reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

moja niunia w nocy śpi w swoim łóżeczku, tylko nad ranem biorę ją do siebie na cyca i razem zasypiamy sobie do rana. od razu spała w swoim łóżeczku i to bardziej ja nie mogłam wytrzymać żeby jej nie wziążć do siebie :) .

reklama
koreczek83 - pewnie. Dzieci szybciutko przyzwyczajają się do spania w łóżku, ale czytałam gdzieś, że i na to jest sposób - można odzwyczaić Dzieciątko. Na pewno sobie poradzimy :)

tunia - ja właśnie Wiktorię do siebie do łóżeczka biorę nad ranem, jak ma być karmionko, to wtedy przystawiam do cycunia, podydla troszkę i ładnie śpimy razem do rana, a w dzień, to już śpi w swoim łóżeczku :)

Kociak - już się robi Kochana :) Będę wklejała zdjęcia Wikuni na tamtym wątku, ale nie wiem czy mi się uda, bo są dużych rozmiarów - lecę sprawdzić :)

No i niestety jest tak jak myślałam - zdjęcia są za duże, pózniej postaram się znalezć czas i je zmniejszyć :)

Hallo, jest tu kto? :) Wiki kręci się już w wózeczku, to znak, że zaraz będzie ALARM :)

reklama
Natalka spędza nocki u siebie w łóżeczku ale nad ranem mamusai dla swojej wygody zostawia ją w swoim łóżku. A w dzień powoli tez zaczyna zasypiać w swoim łóżeczku. Staram się stosować metody Tracy - i coś z tego wychodzi. Mam trochę wolnego czasu dla siebie.

Do góry