reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

hej Anineczko jestem:-)ale Ci dobrze...bycz sie bycz i korzystaj z pustego i cichego domku:-)

Kinus moze Anineczka ma racje..przygarnij myszke pod swoj dach;-):-)cwane sa bardzo takie stworzenia i czesto obchodza wszelkie pulapki:-(trzymam kciuki abys wygrala ta bitwe szybciutko:tak::-);-)

Faceci z rusztowania znow sa na moim balkonie a Jula spi od 50minu.Wstala wczesniej bo juz po 7 maruda i placzaca,polezala zemna do 9 i zjadla sniadanko i oznajmil ze chce spac.Dzis mamy bilans na 15 wiec myslalam ze zdaze dojechac do ammy i ja tam polozyc a tak jak wstanie to zje zupke ktora sie juz gotuje krupnik i ruszymy w droge.

reklama
Hej Dziewczyny

jestem na moment

Mam dość :wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj w nocy siedziałam, pomagałam mężowi sklejać pracę, poszłam spać o 3ej, wczoraj cały dzień przy tej pracy, i jeszcze dzisiejsza noc powtórka z rozrywki:wściekła/y::wściekła/y::no:

wszystkie przekleństwa świata zastępuje słowem PROMOTOR :wściekła/y:

Teraz pojechali do recenzenta, i na uczelnie, mam nadzieje że uda się Mężowi to złożyć, bo inaczej kogoś zabiję :wściekła/y::wściekła/y:

to na tyle wściekania sie ;-)

Edziu kuruj sie Kochana, żebyś miała siły na ten wielki dzień :tak::tak: Gratuluje szybkiego przekonania mężulka i zakupu wózeczka, zaprezentuj nam pojazd Oleńkowy :tak::tak::tak:

Aniu - Antos ranny ptaszek :szok: , po prostu chłopak nie marnuje czasu na spanie ;-);-) ale pobudka o 5ej... ehhh współczuje :-(
Fabian - Ładne imię, myślicie o zmianie :confused: ale myślałam ze u Was imionka na A się mają zaczynać:confused::confused:, i chyba podoba mi sie bardziej jednak Alexander - bo sie przyzwyczaiłam do imienia Waszego Synka :tak:

Kinku - wiesz mam nadzieje ze Wasza mysz nie będzie jednak długowieczna ;-)
co do przyjęcia Hanulkowego - to myślę że menu zależy od tego jacy goście będą :tak: jak będą dzieciaczki to spokojnie wystarczy na słodko, a jak będzie rodzinka, to zaproponuj im żeby przyszli na kawkę i też tak wystarczy ;-);-) chyba ze masz ochotę na większe gotowanie, to jakieś sałatki i pewnie coś na ciepło ;-):tak:

Joasiu współczuje tych facetów :-(
a co do bilansu, my byłyśmy w srode- to Jula ma 98 cm, i waży 16,4 kg, wzrostem jest poza siatka centylową dla jej wieku, a wagą jest na 97 centylu :szok: duuża Babeczka Moja ;-)

Moniu miałam napisać wcześniej - ciesze sie ze sytuacja która Cię stresowała sie wyjaśniła :tak::tak:

jeszcze miałam coś napisać ale juz nie pamiętam:confused:

zmykam posprzątać i prać

do napisania

Miłego dnia :tak::tak:

Luleczko, co by ta twoja połówka bez ciebie zrobiła :no:...jestem pewna, że przepadł by chłopak z kretesem :dry:
Niech więc docenia, co ma !!!!!!, bo jesteś prawdziwym SKARBEM !!! :tak:

Julcia, wysoka lasia...po mamusi :cool2:

A co do obiadu, to chyba zrobię kurczaka i frytki...no i jakąś sałatkę
A czy udka kurakowe mam zawijać w folię aluminiową ? czy wystarczy jak będą na blaszce się pitrasić....nie wyschną ?

Kinku jak zawiniesz w folie będą udka bardziej miekkie i takie jak by duszone, , a jak zostawisz na blaszce to będą takie troszkę suche rzeczywiście ale chrupiące, mozesz też zrobić tak, ze najpierw je w folii piecz a potem na jakieś 10- 15 minut odwiń ta folie, żeby te udka sie chrupiące zrobiły ;-)

ok ja spadam do roboty, bo mnie kosz na pranie straszy ;-)

Kinus u nas bylo w sumie wiekszosc na slodko na urodzinkach.
Ale byly tez udka pieczone i jajka w sosie czosnkowym.
Na salatki nie mialam sily :no:

Ja juz wykapana i pachnaca :-D
Pranie wstawione,teraz ide suszyc wlosy i poodkurzac.
Chcialam wyjsc na zakupki,ale chyba nie dam rady.
Pobolewa w pachwinach :dry:

Luleczko powodzenia dla meza.
Trzymam kciuki,zeby wszystko poszlo jak po masle :tak:
A Julka bedzie laska jak sie patrzy :cool2::-)

Waga taka sama jak Antkowego,tylko,ze on pewnie nizszy...no bo po kim ma byc wysoki :zawstydzona/y::-p:dry::-D
Zauwazylam,ze odziedziczyl po tatusiu grube uda :dry:
Oj bedzie mial problem z kupnem spodni,jak moj mezus.:laugh2:

reklama
Anineczko, co to za jajka w sosie czosnkowym ???

A udami Antosia się nie przejmuj, bo to jeszcze dzidzia :happy2:....Zobaczysz, jak go jeszcze wyciągnie :tak:

Do góry