reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulka pisze:
ooooo ja też mam dzisiaj kaczkę i kluski na parze ;D ;D ;D ;D

Wszystkiego najlepszego dla taty Pariski :) :)

Łukaszek ma całą buźkę w krostkach :mad: :mad: :mad: :mad: już nie wiem co mam zrobić, żeby mu to zeszło, chyba wypiję wapno.
Położyłam go pierwszy raz do spania na brzuszku. Chyba mu sie spodobało bo śpi jak mały susełek :laugh: :laugh: :laugh:

teściówka tez miała kluski na parze ;D fajnie to smakuje z tym sosem od kaczki - wypasik

tata Pariski dziękuje za życzonka :)

Wiesz co, nie pomyślałam o tym, że można wypić wapno na wysypkę dziecka - może i nam zejdzie to paskudztwo :p

reklama
zapomniałam Wam powiedzieć

kilka di temu przyjechał posłaniec i przywiózł dla mnie kawiatki :o
wszyscy byliśmy zaskoczeni i ciekawi od kogo taki gest
do kwiatków była kartka z życzeniami i okazało się, że nasza kosmetyczka sprawiła nam taka niespodziankę
zobaczcie jakie ładne kwiatki dostałam :D

kwiatki3bb.jpg

Czesc dziewczyny juz jestem :):) Tesknilam bardzo za wami
jestem tylko na chwilke bo moja mala jest bardzo nieznosna a dotego jest jeszcze chora ::)

Kociak jak miło Cię " widzieć"!!! Pisz co u Ciebie jak Martynka. Co jej jest?? coś powaznego???  Mam nadzieję ze będziesz czasem wpadać do nas bo myślałam że już całkiem o nas zapomniałaś. Dawaj fotki Martynki ;D ;D ;D

Czesc Aniulka nie zapomnialam o was :) bede wpadac napewno jesli moja mala dzidzia da mi troche wolnego
Co moge powiedziec to jest strasznie nerwowa nie moze na nic czekac w momencie sie zanosi i trzeba ja nosic na rekach ::) ::) w nocy mam tragedie wstaje co 2 godziny :) Sika bez opamietania
mam co robic
A mala jest w sumie naziebiona ma katar lekarz kazal uwazac zeby jej ta wydzielina sie nie dostala do oskrzeli bo znowu bede musiala siedziec w szpitalu ::) ::)
A tak to nie wiem co mam wiecej napisac ;D

Jedno co to zapoamnialam powiedziec ze bardzo mi brakuje kopania mojej malej i pileczki teraz tak jakos pusto caly czas szukam naszego dzialu tam gdzie byl wczesniej jakies glupie przyzwyczajenie :)

A ja wcale nie tęsknię za moim brzuchem i kopaniem... Wolę mieć Łukasza na zewnątrz i poprzytulac moje pachnidełko. I bez brzucha czuję sie o wiele lepiej. I mój mąż też ;D ;D ;D

Kociak używasz jednak tetrowych pieluch???? Jeśli tak to Cię podziwiam

reklama
mialam pieluche tetrowa przez pare dni
tylko ze moja coreczka doji jak krowa i sie osikala najczesniej
Melanie bede teraz zagladac czesciej bo jestem juz w domu

Do góry