reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hej!

Asiu Maciuś już nie ma salmonelli, wyniki 3 posiewów ją wykluczyły, więc sanepid dła nam spokój:tak:

CHORA jestem!
Mąż i syn wyzdrowieli a mnie wzięło.
Czuję się fatalnie.

Ale za to.....kupiliśmy mutsy!!!!!
Tylko w sklepie internetowym, więc trzeba trochę na niego poczekac.

Mąż dał się bardzo łatwo urobic.

A teraz spadam na jakąś herbatkę i pod kocyk.

Miłego dnia!

reklama
:-)hej Edytko zdrowiej szybko bo kto jak kto ale Ty chorowac nie mozesz:tak:super ze udalo Ci sie namowic melza na zakup upragnionego wozka:tak:;-):-)wkoncu kobiecie w ciazy sie nie odmawia;-):-D:-)

super ze salmonella dala juz spokoj Maciusiowi:-)

Edzia, a wiesz, że ja przed samym porodem też się przeziębiłam :tak:. Siedziałam sobie w łóżku pod pierzyną, piłam herbatkę malinową i jak mnie w nosie nie zakręci :shocked2:.
Kichnęłaaaam siarczyście i......odeszły mi wody :szok::shocked2: :-D. A nastepnego dnia, o godzinie 11, Hanulka juz była na świecie :yes:
To było prawie 2 lata temu....

A jutro impreza urodzinkowa Hanelki :-). Nie wiem czy robić tylko słodkie, czy tez jakiś obiad ? Nie mam zupełnie koncepcji ...
A jak obiad, to co ? Żeby było szybko i smacznie ???

Z działań frontowych :
Jestem wściekła, bo mysza zżarła ser z pułapki :realmad:...niemalże na moich oczach. I wcale nie jest maluteńka :angry:
Bez skrupułów wysypałam dodatkową porcję trutki ....
Cholibka...gdzie ja schowam tort zanim zacznie się impreza ??? Chyba zamknę w samochodzie :dull:

Edzia...pokaż tego mutsiaka :tak: A ja myślałam, że bebebcara będziecie kupować dla laseczki ...

Witam

Oj Edzia! Na porodowke z katarem pojdziesz?
Tylko jak tu sie kurowac,co?
Ja jak bylam chora to pan doktor kazal mi pojsc do apteki po Halls-y bo tutaj nie podaja nic ciezarnym :no:
I kurowalam sie 3 tygodnie :wściekła/y:
Zdrowka zycze.

Antek dzis niezly numer odwalil.
Wstal juz po 4 rano i szybko zwial do babci pokoju.Ja uslyszalam ich o 5 jak juz chcieli schodzic na dol.Pytam sie mamy gdzie ida o tej porze.A mama myslala,ze jest juz 8:00 bo nie miala zegarka :szok:
Wariat jeden.Tak bardzo jest za babcia,ze ja to juz niewidzialna jestem.Biedak nawet spac nie moze,bo babcia :szok:
Z wielkim rykiem zabralam go od babci i polozylam z nami.A babci tez kazalam jeszcze pojsc spac.
Biedna babcia:laugh2:
Ciekawe jak on wytrzyma bez baby w przedszkolu :confused:

Dzis mam dzien laby.Antek wlasnie w przedszkolu,babcia pojechala do mojego brata.A ja sama :cool:

Aha Edziu Gratuluje zakupu.My sie czaimy na Phil&Teds ale uzywanego,bo nowy to 700 euro :szok::dry:

Zawsze obiecuje,ze wpadne na bb wieczorkiem,ale zanim wykapiemy dzieciaki i one zasna snem niedzwiedzia to jest juz po 22:00 i jestem tak padnieta,ze nie w glowie mi komp.:no: Sorki :zawstydzona/y:

Ania nasz wózek też używany ale chyba w idealnym stanie. Gondola czerwona a spacerówka piaskowa.
Cieszcie się babcią!!! Ona na pewno Wami też nie może się nacieszyc.

Kinek później wlkeje fotki. Mówisz, że w taki fajny sposób Ci odeszły wody....podoba mi się!!!!

Nie mam czasu z Wami posiedziec bo Maciek mnie ciągnie do zabawy samochodami.

Oj Edzia! Na porodowke z katarem pojdziesz?
Tylko jak tu sie kurowac,co?
Ja jak bylam chora to pan doktor kazal mi pojsc do apteki po Halls-y bo tutaj nie podaja nic ciezarnym :no:
I kurowalam sie 3 tygodnie :wściekła/y:
Zdrowka zycze.

Zawsze obiecuje,ze wpadne na bb wieczorkiem,ale zanim wykapiemy dzieciaki i one zasna snem niedzwiedzia to jest juz po 22:00 i jestem tak padnieta,ze nie w glowie mi komp.:no: Sorki :zawstydzona/y:

A mi przez ten poród, bóle przeszedł katar...organizm stwierdził, że ma ważniejsze rzeczy na głowie :tak:

Edzia, może jakieś homeopatyczne medykamenty zażyj :tak:. A pod nos jakąś maść z mentolem...

Anineczko, ja tez zawsze obiecuję, że wpadnę wieczorem i nie wychodzi....A jak juz jestem , to sama :-p

reklama
Kinus ale jaja.Przez kichniecie wody odeszly :szok:
Wspolczuje bezczelnej myszy.A moze ja udomowisz :-D

Edziu ja tez czekam na fotki wozeczka.Ojej tobie juz tylko 2 tygodnie zostaly :-)
Ale Ci fajnie ;-)
Asia
a ty gdzie?
A Monia?

Co myslicie o imieniu Fabian :cool:

Do góry