reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

A ta piosenka co śpiewała Znak Pokoju to podobno plagiat jakiejś sprzed 30 lat nawet jeden juror zwrócił na to uwagę same afery w tym Sopocie ::)

reklama
Ja nie ogladam meczy bo szkoda patrzec na tych nasze popierdółki :-[ ;D
Mój mąż też nie jest jakimś wielkim fanem i rzadko ogląda ;)

ja tez nie lubie ogladac, bo jak juz musze to bardzo sie emocjonyje, a potem mnie gardlo boli ;D
maja dzidzia chyba sie niestety tez emocjonuje, bo jak tylko na chwile przelaczylam to zaczela bardzo kopac i rozpoczal sie czas skurczykow ;D

flo pisze:
dobrze że mi przypomniałaś bo bym występ "artystk"i przegapiła ;D

buuuuu.... zasnęłam i przegapiłam Mandarynę

Ineczka
możliwe, że będzie fajnie ale za dużo decydować nie możemy, bo to taty łazienka
ja będziemy mieli swój domek, to będzie wszystko jak my chcemy, wtedy to będę się chwaliła ;D
teraz oczywiście pokażę fotki jak będzie po Aniulko ;D

Była juz Mandaryna czy nie?

Az mi głupio było na to patrzec normalnie wstyd mi za nią myślałam że się zleję ze śmiechu ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry