reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

mam pytanko

czy wasze dzieciaczki reaguje jak je wołacie bo mi sie wydaje ze Mikołaj nie reaguje jak ja do niego mowie np. moja mama trzymała go na rekach a ja stałam obok i zaczełam go wołac a on nawet nie odwracał głowy w moja strone był badany przez laryngologa i on powiedział ze wszystko jest wporzdku

Czy przed pierwsza wizyta u ortopedy trzeba zrobić dziecku USG czy dopiero lekarz skiruje jak stwierdzi ze jest cod nie tak ja Idę jutro na pierwszą wizytę

dzisiaj zaczełam dawac małemu te tabletki co przepisał mi neurolog i stwierdziłam ze po tych lekach strasznie mu mocz brzydko pachnie a nawet bym powiedziała ze potwornie śmierdzi

reklama
gabi - Wiki reaguje na odgłosy, na jakieś dzwięki, hałasy.

A próbowałaś bawić się koło Mikołaja grzechotką?. Ja tak robię - Wiktoria leży na pleckach, a ja nad nią stoję i halasuję grzechotką, a wtedy Ona wodzi wzrokiem za Nią :)

Na pewno wszystko jest ok !

A jakie USG?

MamoWiki Mikołaj tez wodzi wzrokiem za grzechotka jak przednim macham ale bardziej mi sie wydaje ze on ja poprostu dobrze widzi niz slyszy

a chodziło mi o USG bioder

Kociak - dziękuję za wklejenie fotek mojej Wikuni :D

Ja lecę do łazienki, póki Wiki śpi - siostra będzie nad Nią czuwała hehe ;)

Melania, Aniulka, Izis - gdzie się Kochaniutkie podziewacie? :)

Gabi - powiedz o tym na wizycie! Ale ja mówię, że jest ok z Mikołajkiej! :) A usg bioderek - jeszcze nie miałyśmy, w piątek na wizycie kontrolnej z Wiki zapytam o skierowanie.

MamaWiki nie ma za co :) :)

gabi nie martw sie narazie musi byc wszystko dobrze
tylko pamietaj zeby powiedziec o tym lekarzowi
powinien wtedy zbadac mu sluch i bedzie wszystko dobrze :)

dobry wieczór!
dzisiejszy dzień był koszmarny!!! moje złotko płacze i jakaś niespokojna jest. przy karmieniu pręży się macha rączkami i marudzi.oprócz tego bardzo ulewa. cały dzień noszenia na rękach. ja już po prostu "padam na ryja", jak ładnie mówi mój kolega.
a na dodatek boli mnie blizna po cięciu. nad blizną z lewej strony zrobiło sie takie spore zgrubienie, bardziej wygląda to jak opuchlizna.
chyba powinnam się wybrać do lekarza, niestety dzisiaj nie mogłam Rozalci zostawić. dobrze,że moja mamusia jest taka cudowna to jeszcze jakoś funkcjonuję.
Bidulinka moja niedawno zasnęła, ciekawe na jak długo.

reklama
podnoszę ją do odbicia, tylko, że jej długo po karmieniu się odbija, no ale cierpliwie czekam zawsze. brzuszek ma mięciutki, kupki dwie zrobiła, niby wszystko wygląda ok.

Do góry