reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

izis pisze:
a to spoko czyli jeszcze 5 miesięcy na samym mleczku ::) a jakieś herbatki do picia podajecie? bo zimą ponoć dzieciom bardziej chce się pić w suchych pomieszczeniach i trzeba dopajać tak uważa moja teściowa ale mi się wydaje że tylko wtedy gdy dziecko jest na sztucznym mleku to wtedy się dopaja chyba nie? ::)

Dokładnie tak! Dzieci karmionych piersią się nie dopaja! Chyba, że na dworze skwar nie do wytrzymania to można podać wode z glukozą

reklama
Wiecie co?
Odsłoniłam rano roletki z okien, a tam mokre szyby :p kurde, zawsze zimą tak mamy - nadeszła zima :( :p
Zastanawiam się czy nie iśc z paris do multikina na 12:00 na seans dla mam z dziećmi ::)
jeszcze nigdzie nie wychodziłam sama z córką, no chyba, że na spacer
może ona jest jeszcze za mała...

Melanie ja uważam ze wypad z mała do multikina to świetny pomysłł nas w Strargardzie niestety takich atrakcji niema wiec ja z Mikołajem chodzę tylko na spacerki

Wczoraj połozyłam Mikusia do łuzeczka o godz 22 i na pierwsze karmienie obudził sie dopiero o 3:30 a na drógie o 7:10 teraz tez smacznie sobie śpi

Niepokoją mnie tylko jego kupki bo są strasznie wodniste i bardzo brzydko pachnące ale dobrze ze są zólte bo wcześniej jak był chory to robił prawie cały czas zielone

Cześć babeczki!

U mnie dzisiaj na dachach był szron!!! Musiałam zaopatrzyć Kubę do przedszkola w ciepłą czapkę i rękawiczki. Łukasza tez musiałam obatuchać w kołderkę i kocyk, ale mi nie zmarzli po drodze. Teraz juz świeci słoneczko i zapowiada się piękny dzień. ;D ;D ;D

Mój Łukasz robi kupki na przemian raz żółte, raz żółto zielone ale lekarka widziała te zielone i też są podobno dobre. ;)

Melanie z tym multikinem to ciekawy pomysł. Jak się zdecydujesz to daj znać jak było. U mnie też nie ma takich atrakcji Najbliżej Poznań albo Wrocław, bo ja tak po środku mieszkam

reklama
Cześć MamoWiki. Gratulacje :laugh: :laugh:

Podaj więcej danych malutkiej i wklej fotki jak chcesz do galerii i dopiszemy ja do naszej listy wrzesniowych dzieciaczków. Pozdrawiam i zapraszam do częstego odwiedzania nas na forum ;) :) :laugh:

Do góry