reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

przy mojej martynie jak sie tylko ruszy to ona juz wstaje i trzeba dac szybko jesc to po godzinie bedzie spac znowu
MamaWiki jak bedziesz chciala wiedziec cos o mnie to ci dziewczyny powiedza szybiej niz ja bede na forum ;)
bardzo ciezko mi przez ostatnie dni siasc spokojnie i sobie poczytac wiadomosci ::)

reklama
marta3x - dziękuję serdecznie za pozdrowionka - dziekuję za te wszystkie miłe słowa :) Muszę sobie radzić choć jest naprawdę ciężko w pojedynkę. Czasami mam takie chwile kiedy to nie chce mi się żyć, kiedy nie mam na nic ochoty, ale wystarczy, że popatrzę na moją Córeczkę i wtedy wszystko wraca "do normy". Ty w takim razie też jesteś Dzielna Babeczka! :) Całuski dla Ciebie i Twoich pociech! Od Wikuni i ode mnie :)

No, a ja w nocy jak przebieram Wikunię i karmię, to rozmawiam do Niej cały czas, Ona ma oczka otwarte, uśmiecha się i nie da rady abym zrobiła to " po cichaczu " - muszę do Niej rozmawiać wtedy się nie kręci tylko patrzy mi prosto w oczy i robi super minki, a Jej uśmiechy?. Brak słów, są boskie ;)

To ja tez sie pochwalę uśmiechami :D
Paris od kilku dni odpowiada uśmiechem
najlepiej jak mówi do niej tata szczerząc zęby a ona wtedy taki usmiech piękny sprzedaje ;D
na mamusi zęby tez tak reaguje ale taty sa zdecydowanie bardziej śmieszne

Wiki też uwielbia jak się do Niej mówi - zresztą, każde Dzieciątko tak ma ;) Ile można leżeć w łóżeczku, ile można spać. Dzieci chcą abyśmy z Nimi rozmawiały hehe ;) Czasami ma się dosyć, bo jest się zmęczonym, ale co poradzić skoro chce gadać? :D

Teraz usnęła, po 4 godzinach hehe - a zaraz muszę Ją budzić na lekarstwa :)

Ale pogoda, u Was też jest dzisiaj taki straszny wiatr?.

Mało tego - wczoraj u nas nie było prądu dosyć długo w nocy, a ja oglądałam film hehe :)

u mnie tez wieje nie chce mi sie nawet wychodzic z domu a mnie na spacer wyganiaja ::) ::)

MamaWiki gdzie ty mieszkasz bo chyba tego momentu nie zlapalam :)

Melanie tak jestem z Bydgoszczy poznałysmy sie już na noworodku ale bywam tam rzadko więc możesz nie pamietac i tak kiedyś chciałam się pytac o ten lumpik, bo ja tez bardzo lubię robić zakupki w lumpikach, a oglądałam kiedyś twoje rzeczy które kupowałaś i superaśne są , ja dla chłopaka wiec konkurencja zadna :D

Donia ;D ;D ;D

aaa no widzisz jaką mam krótką pamięć
Na Dworcowej zwiedzam lumpiki
zresztą tam juz się zrobiła ulica z lumikami ;D
co drugi sklep to lumeks
a najfajniejsze są te bliżej dworca
zresztą dawno juz nie byłam w tych dalej od dworca, może i tam jest cos ciekawego ::) ;)

reklama
chyba wszędzie w poniedziałki dostawa :D
ale ja nie latam w te super dni ;D
raczej we wtorki albo piątki..
no teraz to co innego, bo teraz to idę jak mąż może zostać z córką w domu :)

a koło radia to nigdy nie byłam ::)

Do góry