reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
A powiedz no kochana co Ty tak zakuwasz co??? Juz przez przepisywanie się nauczysz trochę

Ja też jestem ciekawa. Dałam jej mój numer, może sie odezwie to zaraz dam znać... może własnie głowkę widać???

Strasznie duszno mis ie zrobiło i niedobrze, chyba się położe... Dobranoc skurczy na noc... to wymyśliła Melanie ale mi sie baaaardzo spodobało. Może jak mi przejdzie to jeszcze tu zajrzę

No więc wzięło mnie na stare lata na uczenie się i studiuję anglistykę, a egzamin mam z gramatyki opisowej. To taka filologiczan matematyka...
No i oczywiście żeby było ciekawiej wszystkie wykłądy są w j. angielskim.

Więc jak mi dzidzia się urodzi i nie powie "Hi mom" to się zdziwię... ;)

Dobranoc Aniulka, Melanie , Izis i Ineczko.
Skurczybyków ostrych na noc.
Myślę że hasło Melanie powinno przejśc do historii wrześniówek jako motto września.

papa

;D zjadłam kolacyjkę za pięciu ;D

Kangurki widzę, że u ciebie sytuacja z mamusią podobna do mojej ;)

Aniulka nie obrażam się za to, że jestem intrygująca ;D
a o Dodzie też mam takie zdanie, że robi to na pokaz, żeby się pokazać
obojętnie jak
ale żeby być widoczną

a figurkę ma bardzo w moim typie
też mam ochotę na takie cycki, może sobie zrobię ::)
głos ma nie zły, nawet fajny

Ineczka ta bluzeczka wczorajsz Dody była baaaardzo seksi
zakrywała co powinna zakryć i odsłaniała co powinno być widać

mamy 4 filmy na dvd
mąż juz obejrzał TŁUMACZKĘ z Nicole Kidman- ja zasnęłam :p
i mówił, że może być ale bez szału

mamy też wypożyczony film i jedna z aktorek, to taka wokalistka mulatka Chirtina Milian
Christina gra w tym filmie laskę o imieniu Paris ;D Tytuł filmu LOVE DON'T COST A THING

Dobranoc :-*

reklama
Czesc dziewczyny!!! :)
Ja nie ogladalam sopotu - znowu przegapilam...
tak sie nudzilam dziś i czytałam ten watek i czytalam i nie dalam rady tyle tu stron hehehe
Ja mam coreczke ze stycznia dzis ma dokladnie 8 miesięcy a jutro zaczyna 9 miesiąc

Pozdrawiam wszystkich

A to stronka mojej coreczki Martynki...
www.martynka1.smyki.pl

Do góry