reklama
a wiecie, że jest taki przesąd, że jak odmówi się , bądź czegoś nie zrobi dla ciężarnej, to będzie się miało myszy w domu .
No i właśnie uświadomiłam sobie, że moja fryzjerka augustowska poprosiła mnie o taką chałwę w kulkach a mi sie zapomniało i jej nie przywiozłam z Poznania
I jak tu nie wierzyć z zabobony ???
No i właśnie uświadomiłam sobie, że moja fryzjerka augustowska poprosiła mnie o taką chałwę w kulkach a mi sie zapomniało i jej nie przywiozłam z Poznania
Kinek brzuch jest na september foto:-)
serio ?
łoj...a ja myślałam , że był tuz nad Maciusiem w olkowym łóżeczku....
Potrzebna kawa ...koniecznie
edyta27
O&M
a wiecie, że jest taki przesąd, że jak odmówi się , bądź czegoś nie zrobi dla ciężarnej, to będzie się miało myszy w domu .
Hihi....nieźle.
Ja to słyszałam trochę ostrzejszą wersję tego przesądu - że te myszy to zjedzą tego kogoś kto odmówi ciężarnej. Ale nie martw się Kinek....co tam kilka takich małych myszek:-):-);-)
Idę wreszcie robic to śniadanie bo moje dziecko głodne.
Nie...nic z nim nie robiłam
Zaraz sprawdzę.
Wiesz Kinek jakiej ochoty mi narobiłaś na owocową herbatkę:dull::dull::dull::dull:
Normalnie nie mogę....takiej brzoskwiniowej bym się napiła.
A ja piję liptona, taką w torebkach piramidkach...papaja i grejpfrut...egzotyczna jakaś ...ślicznie pachnie
uciekam pod prysznic, bo pewnie niedługo listonosz przyjdzie, a ja w rosole ...
listonosz z paczką...oczywiście
reklama
edyta27
O&M
uciekam pod prysznic, bo pewnie niedługo listonosz przyjdzie, a ja w rosole ...
listonosz z paczką...oczywiście
No....dobrze, że sprostowałaś, bo zabrzmiało to....dwuznacznie:-):-);-)