reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hej!

Asiu Elbląg dzis taki jak Warszawa, do tego co chwila pada. Dołujaca taka plucha a najgorze dopiero przed nami.

My dziś od rana sprzątamy, teraz mąż usypia dziecko (tzn. pojechali na rundkę samochodem), potem jakiś obiad i cały dzień w domu - znowu.

Dziś w nocy miałam dużo skurczy, niestety nieregularne i tylko w nocy.
Teraz już wszystko minęło, czuję się jakbym w ogóle w ciąży nie była.

Oj, przytuliłabym tą moją Oleńkę już....

Udanych Julkowych zakupów!

reklama
Hej Ciotki!

Gdzie się podziewacie?

My dzis spędziliśmy noc u moich rodzicow.
Maciek zrobił pobudkę wszystkim przed 5, nie spał do 6.30, a potem kimnęliśmy sie razem do 9. Byłoby super gdyby nie ta 1,5-godzinna przerwa ciemną nocą.

Teraz mały spaceruje.
Pogoda dziś rewelacyjna.

W nocy myslałam, że coś się zaczęło dziac w związku z moim rodzeniem, ale nie.
Brzuch bolał mocno calusieńką noc, ale już nie boli.
A taką miałam nadzieję!

No nic, nie będę rozmawiać sama ze sobą.

Miłej niedzieli.

Hej ho :-)

Dzieciaki spia,M z mama w kuchni szaleja.
Edzia ja tez w nocy mialam bole brzucha,ale nie za dlugo.Tak z 5 skurczy co chwilka,ale tez sie uspokoilo.:dull:
Ale to chyba przez meczaca sobote,w samochodzie spedzilam ladnych kilka godzin,bo po sklepach jezdzilismy.
Chcialam kupic jeszcze karuzele na lozeczko z Fisher Price ale nigdzie nie bylo :no:
Za to kupilam Antkowi duza koldre (do tej pory spal w malej z lozeczka) i kupilam mu sliczna posciel w Kubusia Puchatka.
Pozniej cykne fotke :tak:
Tak wiec mlody spi w doroslym lozku pod dorosla koldra :-D

Zaraz przyjdzie kolega ustawic nam cyfre+ i juz mysle,ze nie bedzie szatkowac obraz jak deszcz pada.
A pozniej podjedziemy jeszcze do kuzynki na kawke.

Pogoda u nas nieciekawa,zanosi sie na deszcz,choc juz spacer zaliczylismy.

Milej niedzielki.:-)

Maciek zrobił pobudkę wszystkim przed 5, nie spał do 6.30, a potem kimnęliśmy sie razem do 9. Byłoby super gdyby nie ta 1,5-godzinna przerwa ciemną nocą.
Lo jeju.Maciek to agent pierwsza klasa.:-D
Antek mial tak raz czy dwa jak wstal o 4-5,ale Macius to czesto ranny ptaszek.:happy2:
No ale on lubi sobie w poludnie sporo kimnac:blink::happy:

Oglądałam Na dobre i na złe, pierwszy raz od nie pamiętam kiedy.
I tak się zryczałam...jak durna!

Anineczko brawo dla "dorosłego" Antonia!

Maciek ma dużą pościel w Shreka.

Edytko ja koncowki filmu nie ogladalam bo wyszlam z Jula na plac zabaw :-(myslalam ze jutro obejrze caly film ale skoro tak smutno sie skonczyl to daruje sobie:-:)tak:skoro juz odczuwasz skurczybyki nocne to znak ze Olenka sie powoli szykuje do powitania waszej rodzinki:tak:cierpliwosci choc wiem ze latwiej to napisac niz to czytac...ale naprawde to juz niedlugo..ja sie tak zastanawiam ze jak bede miala juz decydowac sie na kolejnego dzidziusia to najpierw ustale sobie ze napewno rozwiazanie bedzie przez cc bo inaczej sobie tego niewyobrazam:tak::-)a z Maciusia to ranny ptaszek my o tej godzinie to na drugi boczek sie przekrecamy;-):-)...ale i tak dobrze ze dal Wam pozniej dospac troszke:tak::-)

Anineczko widze ze korzystasz na calego przed pojawieniem sie synka i smigasz po sklepach...ale nie przemeczaj sie tak:-):tak:Gratulujemy Antosiowi doroslego lozka...fajnie ze sie zaklimatyzowal w nim a posciel to kolejny krok do doroslosci;-):tak::-):-DJula spi bez przykrywania wiec o doroslej koldrze to jeszcze nie myslimy:no:ale za to uzywa doroslej lyzki do zupy zamiast dziecinnej malutkiej;-)

Jula dzis na placu zabaw biegala za starszymi dziewczynkami ktore sie bawily w smieszna gre o nazwie diabel...hmm..zabawa z diablem nie miala nic wspolnego ale Jula miala niezly ubawne troszke gorzej bo jak sie rozbiegaly to musialy uwazac zeby jej nie przewrocic a isc do domu niechciala za nic:tak:

Hej!

Właśnie zjedlismy z Mackiem śniadanie, teraz czas na kinkową pycha herbatę:-), a potem wybieramy się na spacer.
Śliczna dziś pogoda, obiad mam od mamy na dziś, więc nie muszę stac przy garach - nawet sobie nie wyobrażacie ile to dla mnie znaczy:laugh2:

Asiu ale Ty Juli nie rodziłaś przez cc?

Witam z kawa.

Babcia pojechala do wnuka Filipa tak wiec dzis rzadzimy z Antkiem sami w domku.
Obiadek mamy prawie gotowy.Rosolek z wczoraj i tylko upiec kurczaczka.
Tak wiec przy garach zejdzie nam chwilunia.

U nas niestety leje deszcz :dry:
A wyczailam wczoraj nowy sklep dzieciecy i dzis chcialam popatrzec co maja :dry:
No coz...moze sie pogoda poprawi :blink:

Milego dzionka;-)

reklama
Do góry