reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

No może...

Powinnam nastawiać pułapkę w rękawiczkach, żeby mysza nie poczuła mojego zapachu, ale mi ktoś moje ginekologiczne...podwędził :realmad:

reklama
Nie...nic z nim nie robiłam:confused:
Zaraz sprawdzę.

Wiesz Kinek jakiej ochoty mi narobiłaś na owocową herbatkę:dull::dull::dull::dull:
Normalnie nie mogę....takiej brzoskwiniowej bym się napiła.

a wiecie, że jest taki przesąd, że jak odmówi się , bądź czegoś nie zrobi dla ciężarnej, to będzie się miało myszy w domu :confused2:.
No i właśnie uświadomiłam sobie, że moja fryzjerka augustowska poprosiła mnie o taką chałwę w kulkach a mi sie zapomniało :zawstydzona/y: i jej nie przywiozłam z Poznania
I jak tu nie wierzyć z zabobony :shocked2: ???

a wiecie, że jest taki przesąd, że jak odmówi się , bądź czegoś nie zrobi dla ciężarnej, to będzie się miało myszy w domu :confused2:.
No i właśnie uświadomiłam sobie, że moja fryzjerka augustowska poprosiła mnie o taką chałwę w kulkach a mi sie zapomniało :zawstydzona/y: i jej nie przywiozłam z Poznania
I jak tu nie wierzyć z zabobony :shocked2: ???

Hihi....nieźle.
Ja to słyszałam trochę ostrzejszą wersję tego przesądu - że te myszy to zjedzą tego kogoś kto odmówi ciężarnej. Ale nie martw się Kinek....co tam kilka takich małych myszek:-):-);-)

Idę wreszcie robic to śniadanie bo moje dziecko głodne.

Nie...nic z nim nie robiłam:confused:
Zaraz sprawdzę.

Wiesz Kinek jakiej ochoty mi narobiłaś na owocową herbatkę:dull::dull::dull::dull:
Normalnie nie mogę....takiej brzoskwiniowej bym się napiła.

A ja piję liptona, taką w torebkach piramidkach...papaja i grejpfrut...egzotyczna jakaś :tak:...ślicznie pachnie :rolleyes:

uciekam pod prysznic, bo pewnie niedługo listonosz przyjdzie, a ja w rosole :szok:...

listonosz z paczką...oczywiście :evil::-D:-D:-D

reklama
Do góry