anineczka
królowa mrówek :P
Widze,ze bierzesz sie za robotki przyspieszajace wyjscie OliSpadam na razie.
Uciekam myc okna i na spacer.
Ja za 2 tygodnie sie bede forsowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widze,ze bierzesz sie za robotki przyspieszajace wyjscie OliSpadam na razie.
Ale się wkurzyłam
Zamówiłam teściowej na allegro bluzę z futerkiem a przyszła męska xxl, raperska ...
No żesz @#%#^^%*(*(*)JC%R#$&^ !!!!
Witam z kawa.
Babcia pojechala do wnuka Filipa tak wiec dzis rzadzimy z Antkiem sami w domku.
Obiadek mamy prawie gotowy.Rosolek z wczoraj i tylko upiec kurczaczka.
Tak wiec przy garach zejdzie nam chwilunia.
U nas niestety leje deszcz
A wyczailam wczoraj nowy sklep dzieciecy i dzis chcialam popatrzec co maja
No coz...moze sie pogoda poprawi
Milego dzionka;-)
Hej!
Właśnie zjedlismy z Mackiem śniadanie, teraz czas na kinkową pycha herbatę:-), a potem wybieramy się na spacer.
Śliczna dziś pogoda, obiad mam od mamy na dziś, więc nie muszę stac przy garach - nawet sobie nie wyobrażacie ile to dla mnie znaczy
Asiu ale Ty Juli nie rodziłaś przez cc?
Dolaczam sie do Was z radoscia ze nie musialam dzis stac przy garach i w tym czasie sobie pospalam:-)i od razu lepiej sie czuje:-)Ania to razem możemy się cieszyc z braku konieczności gotowania.
Spadam na razie.
Ale się wkurzyłam
Zamówiłam teściowej na allegro bluzę z futerkiem a przyszła męska xxl, raperska ...
No żesz @#%#^^%*(*(*)JC%R#$&^ !!!!
Luleczko super ze melzowi udalo sie zlozyc juz ta pracez biurokracja juz tak mamy...ale przynajmniej byl dzien dluzej z WamiOj biedna Julka..cczuje ze tatus znow znika z jej zycia domowegoNapisz czy chodzisz na rehabilitacje i jak sie czujesz?Czy planujesz przeniesc sie do melza czy bedziecie sie widywac tak jak terazZnajac twoje umiejetnosci kucharskie to melzus bedzie mial cale mnostwo pysznosci...tylko pozazdroscic mu zajadania;-):-)Pochwal sie w wolnej chwili jakie rewelacje nakupowalisciesuper mieliscie weekend :-)Hej
jestem na moment, bo dzisiaj wielkie gotowanie żeby męża wyprawić ;-)
u nas weekend minął super, w sobotę zakupowe szaleństwo ;-) a wczoraj byliśmy w lesie na wycieczce i u Koników, no i jeszcze zakupów ciąg dalszy, wieczorem jak wróciliśmy nie miałam siły nic napisać
Mąż złożył pracę na reszcie ;-) musiał wziąć dodatkowy dzień urlopu ( miał wczoraj polecieć), żeby wszystko dograć, bo straszna biurokracja na uczelni, wszystko trzeba osobiście ale złożone...czekamy na termin
Jula od rana chodzi smutna, bo wie ze Tatuś leci do pracy :---( normalnie aż mi sie serce kroi jak na nia patrze :---( nie wiem jak to wszystko będzie :--(
Musze lecieć, wiec wybaczcie
Będę wieczorkiem jak odwiozę męża na lotnisko, wtedy odpisze na posty
Miłego Dnia