reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

nawet i do 6 miesiecy tak mi mowila ksiegowa mojej mamy
ja czekam az mi teraz przysla pieniadze za wychowawcze ::) i chyba bede sobie jeszcze czekac :p

reklama
Boże, tyle czasu - poszaleli ...

Dobrze, że Wikunia karmiona "cycem", bo gdybym miała sztucznym mleczkiem Ją karmić, to nie wiem skąd bym miała wziąśc pieniążki - takie drogie przecież jest. Mam jedną puchę, którą dostałam i czasami daję Jej sztuczne, ale to wtedy kiedy mam malusieńko mleczka.

Wszystko takie drogie ::)

Naprawdę wspólczuję. Cieszę sie, że póki co daję radę z karmieniem moim mleczkiem. Ale z cyca Jej nie karmię, bo nie lubi już, poczuła butlę i ściągam przed każdym pokarmem i z butli pije - męczące, bo ściągam ręcznie, laktatora brak hehe, mówię Ci ile to roboty! ;D

Coś strasznego. Czasami jednak nie daję rady ze ściąganiem i robię Jej butlę - nie ma wyjścia. Ciekawa jestem ile można tak "pociągnąć"?. Karmiąc 'piersią', ale ściągając mleczko?. Słyszałam różne opinie. Jedni mówią, że można długo tak karmić, a drudzy, że laktacja w ten sposób szybciej zanika gdy ściąga się tylko mleczko ..

Wiktorię do piersi przystawiam, ale jak śpi ze mną w łóżku ( czasami ) - wtedy ładnie pije, nie pręży się i jest wszystko okej.

Pod kroplówką?. A co Martynce było?

miala tak wysoka zoltaczke dlatego
laktacja chyba bedzie zanikac bo jak ja sciagalam mleko to z dnia na dzien coraz niej jego bylo a pozniejn mi sie juz znudzilo i dalam sobie spokuj

reklama
Do góry