reklama
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Luleczko ja uwielbiam jak już jest cisza na forum wejśc sobie w archiwum i czytać co było kiedyś
A co do eliksiru.Mój mąż zachorował w niedziele a już we wtorek był prawie zdrowy.Dziś po chorobie nie było śladu.
W ciągu dnia pił Panadol do picia a wieczorem herbatka granulowana + cytrynka + whiskey szkocka. Robił miksture pół na pół tak więc mocne to było,ale on to twardogłowy do picia.Tobie polecam więcej herbatki a mniej alkoholu.
Pod kocyk,żeby się wygrzać mocno.
Powiem szczerze,że na mnie też to działa.
A można też zamiast cytrynki sok malinowy dodać.
Ide przyciąć grzywke
Aniu ja też czasami jak sie z chłopem pokłóce to archiwum czytam, lubie to, i zdjecia ogladam ;-)
pokaż grzywke jak przyciełaś sobie
juz sie nie moge doczekać Waszych zdjec z Balu, ty w pięknej kreacji, Mąż w smokingu na pewno eleganckie fotki bedą
Przepis na kuracje wyprobuje, mam andzieje ze mnie nie ciachnie, bo wzięłam juz antybiotyk, u mnie bardzos zybko przeziebienie na krta siada, juz mi sie głos zmienił pewnie jak nic nie wezme to jutro przestane mówić (ale był by ktoś szcześliwy wtedy )
dzisiaj wieczorem wypije takie cos alkoholowe
a moze byc np rum? a nie whiskey
szykuje sie do balu, juz nie przeszkadzam
Ania dzięki za tą wiadomosćWiadomość od Moni!!
Napisała mi na Naszej-Klasie
Aniu, Edytka napisała mi smsa, niestety, nie wiem co, bo mam popsuty tel i dostaję tylko raporty, że taka i taka osoba przyslała mi wiadomość albo dzwoniła do mnie. Ja nie moge ani dzwonić ani wysyłać wiadomości. Udaje mi sie wysłać jedną na 5,6 prób...
Nie mogę wchodzić na bb - miałam zawirusowany komp, rozwaliło jedną partycję dysku i od tej pory mam problemy. Pracujemy nad tym, odzyskujemy dane, nasza klasa już chodzi, bb jeszcze nie, ale mam nadzieje, że juz wkrótce się pojawię...
Pozdrowienia dla wszystkich i buziaki wielkie.
Pa
Moniu czekamy na Ciebie Wracaj szybko
Edzia fajnie masz z Maciulkiem i dziadkami, też bym moja gdzieś na noc sprzedała;-)
a kto z Olą zostaje dzisiaj? tez do Babci jedzie?
Martuś fajnie masz z tymi kolezankami ;-) Sandrunia na pewno szcześliwa, ze ma tyle dzieci do zabawy
właśnie Nam tego bardzo brakuje
Jula ostatnio sobie znowu wymyśla przyjaciół, udaje ze są koło niej, nie wiem w sumie czy to dobrze czy źle, ale kiedys kazała mi nawet szykować dla nich sniadanie:-(...musze tutaj jakieś dzieci koniecznie wypatrzeć, ale ciężko :-(
No i cały czas mówi ze tęskini za swoja przyjaciółką Mają :-(
ehhh
ok zmykam, musze pranie robić, sprzątać, gotować no i sie kurować jakos
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Luleczko poszuka sobie na naszej klasie. Wopisz tylko swoja miescowosc i moze znajdziesz jakas kolezanke z dzieckeim, a jak nie to chodzcie czesto na rozne place zabaw kiedy musi sie ktos trafic. A jak nie to przyjedzcie do Omagh :-)
anineczka
królowa mrówek :P
No i zaczeło się
Mateusz już na dobre się przemieszcza...dorwał Antka obrazek z zawieszką.I połknął tą zawieszke
Na początku się dławił ale udało mu się połnąć.Nie duża,wręcz malutka,ale..
Trzepałam go do góry nogami by wyskoczyła,ale nie chciała.
Jak myślicie wyjdzie z kupą?
Kurdele
Zachowuje się teraz normalnie...czyli kradnie Antkowi zabawki a ten mu ucieka z nimi.
Musze Antka pilnować z klockami lego
Mateusz już na dobre się przemieszcza...dorwał Antka obrazek z zawieszką.I połknął tą zawieszke
Na początku się dławił ale udało mu się połnąć.Nie duża,wręcz malutka,ale..
Trzepałam go do góry nogami by wyskoczyła,ale nie chciała.
Jak myślicie wyjdzie z kupą?
Kurdele
Zachowuje się teraz normalnie...czyli kradnie Antkowi zabawki a ten mu ucieka z nimi.
Musze Antka pilnować z klockami lego
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Ania musisz obserwować, bo jak nie wyjdzie ta zawieszka z kupa, musisz do lekarza, to chyba może do 3 dni wychodzić:-(, a zawieszka plastikowa czy z metalu? kurcze współczuje, zeby tylko nie było problemu :-(
Martus ja chodzę, szukam, plac mamy jeden tutaj, drugi - to ta piaskownica co autobusem jeździmy, tutaj na placu popołudniu angielskie mamy z dziećmi w wieku szkolnym przychodzą, a w dzień plac zazwyczaj jest pusty, raz Nam sie trafił chłopczyk co sie nazywał Key, ale jula jakos nie chciała sie z nim bawic :--(
a na NK nie szukałam jeszcze
Martus ja chodzę, szukam, plac mamy jeden tutaj, drugi - to ta piaskownica co autobusem jeździmy, tutaj na placu popołudniu angielskie mamy z dziećmi w wieku szkolnym przychodzą, a w dzień plac zazwyczaj jest pusty, raz Nam sie trafił chłopczyk co sie nazywał Key, ale jula jakos nie chciała sie z nim bawic :--(
a na NK nie szukałam jeszcze
Ostatnia edycja:
anineczka
Zawieszka metalowa
Na szczęście nie ma ostrych boków.To taki mały trójkącik metalowy.Miał może każdy bok 0,5 cm.
A lekarz w takim przypadku co zaradzi ??
Jesuuu Normalnie moje nie dopatrzenie :-(
Na szczęście nie ma ostrych boków.To taki mały trójkącik metalowy.Miał może każdy bok 0,5 cm.
A lekarz w takim przypadku co zaradzi ??
Jesuuu Normalnie moje nie dopatrzenie :-(
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Aniu wiesz jak tak napisałam że jak nie wyjdzie samo, zeby sie gdzieś nie zaczepiło, jak metalowa to żeby coś sie nie stało w brzuchu z nia:-(, dobrze ze boków ostrych nie ma, na pewno gładko przejdzie
jak Jula połknęła guziczek z nogi pajaca takiego (niby bezpieczne zabawki), to też właśnie kazali mi czekać 2-3 dni czy w kupie wyjdzie, jak by nie wyszedł to miałam jechać do szpitala, na szczęście wyszedł
nie wiem co oni mogą zrobic? czyszczenie jakieś? nie mam pojęcia:-(
Matowi na pewno zawieszka z kupą wyjdzie
i nie pisz ze to nie dopatrzenia, to jest niestety normalne, ze dzieci chwytaja sie takich rzeczy, nie da sie upilnować :-(
jak Jula połknęła guziczek z nogi pajaca takiego (niby bezpieczne zabawki), to też właśnie kazali mi czekać 2-3 dni czy w kupie wyjdzie, jak by nie wyszedł to miałam jechać do szpitala, na szczęście wyszedł
nie wiem co oni mogą zrobic? czyszczenie jakieś? nie mam pojęcia:-(
Matowi na pewno zawieszka z kupą wyjdzie
i nie pisz ze to nie dopatrzenia, to jest niestety normalne, ze dzieci chwytaja sie takich rzeczy, nie da sie upilnować :-(
Cześć Dziewczyny :-)
troszke mnie niebyło .....
Aniu nie martw się będzie dobrze, trzymam kciuki za kupkę z niespodzianką ;-).....
jak dobrze odczytałam to miałyśmy tę samą Roczniczkę Ślubu , fajnie :-)
stęskniłam się za Wami czy to już uzależnienie?
Pozdrowionka
troszke mnie niebyło .....
Aniu nie martw się będzie dobrze, trzymam kciuki za kupkę z niespodzianką ;-).....
jak dobrze odczytałam to miałyśmy tę samą Roczniczkę Ślubu , fajnie :-)
stęskniłam się za Wami czy to już uzależnienie?
Pozdrowionka
anineczka
Hej hej
Byliśmy już w szpitalu,zrobiono rentgena.Zaczep z blaszką nie siedzi w przewodzie ( Uff) ani nie wpadł gdzieś indziej (uff uff) zmierza ku wyjściu ;-)
MAteuszkowi vel.Blaszka nic nie dolega,jest normalnym uśmiechniętym brojarzem i czekamy na wyjscie niespodzianki przez następne 3 dni.
Jak nie wyjdzie znowu szpital.
No właśnie ale okazało się,że to nie tylko sam zaczep ale i blaszka.
No i niewiem czy pojedziemy :--(
Bo znajomi nie odbierają telefonu u nie wiem czy zdecydują się zostać z Mateuszkiem.Bo przecież nie będą grzebać w jego kupie i szukać blaszki.
A zresztą troche boje się go zostawiać.
Ehh :-(
Byliśmy już w szpitalu,zrobiono rentgena.Zaczep z blaszką nie siedzi w przewodzie ( Uff) ani nie wpadł gdzieś indziej (uff uff) zmierza ku wyjściu ;-)
MAteuszkowi vel.Blaszka nic nie dolega,jest normalnym uśmiechniętym brojarzem i czekamy na wyjscie niespodzianki przez następne 3 dni.
Jak nie wyjdzie znowu szpital.
No właśnie ale okazało się,że to nie tylko sam zaczep ale i blaszka.
No i niewiem czy pojedziemy :--(
Bo znajomi nie odbierają telefonu u nie wiem czy zdecydują się zostać z Mateuszkiem.Bo przecież nie będą grzebać w jego kupie i szukać blaszki.
A zresztą troche boje się go zostawiać.
Ehh :-(
reklama
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Aniu starsznie wspolczuje..mam nadzieje ze w najblizszej kupce bedzie to cos co polknal Mattiale macie teraz rozterki..jechac nie jechac....poczekajcie do jutra i wtedy zobaczycie..dobrze ze do szpitala pojechaliscie...
ale mialam dzis dzien zabiegany...szalony...
sasiedzi wlasnie wyszli a ja zmykam zaraz do wyrka spac.ledwo na oczy patrzemeczyk sie podobal i wygrali lepsi...espania oleim kibicuje:-)
na cwiczeniach ciezko bylo....ale szkoda ze jest przerwa wakacyjna..bede nadrabiac w jeziorze i zrzucac kilogramy jakby co..byle by pogoda byla...
rano sie pewnie odezwe to sie z wami pozegnam a na razie dobranoc:-)
ale mialam dzis dzien zabiegany...szalony...
sasiedzi wlasnie wyszli a ja zmykam zaraz do wyrka spac.ledwo na oczy patrzemeczyk sie podobal i wygrali lepsi...espania oleim kibicuje:-)
na cwiczeniach ciezko bylo....ale szkoda ze jest przerwa wakacyjna..bede nadrabiac w jeziorze i zrzucac kilogramy jakby co..byle by pogoda byla...
rano sie pewnie odezwe to sie z wami pozegnam a na razie dobranoc:-)