reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
MamaWiki ate to sie tyczy tylko pierwszego posta
bo tam Aniulka wkleja po kolei zdjęcia dzieci wrześniowych
a pożniej same już wklejamy fotki jakie chcemy :)

Kociak - baaardzo chętnie, nie ma problemu - pomogę, ale pózniej jeśli nie sprawi Ci to kłopotu, dobrze?. Teraz wybieram się z Wiktorią na spacerek póki jest ładne Słoneczko. I tak jest zimno, ale na spacerek musimy się wybrać :)

Odezwę się pózniej :)

Miłego popołudnia Dziewczyny!

Melanie - super, w takim razie pózniej wkleję zdjęcia Wiktori - tylko, że one są duże, bo robione aparatem z tele. i nie wiem jak to wyjdzie, zapewne będę musiała je pomniejszać, a tego nie znoszę :-) Poradzę sobie hehe.

Pozdrawiam!

dzień dobry!
znalazłam sekundę, spełniłam obywatelski obowiązek i wkleiłam zdjęcia kluseczki. nawet spokojna ta moja córcia. płacze za wyraźną potrzebą, a tak aniołek. cyca ssie ale dostaje też butelkę, bo trochę jej mało z samych cycków :) wczoraj odpadł nam pępek, ale za to wyskoczyły jakieś kropeczki na buzi, niewiele, a poza tym jak widać mimo obcinania paznokci muszę zakładać jej rękawiczki, bo w nocy się pocharatała.
ja dzisiaj byłam w usc i już Rozi jest legalna ;)

Kociak - widzę, że sobie świetnie poradziłaś!. Masz śliczny suwaczek! :) No i szybciutkiego powrotu do zdrówka dla Twojej Kluseczki!. Moja Wiktoria szczerze mówiąc ma jakiś katarek, smaruję pod noskiem maścią majerankową no i oczyszczam nosek bardzo często - mam nadzieję, że będzie OK. U nas wszyscy w domku chorzy - tylko żeby Wiktoria nie była chora, moje Maleństwo :)

Melanie - hmm, to coś te suwaczki na tej stronce najwidoczniej szwankują?. Ja ostatnio miałam inny suwaczek na innym forum i na suwaczki Wiki powinien być 1 miesiąc i 1 tydzień, a był 1 miesiąc ::) - teraz już jest ok :)

Wróciłam z Niunią, musiałyśmy zaopatrzyć się w pampki, bo tak szybko się kończą ::)

Nawet cieplutko na dworku, miło było pospacerować troszeczkę.

Pora coś zjeść no i przygotować jedzonko dla Malutkiej, bo teraz śpi jeszcze w wózeczku, ale niedługo na pewno będzie ALARM na mleczko.

Tunia - u Wiktori w drugim tygodniu pojawiły się krosteczki na twarzy - to były potóweczki, ale teraz już nie ma, przemywałam Jej buzkę rumiankiem i jest Okey.

koreczek83 - moja Córeczka od początku spała w łóżeczku, ale czasami jak już nie miałam siły do Niej wstawać, bo wypadał smoczek z buzki, to brałam do łóżka - wiadomo, większa wygoda, bo dasz cycunia i jest OK, a tak to co chwilę trzeba wstawać i smoczek dawać do buzki :) Teraz czasami też biorę Ją do swojego łóżka, nie ma wyjścia ;) Przy cycku się uspokaja.

reklama
Do góry