reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

dzien dobry:-)

Jula odsypia wczorajszy meczyk:-)
kibicowalam turkom a tu prosze niemcom sie udalo:tak:bylismy w gosciach u sasiadow a oni dzis do nas przychodza...tak jakos palnelam i zaprosilam wiedzac ze mamy straszny sajgon bo jutro wyjedzamy i sie powoli pakujemy i do tego pranie sie suszy w pokoju:baffled:ale co tam...mam nadzieje ze nie zwroca na ten maly szczegol uwagi;-):-D

Ania poprosimy o rozwiazanie zagadki:tak:
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:tak::-)

Luleczko jak Julka sie dzis czuje:confused:daj znac co u Was:tak:

Kinus fajnie ze prace powoli dobiegaja do (prawie) konca:tak:moze teraz uda Ci sie na wrzesien troszke czesciej zagladac:tak:Hania ma super teksty:-D

Martusia co do efektow ciezkich cwiczen to wiesz...gdyby jeszcze odpowiednia dieta byla to na pewno efekty byly by lepsze a tak po wczorajszym meczyku chyba znow cos wskoczy mi waga na plus:-(

zaraz ide na spacer,pozneij do kolezanki pazury u nog doprowadzic do pozadku a jutro przed samym wyjazdem manicure i w droge....im blizej tym wieksza nerwowka...duzo roboty a czasu coraz mniej.

reklama
Hej Kochane

Jula lepiej, daje jej eurespal, i Sinupret na katar (te krople do picia, rewelacja!!) z cieknącego kataru został troche zatkany nosek, i kichanie, w nocy nasmarowałam ja maścią rozgrzewajacą (brzuch, plecy, stopy) jak sie spociłą to przebrałąm, no i mam andzieje że troche chorobe wygoniłyśmy, dzisiaj ciąg dalszy kuracji, i mam andzieje bedzie dobrze:tak:

mnie zaczyna łąmać, katar i gardło, ale też wzięłam sinupret i sobie to odrazu amoksiklav :-p, mam andzieje ze sie wykurujemy :tak:

wczoraj zadzwoniłam do przychodni, to babka powiedziała ,i ze 3 dni mam poczekać a jak bedzie gorzej to przyjśc - tylko moje plany to w 3 dni pożegna chorobę :-p, więc zadzwoniłąm do polskiego lekarza, i powiedziałąm co podaje, powiedział ze ok, kazał kontrolować gardło, i dawać zestawik witaminowy, i domowe sposoby: maliny, cebula, czosnek ;-)

Asiu ale się upiększasz na ten urlopik (tak jak trzeba :tak::tak::tak:), szykuje sie szykuj, a jak wrócisz to zdjecia piękna powrzucaj :tak::tak::tak::tak:

ja tez wczoraj byłam za Turkami

- ale meczyk ogólnie super, bardzo mi sie podobał :tak::tak::tak:

Aniu nie wiem czyj to dokładnie tekst, ale wiem że 11.04.2005 to ja jako Karolina22 dołaczyłam do września na bb;-) ale nie wiem dokładnie czyj to tekst, Kociaka? :confused::confused::confused:

bede za chwile, musze restartnąć ruter, bo coś strasznie sie zawiesza

mam nadzieje ze wyśle mi tego posta:confused:

Hej hej
Zbliża się burza to tak na szybciutko.
To teks Karoliny22 vel Luleczki ;-)
Ale myślałam,że bardziej poznasz po terminie porodu niż dołączenia do BB :-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Edziu ale my mieszkamy prawie w Dublinie :baffled::laugh2:

Kinuś mąż miałby otwierać filie firmy w której pracuje :tak:

Jej jaka burza.Zmykam na chwile :baffled:

Aniu no tak, po prostu myślałam, że kolejna wyprowadzka Cię czeka i to nie do Galway.

Podejrzewałam Karolinę, ale jakoś zapomniałam napisać.

Wysłałam Moni sms.
czekam na odpowiedź.

Hej hej
Już po burzy.Grzmotło 4 razy i po wszystkim.

Wypije kawke i biore się za pranie,pakowanie.
Dzieciaki jutro do znajomych jadą,trzeba im ciuszki popakować.
Ja musze sobie grzywke przyciąć,brwi wyskubać i takie tam zabiegi.

Jeszcze dziś szczepienie na gruźlice,mam nadzieje,że próby się przyjeły i ich zaszczepią.
Do sklepu jakieś spineczki do włosów kupić i M ten smoking załatwić.
W międzyczasie obiad i sprzątanie. NO i szukanie pilota do cyfry bo się gdzieś zapodział :baffled:

Edziu ja Wam kiedyś napisze na zamkniętym jaka jest nasza sytuacja i nie wykluczam kolejnej przeprowadzki :no::angry:;-)

Meczu nie komentuje...jakoś nie chciałabym by wygrali ME :baffled:

Aniu ja po terminie porodu poznać nie mogłam, bo u mnie było kilka tych przewidywalnych terminów;-), a ze Jula i tak sobie swój termin wybrała, wiec juz tamtych nie pamietam po prostu

ale termin przyłaczneia pamiętam, było to bardzo wazne wydarzenie i wiele zmieniłow moim zyciu :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

-ale to były czasy, nawet forum miało inny wygląd (w sumie to chyba od kiedy sie zapisałam 2 razy sie grafika juz zmieniała (o ile pamietam dobrze) jejciu ponad 3 lata szok :szok:;-)

Kinek fajnie że prace w ogrodzie zmierzają ku końcowi, moze bedziesz teraz częsciej na bb :tak::tak:

Matka-niełapka piękny tekst :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no i na fotki Wasze tez czekam z niecierpliwościa :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Edzia dzisiaj to szczepienie macie?

- co do tego co pisałąś wcześniej o pneumokokach najbardziej przekonało mnie własnie to że szczepionka nawet jak nie uchroni przed pneumokokami, to choroby spowodowane nimi bedą słabsze, i łatwiej bedzie je wyleczyc, dlatego to zadziałało u Nas ZA szczepieniem :tak:

Moniu wracaj:tak::tak::tak:

Edzia napisz jak Monia odpisze:tak:

Ania potrzebny mi przepis na kurację twojego małża :tak::tak::tak:

jak to było herbata z whisky??

musze chłopa po jakis alkohol wysłać, do soboty musze byc zdrowa, bo miałąm na zakupy jechać :wściekła/y::zawstydzona/y:

Luleczko no właśnie znowu dziś nie zaszczepimy Olcia, dlatego że mam dziś wyjście wieczorem i Olę będe musiała zostawić, a pamiętam co się działo z Mackiem po pneumo - nie mógł chodzić, temperatura:no: i nie przemyślałabym. Mam nadzieje, że przyszły wtorek to ostateczny termin.

Oczywiście, że napiszę jeśli Monia odpiszę, ale trochę w to wątpię, w końcu Asia już do niej pisła.

Ania napisz, napisz:tak:

Hej :-D

Bylam wczoraj na kawce u kolezanki (pamietacie jak Wam pisalam, ze maz kaze jej wracac do PL a ona nie chce) wiec wyjezdza w sobote rano. Nadal ma bilet tylko w jedna strone, ale dogadli sie ze po dwumiesiecznych wakacjach wroca :tak::-):-) Dostali taxy i dala rade przegadac meza. Ciesze sie bardzo bo strasznie aj lubie i brakowaloby mi jej tu. Nie chce jej sie byc az tak dlugo w PL ale syn Kubus nie moze sie doczekac bo tam ma dziadkow i kuzynow, a sam nie zostanie. ale przynajmniej sie opali, wypocznie, poodwiedza znajomych. Czas szybko zleci ;-):-) Potem przemek po mnie przyjechal bo zabalowalysmy do 21;-) Miala byc tylko kawka i do domku, ale nie moglysmy sie nagadac i nawet nie wiem keidy 4 godzinki minely ;-) Podjechalismy pozniej na chwile do Goski. Dzieciaki jak zaczely sie bawic to konca nie bylo i tak w domku wyladowalismy przed 23. Sandra padla przed polnoca i mala zaba wstala juz po 8 :szok: Zamaist pospac to jej sie an bajki spieszylo.

Anineczko z Belfastu to zawsze blizej do nas niz z Dublina ;-)
Choc ponoc zrobili jakas super droge ekspresowa i od nas do Dublina jedzie sie tak samo szybko jak od nas do Belfastu. Tak, ze kto wie moze wreszcie sie tam wybierzemy :-)

Jezeli chodzi o ten tekst to pojecia nie mam kto to :baffled:
Tak jak Kinkowi podchodzi mi to pod Kangurki.

Kinek Hanelka ma fajne haslelka :-)
Usmialam sie jak czytalam o jej modlach :tak:;-):-)

Asiu widze, ze zycie towarzyskie u Was kwitnie. Super :-):-)
To juz jutro wyjezdzacie :-D bardzo szybko minelo ;-)
Zycze udanego pobytu.:cool2::cool2::cool2: Opalcie sie, wypocznijcie i wracajcie do nas szybciutko:tak::-)

Luleczko ja uwielbiam jak już jest cisza na forum wejśc sobie w archiwum i czytać co było kiedyś:tak::tak:
A co do eliksiru.Mój mąż zachorował w niedziele a już we wtorek był prawie zdrowy.Dziś po chorobie nie było śladu.
W ciągu dnia pił Panadol do picia a wieczorem herbatka granulowana + cytrynka + whiskey szkocka. Robił miksture pół na pół tak więc mocne to było,ale on to twardogłowy do picia.Tobie polecam więcej herbatki a mniej alkoholu.
Pod kocyk,żeby się wygrzać mocno.
Powiem szczerze,że na mnie też to działa.
A można też zamiast cytrynki sok malinowy dodać.

Ide przyciąć grzywke :tak::laugh2:

reklama
Wiadomość od Moni!!
Napisała mi na Naszej-Klasie :tak::tak:

Aniu, Edytka napisała mi smsa, niestety, nie wiem co, bo mam popsuty tel i dostaję tylko raporty, że taka i taka osoba przyslała mi wiadomość albo dzwoniła do mnie. Ja nie moge ani dzwonić ani wysyłać wiadomości. Udaje mi sie wysłać jedną na 5,6 prób...
Nie mogę wchodzić na bb - miałam zawirusowany komp, rozwaliło jedną partycję dysku i od tej pory mam problemy. Pracujemy nad tym, odzyskujemy dane, nasza klasa już chodzi, bb jeszcze nie, ale mam nadzieje, że juz wkrótce się pojawię...

Pozdrowienia dla wszystkich i buziaki wielkie.
Pa

Do góry