reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
O, to szkoda...
No ale pogoda jest rewelacyjna, trzeba z niej korzystac.
Dziś przyjedzie do mnie moja mama i zabierze Macka na spacer, bo po wczorajszych dwóch nie mogę za bardzo chodzic:szok: - ot kondycja!

to zrelaksuj sie i odpocznij:-)u nas tez piekna jesienna choc zimna pogoda:-)wiec trzeba korzystac i pospacerowac:-)

smacznej herbatki...pewnie dziewczyny niedlugo sie pojawia:-)wiec sama herbatki pic nie ebdziesz:tak:milego wtorku i do pozniej:-)

hej:-)

Ja się też melduję i też juz bez herbatki:-).
Przepraszam, ze mnie nie było, ale nie miałam ani chwili czasu:no:. Weekend, jak to weekend, odwiedziny, rodzina, znajomi:tak:. Wczoraj początek sprzątania i wielkie zakupy na imprezę urodzinową. Będzie około 15 osób, sałatki, mięska, obiad, ciasta.... Jak pomyslę, to mi się słabo robi:-p. No ale Kama ma urodziny raz w roku i zasługuje na wielką imprezę, bo to wspaniały bączek:tak::-)

Anineczko, Antosiowe uda może się jeszcze wyciągną:tak:. A jeśli nie, cóż, facet z grubszymi udami to nic złego;-). U kobiety to gorzej. Ja mam takie hmmm, jakby to powiedzieć, trochę grubsze i problem ze spodniami niesamowity:-(. Na razie z zachwytem obserwuję zgrabne udka Kamy i daj Boże, żeby zgrabne pozostały:tak:.
Fabian - szczerze:confused: nie podoba mi się:no:

Luleczko, nie nacieszyłyście się długo mężem i tatą. No ale co się odwlecze...jak to mówią. Dobra z Ciebie żona:tak: a z Juli super lasia będzie:tak::-)

Edytko, zdrowiej szybko:tak:. Może pójdziesz za radą Joasi i spróbujesz metody z seksem na przyśpieszenie porodu:confused:;-)
Fajnie, że udało Ci sie namówić męża na wózek:tak:. Mój niestety jest twardy jak skała w pewnych sprawach, no ale fakt, tak bardzo na tym laptopie mi nie zależy:-D. Już pewnie jemu bardziej na audi:tak:

Joasiu, współczuje 2 mies. w szpitalu przed porodem. Ja byłam 2 dni i ...wyszłam na własne żądanie. Tam można było zwariować...Tym bardziej, że leżałam na położnictwie, nie na patologii. Choć właściwie nie wiem, co lepsze:no:. Ja też innego porodu niż cc nie biorę pod uwagę jeżeli kiedykolwiek zdecydujemy się na drugie dziecko. Raczej się nie zdecydujemy, ale jeżeli, to tylko cc. :tak::tak::tak:

Kinek, gratulacje w związku z myszą:tak:. 1:0 dla Was no i do następnej myszki;-):-). Oczywiście mam nadzieje, że nie będziecie mieli więcej nieproszonych gości, ale nigdy nic nie wiadomo:tak:, Jakby co, masz już wprawę:tak:
Wspaniale, że impreza Hani udała się:tak:. Przy takiej wprawie Hania zdmuchnie już każdą ilość świeczek:tak:
Rozbawiła mnie ta historia ze sweterkiem dla teściowej:-D. Głupia sytuacja, ale parsknęłam śmiechem, kiedy to przeczytałam:-D.
Fajna Hania w podpisie:tak:. Taka jesienna:tak:

Jeszcze coś miałam napisać...Aha, dziękuję za gratulacje z okazki rozwiazania tej sprawy:tak:. Szczerze dziękuję:tak::tak:. Było ...ciężko , momentami osłabiająco...jak w kiepskiej komedii:-(. Napiszę w chwili czasu co i jak:tak:

O! Monia się znalazła:-)

Widzę że czeka Cię kilka chwil (dłuuuugich) przy garach, no ale jak piszesz - czego się nie robi dla dzieci...

A kiedy imprezka? W sobote?

nio, w sobotę o 16:tak::rofl:
To stanie przy garach mnie przeraża, ale dla Kamy nawet i tydzień bym stała:tak:
Może to doceni;-):-D

Dobra, obiad mnie woła z kuchni:tak:. Mówi, że sam się nie zrobi:no:. Szkoda

Pa, do później:-)

Witam w samo południe :-)...

POgoda cudna, dziecko na spacerze....żyć nie umierać :cool2:

Bluzę raperską będziemy wymieniać na tą właściwą czyli tą ;-):

http://www.allegro.pl/item251913623_kici_kici_polarek_z_futrkiem_musisz_go_miec_l.html

Joasiu, moja teściówka Teresa :tak:...POzdrowienia dla Jadwigi ;-)

Wiecie co , wcale mi nie żal te myszy...zwłaszcza po tym jak musiałam sprzątać jej bobki :-p. Mam nadzieję, że potomstwa nie zostawiła :szok:

Dzisiaj Teresa robi gołąbki, także mam wolne od garów a po południu jadę do Ikei po mebelki dla Hanki ...
Dywan doszedł...śliczny...Już nie moge sie doczekać przeprowadzki Hanki do jej nowego królestwa .

Ok , uciekam kochane

Miłego dnia

Kinus zdjecie jesienne Hanulki przeslodkie tylko ze Hanulka ma 2 latka a suwaczek wskazuje ze roczek;-):-):-D

Witaj Monia:-)ja dzis zupke wstawilam przed spacerkiem teraz tylko dogotowuje sie i mam luzik:-)u nas pogoda lepsza od wczorajszej wiec i spacerek dluzszy bo wlasnie wrocilysmy.Jula zjada platki i buleczke z miodkiem.Odkrylysmy smaczna cukeirnie co ejst bardzo niebezpieczne bo juz 2 dzien tam zachodzimy;-):-Dfajnie macie ze dopiero imprezka przed wami...udanego pichcenia:-)

reklama
Do góry