reklama
a mi najbardziej podobała sie Doda, chociaż krytycznie ją ocenili. Według mnie fajnie zaśpiewała, ciekawie i zrobiła niezły show i stój też miała oryginalny. Lubię takie osobowości. A Flinta fajnie zaśpiewała Niemena, ma super głos ale jej konkursowa piosenka według mnie to flaki z olejem...
Myślę, że Flinta nie ma dużych szans w tym konkusie to fakt. Bardzo mi podobał też Krzysztof Kiljański, znaczy sie jego piosenka... : Bardzo fajny, nastrojowy numerek... A doda mnie zaskoczyła ubiorem w pierwszej piosence.. cos mi jakoś nie pasowało, potem dopiero skojarzyłam, że taka "ubrana" jest ;D ;D
No ale wszystko się wyjaśniło w następnej piosence... W sumie to niezła laseczka, więc nie ma się czego wstydzić
No ale wszystko się wyjaśniło w następnej piosence... W sumie to niezła laseczka, więc nie ma się czego wstydzić
Doda ma chyba najwiecej poparcia wsrod publicznosci,
choc Flinta chyba najbardziej umie spiewac z konkurujacych wokalistek, szkoda tylko, ze zaspiewala znany w jej wykonaniu kawalek Niemena, moglaby popracowac nad czyms innym, bo poszla troche na latwizne i ubrala sie zbyt skromnie
niestety przegapilam Mandaryne a ciekawa bylam co jej ambicja wymysli...
choc Flinta chyba najbardziej umie spiewac z konkurujacych wokalistek, szkoda tylko, ze zaspiewala znany w jej wykonaniu kawalek Niemena, moglaby popracowac nad czyms innym, bo poszla troche na latwizne i ubrala sie zbyt skromnie
niestety przegapilam Mandaryne a ciekawa bylam co jej ambicja wymysli...
Ma urodę figurę i głos też niezły. Tylko jest brana ostro pod nóż za te swoje skandale. Kiliański i Flinta też mi się podobali ale jak dla mnie to za oleiste były te piosenki. Nie pokazali całej swojej możliwości. Jak dla mnie to Doda pokazała wszystko i talent i szow. A co do plagiatu to sie nie wypowiadam bo nie znam tej piosenki sprzed 30 lat.
Ineczka, mandaryna nic nie pokazała, udowodniła, że nie ma głosu za grosz. A w dodatku za bardzo nie mogła wywijac w tancu bo jej śpiew wypadłby tak jak na tym linku co Kangurki wkleiły więc nic takiego nie przegapiłaś. Dno kompletne
Ineczka, mandaryna nic nie pokazała, udowodniła, że nie ma głosu za grosz. A w dodatku za bardzo nie mogła wywijac w tancu bo jej śpiew wypadłby tak jak na tym linku co Kangurki wkleiły więc nic takiego nie przegapiłaś. Dno kompletne
podobala mi sie wczoraj Doda w tej czarnej rajstopkowej bluzeczce,
widac, ze fajnie jej ten biuscik zrobili ;D
a faktycznie, przypomnialo mi sie ze Doda rzeczywiscie ma dobry, wypracowany glos, ale on mi raczej niknie w tle, zacmiewany ta cala sieczką dookola
ciekawe co ktos tam mial na mysli mowiac, ze Doda jest zupelnie inna prywatnie niz pokazuje?
widac, ze fajnie jej ten biuscik zrobili ;D
a faktycznie, przypomnialo mi sie ze Doda rzeczywiscie ma dobry, wypracowany glos, ale on mi raczej niknie w tle, zacmiewany ta cala sieczką dookola
ciekawe co ktos tam mial na mysli mowiac, ze Doda jest zupelnie inna prywatnie niz pokazuje?
Ineczka doda według mnie nie jest głupia i chyba mimo wszystko bardzo wrażliwa, ja takie odnosze wrażenia. Stara się to ukryć pod maską wulgaryzmu, wyzywającego stroju... Ja myslę ze gdyby pokazała swoją wrażliwośc, tak do końca, to ludzie by ją stłamsili i do niczego by nie doszła, chociaz ma talent. To jest moje zdanie. Ona mnie bardzo intryguje, prawie tak samo jak nasza Melanie ;D ;D ( Melanie absolutnie nie porównuje Cię do Dody ale dla mnie jesteć intrygująca )
Na chwilkę znów wpadłam, głowa mnie boli od tych książek, niby coś robię ale ciągle nic nie umiem.
Mandarynę przegapiłam ale pokazywali skróty i to mi wystarczyło za świadectwo.
Chodziło mi o to aby się przekonać czy ten link z jej piosenką to jakiś reamke czy oryginał....no i już wiem.
Mandarynę przegapiłam ale pokazywali skróty i to mi wystarczyło za świadectwo.
Chodziło mi o to aby się przekonać czy ten link z jej piosenką to jakiś reamke czy oryginał....no i już wiem.
reklama
Aniulka, ja nie czytam tylko przepisuję notatki, od takiego genialnego kolegi który chyba pisać się uczył od kur.
Dopiero jak przepiszę te wykłady coś będę musiała z nich zakapować, a jak zakapuję to może zdążę wkuć...
Oj dolo ty moja dolo...
Nie chodziłam na zajęcia bo kiepsko znosiłąm początki ciąży i teraz mam za swoje..
Dopiero jak przepiszę te wykłady coś będę musiała z nich zakapować, a jak zakapuję to może zdążę wkuć...
Oj dolo ty moja dolo...
Nie chodziłam na zajęcia bo kiepsko znosiłąm początki ciąży i teraz mam za swoje..