reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Kociak - Lubuskie.

Wiktoria dzisiaj jest "KOCHANYM" dzieciątkiem ::) wstała o 9:30, nakarmiłam Ją i dopiero teraz usnęła, haha. Noszenie na rękach, bujanie, przytulanie, rozmawianie i na końcu płacz Wiki gdy odkładałam Ją do łóżeczka. Ładnie, ładnie - nawey nie miałam czasu posprzątać ;) Jestem wykończona dzisiaj - DOSŁOWNIE!.

A Wasze Maluszki śpią ładnie w dzień czy macie problemy z tym?. Wiktoria zawsze ładne śpi gdy jest najedzona, dzisiaj pokazała jaki może być z Niej diabełek, który nie da Mamusi nawet posprzątać! :)

reklama
dzisiaj bylam pierwszy raz w lumpeksie akurat mialam po drodze oczywiscie moja mama nie chciala wejsc a jak cos mowilam to nosem kreciala ze ona pojdzie do sklepu i kupi
co za maruda nie ??? ;D

MamaWiki nie martw sie moja mala jest tez taka musze czekac do wieczora zeby sie wykompac bo wczesniej to moge zapomiec
Co 5 minut placz i musze ja na rekach nosi ;D

Kociak - hehe, zawsze musi być ten pierwszy raz :) Ja chodzę często, bo niestety na kupno ubranek w zwykłym sklepie mnie nie stać - są za drogie ::)

No, ale moja Wiki, to ładnie spała w dzień, miałam dużo czasu na pozałatwianie swoich spraw, na ugotowanie obiadku, na posprzątanie i w ogóle, a dzisiaj - klapa :D

MamaWiki ja rozumiem ze kogos jest niestac na nowe
to samo mamie mowilam ze jak nie bedzie miala pieniedzy bo sie cos stanie to co bedziemy chodzic bez ubran bo nie pojdzie do takiego sklepu to nic sie nie odezwala
a naprawde mozna cos wyrac ::)

Kociak - dokładnie :) Dobrze "gadasz". W lumpeksach można kupić naprawdę bardzo ładne rzeczy, ciuszki dla Dziecka za niewielkie pieniądze. Wiele osób tylko tam ubiera siebie i swoje Dzieci. Często rzeczy są praktycznie nowe, nie znoszone, zadbane! :) No, ale czasami, to nawet i tam nie mogę się wybrać z powodu braku funduszy hehe :)

Kociak - naprawdę długa historia, a w skrócie:

Nic nie dostajemy od Niego.

Wybieram się niebawem do MOPSU i chcę złożyć wnioski o te 500 zł z tytułu urodzenia Dziecka no i zasiłek rodzinny.

no to te 500 zl to i ja tez dostane i chyba bede brala rodzine dlatego ze mieszkamy razem z patrykiem a jego dochody wynosza ok 300 zl ;D

reklama
Do góry