Dzięki Anik za radę, i chyba zrobię tak jak mówisz. Właśnie do niego dzwoniłam i udało mi się umówić na ten poniedziałek. I już zaczynam trząść portkami... Pan doktor powiedział, że jak teraz przyjdę do niego - w 13 tc to już właściwie później nie trzeba będzie robić tego właściwiego usg genetycznego (???).... oceni przezierność i coś tam z kosteczkami
Ciekawa jestem czy będzie to usg dopochwowe? bo zapomniałam się o to zapytać.
no dziewczyny... to czeka mnie ciężki weekend. Mam nadzieję za to, że w pon. wieczorem będę szczęśliwa. Idę dopiero na 18 więc do tego czasu umrę chyba. No zapomniałam się zapytać o to czy adres na stronie jest aktualny ;D Aniku, przymuje on nadal na Kamińskiego?
Melanie, szok z tym Twoim ślubem, w życiu by mnie nie było stac na takie szaleństwo!
No musiała to być miłość od pierwszego wejrzenia
Zupełnie co innego jak u Anika, Anik aż 10 lat potrzebowała ;D ;D ;D A nawet Aniku jeśli nie chcesz to i tak jest to romantyczna historia
i wcale nie infantylna, dla mnie to jednak kompletnie dwa różne znaczenia, a infantylizmu wprost niecierpię!
Ja mojego mężula poznałam.... przez internet
Było to ok. 8 lat temu, później wymienialismy się codziennie mailami przez dwa lata, bez spotkania, bez zdjęć, czysta wyobraźnia i słowa. No i tak nie widząc go juz się w nim zakochałam. No a później to już poleciało, pierwsze spotkania, ja szybko dwa ostatnie lata studiów w jednym roczku i fruuu do Łodzi. Zamieszkaliśmy razem, pobraliśmy się no i po dwóch latach dzidzia. 3 rocznicę mamy 21 wrzesnia, fajnie by było gdyby nasza niunia urodziła się właśnie wtedy, byłby to piękny prezent dla nas. Termin mam na 20 więc jakaś szansa jest
A w moim mieszkanku pachnie cudnie, właśnie zrobiłam banalnie proste ciasto bananowe, dodam, że jestem bardzo kiepska w ciastach, potrafię tylko plęśniaka zrobić i nic więcej. Jak bananowiec wyjdzie dobry to dam Wam przepis. I jeśli mi wyjdzie to największej ignorantce kulinarnej też się uda
papa, miłego weekendu
Ps. Ines, to na pewno z nerwów to kłucie, ale może rzeczywiście lepiej to sprawdzić. Chociaż mnie też kłuje tak z lewego boku, ale to chyba więzadła. Może u Ciebie też? chyba lepiej sprawdz...