reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hej Kochane

jestem padnieta

cieżka noc za mną, miałąm temp, w ogóle do bani sie czuje

Aniu piłąm herbate wg przepisu meża, i chyba pomogłą mi zasnąć (sie upiłam :confused:;-)) ale nie działała na tyle długo zebym mogła sie wyspać

Aniu dobrze że byliscie w szpitalu, ulżyło mi jak napisałąś o rendgenie :huh: dobrze że to nigdzie sie nie zaczepiło, ja już ominęło ważniejsze punkty, to musi wyjść z kupalem :tak:
Mat vel Blaszka ;-)
hehehe

Bedzie dobrze

Jak znajomi? zdecydowali sie?
Mam andzieje ze pojedziecie i sie troszke pobawicie, wiem na pewno ze teraz ciężka to decyzja, ale może Mat zrobi wam dzisiaj rano blaszkową niespodziankę ;-)
trzymam kciuki :tak:

Asiu zazdroszcze dziisiejszego wyjazdu :tak:
Jedź Kochana i wypoczywaj :tak::tak: i nie zapomnij aparatu;-),czekam na super fotki :tak::tak::tak:

a my troszke do kompromisu doszliśmy w niektóych sprawach:-p

13.07 lecimy (to wiecie), potem 15.07 z wrocłąwia do Pułąw, do mojej Mamy i babci, no i 18.07 wracamy, jedziemy prosto do Jarocina na działkę (przy okazji na festiwal;-)), pobedziemy tam gdzieś do 24.07, a potem wrcoław, zakupy, pakowanie no i przylot 27.07

tak bedzie nasz urlop wygladał

Miało byc troche inacej, ale cóż, za mało czasu ;-)

spadam pod koc

tak tylko ciekawa byłam co u Was

reklama
Witaj Luleczko:-)mam nadzieje ze wciagu dnia nie stosujesz Anineczkowego sposobu bo Julka musialaby sie sama zajmowac;-):-Da tak na powaznie to wracaj szybciutko do zdrowia:-)i Julka tez bo szkoda marnowac czasu na choroby:tak: fajnie ze doszliscie do "jakiegos" kompromisu..dobre i to;-):tak:tez nie zapomnij o aparacie i fotkach;-):tak:

Aniu jak tam brzuszek Matta:confused:kupalek zrobiony:confused:jakie postanowienia:confused:idziecie balowac:confused:

dziewczyny niewiem czy pozniej mi sie uda tutaj zajrzec i napisac wiec teraz mowie Wam do zobaczenia po moim powrocie:tak:
Jula sie spakowala juz,jej rzeczy tez juz prawie spakowane tylko ja i J musimy sie spakowac,ale ciocia ma przyjsc ok 14 ja ide na manicure i pakujemy samochod i w drogr..tylko 320km i bedziemy nad super jeziorkiem,lasy i wogole...inny swiat.
zaraz wychodzimy na spacerek i koncowe zakupki:-)

Asiu dopuki widze,że jeszcze nie wyjechałaś.

Przyjemnego,słonecznego i pełnego lenistwa urlopu!!
Plażuj się,wypoczywaj i pełna energii wracaj do nas :tak::tak:

A my dalej czekamy....dziś sie rozstrzygnie wszystko.Czekam na telefon od męża czy rozmawiał ze znajomymi.
No i czekamy na kupala.
Blaszka ma się dobrze,nic go nie boli :tak:

Lula powiem Ci ,że nawet niezły kompromis.Super!! ;-)

Witam

Anineczko zycze kupala z niespodzianka.
Dobrze, ze poszliscie na rentdgen. Nie musisz sie martwic ze cos jest nie tak.

Ciekawe czemu znajomi sie nie oddzywaja :confused: Zmienili zdanie :baffled:
A wczesniej dogadaliscie sie w 100% :confused:

Asiu bawcie sie dobrze !!!!!!!!
I wracajcie szybko :-):-)

Luleczko duzo zdroweczka :*:*
Ciesze sie, ze poszliscie na kompromis:tak::-)

Jolu co tam u Ciebie :confused:
Dzieciaki zdrowe :confused:

Moniu napraw kompa raz dwa. Wiem co to znaczy byc odcietym od swiata ;-)

Cześć Dziewczyny:-)
ja od 6 na nogach cha to i tak dobrze bo czasem o 5 Kordian stawia na nogi... już 2 pranko zrobione.. kurcze co jakiś czas mnie wylogowywuje to tylko u mnie ?

Luleczko czary mary i nic Cię nie boli
fajne plany na urlopik :tak:

Joasiu słonecznego relaksującego i ciekawego urlopku życzę :tak:
wróć cała i zdrowa...

Aniu oby wszystko potoczyło się wedłóg Twojej miśli ;-) ....

Kordian ostatnio jakiś maruda się zrobił może następny ząbek :-) albo po deserku bo bąki też puszczał :szok:

Hej hej
Blaszka śpi ;-)
Dostał owsianke na śniadanie i mam nadzieje,że go popędzi.
A znajomi nie odbierali wczoraj bo pewnie nie słyszeli telefonu lub spali.Ale nie wycofują się.Lena kazała przywozić Blaszke wraz z książeczką zdrowia.
Ona co prawda jest dentystką,ale jakąś tam teorie na temat zdrowia dzieci ma.
I się kazała nie przejmować,że sobie poradzą i mamy jechać i się dobrze bawić :happy:
No i jak? Chyba pojedziemy?
Tylko zawieziemy dzieci dzisiaj i zostaniemy tam na noc.Troszke dalej będzie na lotnisko,ale będe z nim do ostatniej minuty.

reklama
Do góry