reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Martuśka to masz nieciekawie, ale pewnie lada dzień wszystko sie unormuje. Powodzenia.

Izis nie wysypiasz sie??? pr5zecież wstajemy równo do karmienia??? A ja myślałam, że Ty ranny ptaszek jesteś, bo zawsze najwcześniej na forum nas witałaś. ;D ;D

reklama
hi,hi,hi no w ciaży to byłam ranny ptaszek ale teraz to już chyba bym wolała nie być byłoby ok. jakby odpadło to karmienie o 3 ;D

Byłam dzisiaj na tym pogrzebie kolegi mamy
zmarzłam jak diabli, źle sie ubrałam ale w nic innego nie wchodzę - tylko w dresy :p

Paris dzisiaj miała śpiący dzień a ja zrobiłam porządki w jej ciuszkach itp
poukładałam sobie wszystko lepiej ;D poręczniej

co do główki to u nas na szczęście jedna i druga strona jest kładziona ;D

ale za to.... a napisze to na wątku o karmieniu

Filip od oczątku śpi na brzuchu i jak pisałam od 2 tyg. przekłada sobie główkę we śnie jak chce. Tak więc kształt główki ma śliczny. Potylica piekną bo mały za Chiny na plecach nie zasnie. W wózku jeździmy na boku. Ale widziałam dzieci z bardzo zniekształconymi główkami więc trzeba pilnowac tego kładzenia na zmianę. Pociecha dla tych którym się to nie udaje taka - że jak dzieciaki są większe to główka wraca do normy (najczęściej).
a

ooooo ja też mam dzisiaj kaczkę i kluski na parze ;D ;D ;D ;D

Wszystkiego najlepszego dla taty Pariski :) :)

Łukaszek ma całą buźkę w krostkach :mad: :mad: :mad: :mad: już nie wiem co mam zrobić, żeby mu to zeszło, chyba wypiję wapno.
Położyłam go pierwszy raz do spania na brzuszku. Chyba mu sie spodobało bo śpi jak mały susełek :laugh: :laugh: :laugh:

Aniulka to może byc trądzik niemowlęcy tak sie u nas okazało ja też myślałam że mały ma uczulenie potem lekarka powiedziała że to potówki ale od dermatologa wiem że to zmiany łojotokowe które niebawem same znikną :)
Ja często Kubę kładę na brzucholu i spi tak długo ładnie mu się wtedy odbija i pruka ;D :laugh:

ha ja też dzisiaj postanowiłam położyć Łukasza do spania na brzuszku i skończyły sie nasze problemy z zasypianiem . Zasypia w mig, dosyć długo śpi i tak jak u Twojego Kubusia ładnie odbija i puszcza bączki. Śpi już drugi raz dzisiaj tak i wyrażnie mu sie spodobało. Wczećniej jak chciałam go położyc na brzuszku to się denerwował i płakał. A dzisiaj chyba to polubił ;D ;D ;D

Moja Natalka też kiedyś lubiła usypiać na brzuszku a teraz jak ją kładę to ćwiczy mięśnie i cały czas unosi główkę i stęka z wysiłku. A teraz skubana wyczaiła, że jak podnosi jedną rączkę i jedną nóżkę to będzie mogła się wywrócić na plecki. Na to jej jednak nie pozwalam jeszcze na to za wcześnie. Sama ją wtedy przekręcam.

reklama
Winia niech ćwiczy przekręcanie sie. Jeśli sama to robi to widocznie jest już na tyle silna że nic jej się nie stanie. Możesz ją tylko asekurować. Silna dziewczynka z Twojej Natalki.

Izis Kubus to już duży facet. Chyba dużo urósł od ostatnich fotek co???

Do góry