reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Cześc babeczki wpadam na momencik bo zaraz ide po mojego przedszkolaka.

Byliśmy u pediatry i ta wysypka to prawdopodobnie jednak od tych nieszczęsnych ryb. Makrela jest bardzo silnym alergenem i w dodatku wędzona to juz mieszanka wybuchowa. Mam cierpliwie czekać az wysypka zniknie. Co ja biedna będe jadła????

Gabi swietnie, że Mikołajek jest już zdrowy. Neurolog pewnie powie to samo, nie martw sie na zapas.

Miłego dnia babeczki, wpadnę później pa pa

reklama
A gdzie masz łóżeczko??? Filip spi w łóżeczku obok mnie i budzę sie na jego stękanie. Bo on jak się budzi długo steka zanim zacznie płakac. Nie martw sie na 100% obudzisz się jak ci da znać że pora na jedzenie. :D
a

Witam mamusie :laugh:
troche od przedwczoraj nasmarowałyście a jakoś nie miałam kiedy zajrzeć miałam gości popołudniu ja byłam w gościach u koleżanki która urodziła dwa tyg. temu więc miałyśmy o czym nawijać ::)
Pogoda dzis obrzydliwa aż się niedobrze robi ale nie będę siedziała z małym cały dzień w czterech ścianach przejdę się gdzieś na spacer muszę wstapić do Rossmana kupić sobie parę kosmetyków ::)
Czy znacie jakis krem godny uwagi do piersi przydałoby się żebym je czymś pielęgnowała ale niewiem czy mozna wogóle jakiś używać przy karmieniu?
Gabi trzym się napewno wszystko z Mikołajkiem będzie ok. fajny z niego chłopaczek :laugh:
Koreczek  daj spokój napewno płacz byś usłyszała a co złego może stać się w łórzeczku jak teraz nie przyzwyczaisz dziecka do łorzeczka do będziecie spali we trójkę parę lat a gdzie trochę intymności dla rodziców ::)
Aniulka a od gotowanych ryb też może pojawis sie wysypka? nie będziesz jadła żadnych ryb? ::)

dotarlam wlasnie od lekarza
juz sie wszystko pozrastalo i doktorek powiedzial ze nawet nic nie widac ze rodzilam
teraz musze czekan na okres i zglosic sie do lekarza na wypalenie nadzerki ::) slyszalam ze to boli

Dlaczego wypalać, teraz sie zazwyczaj wymraża - sama miałam wymrażaną - nie boli, tylko macica się kurczy i to jest dośc dziwne uczycie. A potem się rozmrażasz i leci z ciebie woda. I po nadżerce.
a

dziewczyny mogly byscie mi podac lika z ta zaba do zdjec ??? chcialam wam wkleic bo jakies u patryka na kompie znalazlam
Tylko bedzie jeszcze jeden problem bo nie umiem zmniejszac  :-[ :-[

reklama
Do góry