reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

przy mojej martynie jak sie tylko ruszy to ona juz wstaje i trzeba dac szybko jesc to po godzinie bedzie spac znowu
MamaWiki jak bedziesz chciala wiedziec cos o mnie to ci dziewczyny powiedza szybiej niz ja bede na forum ;)
bardzo ciezko mi przez ostatnie dni siasc spokojnie i sobie poczytac wiadomosci ::)

reklama
marta3x - dziękuję serdecznie za pozdrowionka - dziekuję za te wszystkie miłe słowa :) Muszę sobie radzić choć jest naprawdę ciężko w pojedynkę. Czasami mam takie chwile kiedy to nie chce mi się żyć, kiedy nie mam na nic ochoty, ale wystarczy, że popatrzę na moją Córeczkę i wtedy wszystko wraca "do normy". Ty w takim razie też jesteś Dzielna Babeczka! :) Całuski dla Ciebie i Twoich pociech! Od Wikuni i ode mnie :)

No, a ja w nocy jak przebieram Wikunię i karmię, to rozmawiam do Niej cały czas, Ona ma oczka otwarte, uśmiecha się i nie da rady abym zrobiła to " po cichaczu " - muszę do Niej rozmawiać wtedy się nie kręci tylko patrzy mi prosto w oczy i robi super minki, a Jej uśmiechy?. Brak słów, są boskie ;)

To ja tez sie pochwalę uśmiechami :D
Paris od kilku dni odpowiada uśmiechem
najlepiej jak mówi do niej tata szczerząc zęby a ona wtedy taki usmiech piękny sprzedaje ;D
na mamusi zęby tez tak reaguje ale taty sa zdecydowanie bardziej śmieszne

Wiki też uwielbia jak się do Niej mówi - zresztą, każde Dzieciątko tak ma ;) Ile można leżeć w łóżeczku, ile można spać. Dzieci chcą abyśmy z Nimi rozmawiały hehe ;) Czasami ma się dosyć, bo jest się zmęczonym, ale co poradzić skoro chce gadać? :D

Teraz usnęła, po 4 godzinach hehe - a zaraz muszę Ją budzić na lekarstwa :)

Ale pogoda, u Was też jest dzisiaj taki straszny wiatr?.

Mało tego - wczoraj u nas nie było prądu dosyć długo w nocy, a ja oglądałam film hehe :)

u mnie tez wieje nie chce mi sie nawet wychodzic z domu a mnie na spacer wyganiaja ::) ::)

MamaWiki gdzie ty mieszkasz bo chyba tego momentu nie zlapalam :)

Melanie tak jestem z Bydgoszczy poznałysmy sie już na noworodku ale bywam tam rzadko więc możesz nie pamietac i tak kiedyś chciałam się pytac o ten lumpik, bo ja tez bardzo lubię robić zakupki w lumpikach, a oglądałam kiedyś twoje rzeczy które kupowałaś i superaśne są , ja dla chłopaka wiec konkurencja zadna :D

Donia ;D ;D ;D

aaa no widzisz jaką mam krótką pamięć
Na Dworcowej zwiedzam lumpiki
zresztą tam juz się zrobiła ulica z lumikami ;D
co drugi sklep to lumeks
a najfajniejsze są te bliżej dworca
zresztą dawno juz nie byłam w tych dalej od dworca, może i tam jest cos ciekawego ::) ;)

reklama
chyba wszędzie w poniedziałki dostawa :D
ale ja nie latam w te super dni ;D
raczej we wtorki albo piątki..
no teraz to co innego, bo teraz to idę jak mąż może zostać z córką w domu :)

a koło radia to nigdy nie byłam ::)

Do góry