reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Anineczko skoro kolezanka Lena mowi, ze dadza rade to jedzcie i bawcie sie dobrze :tak::-) Dobrze robosz, ze chcesz zostac na noc. Do ostatniej chwili bedziesz przy malym i spokojna pojedziesz na lotnisko. Nie martw sie napewno wszystko juz niedlugo wyjdzie do pieluszki.

Jolu u mnie wszystko oki.
Moze zapominasz zanzaczyc ptaszka przy "Pamietaj logowanie".

Tak moja krolewna tez cala i zdrowa :-):-)

reklama
Jest blaszka :-):-):-)
Wyszła po drzemce i solidnym śniadaniu.
Super!

Zachowałam na pamiątke.
Kurdele ostre rogi miała.I w dodatku jeszcze haczyk taki wyszedł też ostry.
Jej jak się ciesze,że nic mu nie jest.

To co? ide się pakować,już moge z czystym sumieniem jechać :laugh2:;-)

Aniu...... teraz to w ramke oprawić lub
gablotkę Ku Pamięci i przestrodze hi hi ;-)
cieszę sie że już oki.... no i życzę fajnej zabawy na wyjeździe...:-)

Witam!

Wczoraj zabalowałam z kolegami z pracy.
Jak ja ich lubię!!! To niesamowite, żeby grono było aż takie zgrane!!! Tatuś sobie poradził - był tylko z Olą i pomimo tego, że się obudziła i płakała nie dzwonił do mnie:szok::-)...mamy postęp.

Dziś byłam na 2 godzinki w pracy, powiem Wam że tęskniłam naprawdę. Olcia zaliczyła rehabilitację z babcią.
Teraz dzieciaki spią, uśpione przez dziadków i przez nich nakarmione, podoba mi sie to!

A ja trochę poszalałam na wyprzedażach.
Maćkowi kupiłam 2 pary spodenek w reserved, niestety jedne na 110 cm czyli 4-5 lat, ciekawe czy mi wymienią:confused:

Asiu miłego urlopu.

Aniu miłej zabawy i żeby Ci się udało wyluzować i nie rozmyślać o dzieciach (całe szczęście, że Pan Blaszka przestał być Panem Blaszką:-D)

Jolu mnie nie wylogowuje, może jest tak jak Martusia napisała?

Edytko to fajnie że masz zgrany zespół w pracy to rzadkość :tak:
no i tatuś ja trzeba to radę da ....Brawooooo
a praca to jak okienko na świat zawsze jakaś odskocznia od domku...;-)
hmm ja tak zbytnio z pracą nie tęskinię może dlatego że ludzie fajni odeszli i pozostała ta gorsza połowa he he ;-)

co do logowania to już się uspokoiło :tak::-) powinno być oki

Jest blaszka :-):-):-)
Wyszła po drzemce i solidnym śniadaniu.
Super!

Zachowałam na pamiątke.
Kurdele ostre rogi miała.I w dodatku jeszcze haczyk taki wyszedł też ostry.
Jej jak się ciesze,że nic mu nie jest.

To co? ide się pakować,już moge z czystym sumieniem jechać :laugh2:;-)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Aniu cieszę sie bardzo!!!!!!
Dobrze ze Matowi sie ic nie stało (uffff)

teraz jedź i zabaluj tam pozadnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

i o zdjeciach pamietaj :tak::tak::tak: ja czekam:tak:

Jkrzymko jak sie rocznica udała? było tak jak chciałaś? mam nadzieje że tak :tak:
- co do logowania, ja np nie daje żeby zapaiętał moje logowanie, bo komp nie jest tylko mój, maz też go uzywa, a hasła nie zna ;-) wiec za każdym razem musze sie zalogować, wiec nie wiem jak to jest z tym na stałe, chyba powinno nie wylogowywac Ciebei, chyba ze "cookies" w przegladarce ci sie czyszczą, i dlatego nie zapamiętuje:confused:

Edzia super że dobrze sie bawiłaś :tak:;-)

a spodenki 110 musisz wymieniac?:confused: ja juz Julii nowe ciuchy na 116 kupuje, bo 110 akurat chodzi, i nogawki są akurat :zawstydzona/y:

my leżymy, ale jula mnie maltretuje żeby wyjść na dwór...kurcze nei wiem czy powinnam, ale moze pójdziemy na chwile, do sklepu, troche kiepsko sie czuje, ale co tam, najwyżej mnie odwiozą do kostnicy :-p

miłego Dnia wszystkim zyczę

do roboty rusza zółwim tempem

Luleczko Maciek nosi rozm. 98, ale akurat te spodenki są 3/4 więc jest ok. Zmierzyła, Mały wygląda ok. Mówsz, że jula 116???? Niezła jest:tak:

Za godzinę mam zebranie w przedszkolu:eek:

Luleczko wysoką masz pannice.
Antek nosi 98 ale waży 17.5 :szok:

Edytko ile waży Ola?
Wczoraj ważyłam Matta w szpitalu i ma 9.6

Duże mam te dzieciaki :baffled:

Luleczko dziś też spróbuj tej mikstury.Zapomniałam Ci napisać,że mąż wypija 2-3 jednego wieczoru ;-):laugh2:

reklama
Luleczko wyspana po dopalaczu? :-)
jak zdróweczko?
a roczniczka się udała :tak::-)
i nawet prezęt dostałam :-) telefon kom. tym mnie zaskoczył miluśko bo mój stary tel w rozsypce :szok: .... miał kaske skitraną :confused:
wcisnę fotki jeszcze ciepłe he he

miłego dzionka Dziewczyny! :tak:
to mój makaronik Korduś i spryciula Dominika

faktycznie lepiej golaska nie dawać ....

Załączniki

• DSC00002.JPG
    DSC00002.JPG
    528,1 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
Do góry