie? Domcia w zeszłym roku miała stan zapalny jamy ustnej miała popuchnięte w buzi i na dodatek śmierdziało niesamowicie:szok: i była jakaś dzika przez to:-(

Hallo:-)
u nas już padało....

Joasiu leki chyba zaczynają pomagać:tak: malutka poprawa jest więc pomalutku chyba z tego wyjdę ... oprucz skórnych problemów nic innego mi nie jest .... a przestraszyłaś mnie :szok: jak tylko jakeś podobne będę miała problemy skórne to zrobię szczegółowe badanka zrobię:tak: testy robiłam jakieś 4 latka temu i wykazały tylko małe uczulenie na jakiś antybiotyk :confused: którego w życiu nie brałam bez sensu .... 3 dni z zalepionymi wacikami na plecach masakra:szok:

Dziewczyny Kochane Miłego Dzionka:-)

Jolu nie chcialam Cie starszyc:-(daleko mi do tego:tak:jedynie napisalam to ku przestrodze...lepiej chuchac na zimne...a przeciez lekarze sa tylko ludzmi i tez mylic sie moga...sama zreszta pisalas o tym konowale ktory zle leki Ci przepisal:wściekła/y:
ciesze sie ze leki zaczynaja dzialac:-)

Hej hej
Jolu ło jej,strasznie Cię wysypało.
Moje niby uczulenie wyglądało zupełnie innaczej.Lżej i innaczej.
Oby przeszło po lekach.

Luleczko :szok::szok:
A co ta Jula wyprawia :sorry2:
Współczuje.Kurcze co jej może być? Myślisz,ze to bunt? Nie no napewno bunt ale dlaczego?

Martusiu mój mąż też tak ma.Jak idzie uśpić Matta to sam pada :-D:-D

Asiu ja korzystam z fotosika.
Jest o tyle fajny bo jak zmiejszam zdjęcia to one odrazu wrzucane są do albumu i tam sobie są.I już nie trzeba jeszcze raz zmiejszać zdjęcia.Dzięki temu odzyskałam kilkanaście zdjęć,które po awarii twardego dalej były na fotosiku.
Ja jestem bardzo zadowolona.

U nas pada deszcz.A ja zaraz lece ogarnąć chatke bo mlody właśnie śpi

Aaaa Antek już chyba od roku nie śpi w południe :sorry2:

wrocilysmy ze spacerku...ale wieje:szok:normlanie szok:szok:

balam sie ze drzewo jakies na nas spadnie:dry:tylko patrzylam gdzie Jule wiatr nosi..na szczescie dzis przeszlo 30 minut na hustawce siedziala..kiedys to tylko przez chwilke sie bujala a teraz to zejsc nie chce:tak:

zjadlam wlasnie jajecznice z kureczkami...pychota:tak:

Aniu ja zmniejszam fotki w programie easy thumbnails i tez tylko raz :tak:masz racje fajnie ze zachowaly sie fotki i nie wszystko przepadlo:tak:

Czesc :-)

Bylismy dzis z corcia na szczepienu, a potem na spacerku i zakupach. Fajnie sie spacerowalo mimo ze deszczczyk padal :tak:Po tej szczepionce mala spiaca sie zrobila i usnela po 14 jak wracalismy do domku wstala po 16 ;-)ciekawe o ktorej pojdzie spac na noc :dry:Teraz siedzimy i odpozywamy, a za nidlugo jedziemy do Agi obejzec jej nowa chatke :-)

Asiu ciekawa jestem bardzo jak w tej Jastarni teraz jest :tak:
Co do dzieci biegajacych po kaluzach to naprawde zabawa super :tak:ale co sie dziwic pamietam jak sama tak lubialam sie taplac ;-)

Masz racje apetyt rosnie w miare jedzenia :-)
Ale chyba kazdy tak ma ;-)

Luleczko spolczuje strasznie. Ciekawe co sie dzieje, czemu tak sie zachowuje :confused: Wydaje mi sie, ze moze chce zwrocic na siebie Twoja badz Wasza uwage i jezeli robicie cos w czym ona nie uczesniczy to jest krzyk i placz. Caly dzien jestescie same i napewno duzo sie z nia bawisz, a jak chcesz zrobic cos innego zajac sie czyms innym niz zabawa z corcia na histeryzuje, zebys robila to co ona chce. Nie wiem czy dobrze mysle :baffled: Ale to jedyne przychodzi mi do glowy. Moze sprobuj ja zainteresowac zabawa w samotnosci. Zeby sama sie ladnie zabawila i nie wolala Ciebie do wszytskiego.

Ja swojego czasu tez myslal, ze mojej 6 dolne ida, miala biale dziaselka i spuchniete tez byly, bylo tak jakies 2 razy po jakies 4 dni i na tym koniec. Wszytsko wrocilo do normy a zebow dalej nie ma.

Trzymaj sie :*:*
Powodzenia.

Jolu super, ze leki zaczynaja dzialac :-)
Zdjecia nie widze bo cos net mi szwankuje i sie stronka tnie.

A gdzie monia i misiako :confused::confused:

Milego dzionka :-)

reklama
Dziewczyny czuję się coraz lepiej :tak: powoli schodzi:tak:
a swądziało niemiłosiernie:szok::baffled:

właśnie mam mały bunt Dominiki bo mini mini się kończy a rybka poszła spać:baffled:......

Do góry