reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Jajka Anineczki też mnie zaciekawiły.

A ja ledwo zipię.
W dzień spałam z Mackiem 3 godziny.
Teraz mąż zajmuje się małym a ja zamierzam zaszyc się pod kołdrą z kubkiem gorącego mleka z czosnkiem.

Luleczko ty nasz wrzesniowy aniołku. Dobre masz serduszko.

reklama
No to gotowane jajeczka,rozkrojone w pol i polozone na talerzu.A sos czosnkowy najlepiej robi mezus.
Majonez rozbeltany ze smietana,oregano i wycisniety czosnek (my lubimy duzzzo czosnku).Wymieszane i polane na jajeczka.Szybkie,proste i pyszne :tak:

Mezus pojechal z Antkiem po babcie.Mam labe.
Zaraz zrobie sobie herbatke i zasiade przed Tv.
Korci mnie,zeby obejrzec Debate Tuska i Kaczynskiego :szok:
Ale spiaca jestem i chyba usne przed tym cyrkiem w Tv :-D:-D

hej ja zasiadam z talezem tostow przed TV a Jula idzie sie kapac i spac.

Bylysmy w odwiedzinach u kolezanki i dziewczynki sie slicznie bawily..a my poplotkowalysmy a pozniej tatus podjechal po nas i jemy kolacyjke :tak:

Anineczko jutro chyba zrobie takie jajeczka bo smaka mi zrobilas:tak:

Luleczko mam nadzieje ze Twoj malz docenia skarb jakim jestes:tak:

zaczyna sie show na TVNwiec do pozniej:tak:

Jasiek kąpie Hankę, a ja sobie DEBATę odpuściłam. Nie chce mieć byle jakiego nastroju na wieczór :evil:...
Śmieszą mnie Ci nasi politycy i tyle :sorry2:

Kinus ja tez olalam debate .Jula zasnela i zmykam sie kapac.Masz racje szkoda humorek wieczorny sobie psuc...dla kazdego polityka tylko wladza i kasa sie liczy a nie zwykly obywatel...oj szkoda gadac..

dobranoc dziewczyny

reklama
Warszawa dzis wietrzna i zimna..czuc juz zblizajaca sie zime:tak:Jula dzis dumnie nosila rekawiczki ktore na predko zakupilam na bazarku;-)a po spaniu Juli jedziemy na zakupy zimowe dla niej.Bo juz najwyzszy czas:-)

Edytko i Anineczko jak sie dzis czujecie:confused:

Kinus jak tam myszka...usidlona:confused:

Milej soboty Wam zycze:-)

Do góry