reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
siwasek bardzo mi się spodobał pomysł Aniulki ;D
Jestem za ;D

A my dzisiaj byliśmy całą rodziną ;D w mieście, wpadliśmy na szybki obiad do KFC a poźniej wpadłam do lumeksu a tatuś został z Pariską w samochodzie
jednak i tak nie mogłam się skupić na buszowaniu, bo myślami byłam z nimi w samochodzie i ciągle zastanawiałam się czy aby nie jestem za długo
no ale po bluzce zakupiłam ;D

póżniej na 19 pojechałam SAMA na babskie spotkanie do kawiarni
ale czad - jechałam samochodem i rozwaliłam muzyczkę tak, że aż mi plecy wymasowało (mam ogroooomny głośnik basowy, chyba takiego nie widziałyście ) ;D ;D ;D
juz dawo sobie tak nie posłuchałam muzy - ale się wyluzowałam, szok !!
na spotkanku było miło i wesoło jak zawsze
tylko lodów nie mogłam jeść jak zawsze, bo nie mam jeść nabiału :p
oglądałyśmy fotki ślubne ( z tego wesela co byłam tydzień przed porodem)
po ponad godzinie pojechałam do domu, bo myślami byłam właśnie tam :D
wychodząc z kawiarni zadzwoniłam do męża z pytaniem: jak tam Paris ?
a on mi na to, że właśnie się budzi, no to ja:
rajd kawiarnia-dom
i w kilka minut byłam na miejscu
wlatuje do pokoju a mała sączy buteleczke pokarmu Nan, którą upichcił tatuś ;D
hmmmm.....
no to odciągnęłam sobie mliczko i do zamrażarki ;D
i tym sposobem moje dziecko piło dzisiaj pierwszy raz sztuczne mliczko ;D

Aniulka ta metoda Zaklinaczki to tzw.Podnieś-Połóż,zmeczone niemowle układasz w łórzeczku gdy nie może samodzielnie usnąć bierzesz je na ręce,przytulasz,uspakajasz i znowu do wyrka jesli zaczyna płakać robisz to samo i tak do skutku aż zaśnie możesz je ponosic nawet kilkadziesiąt razy ale ponoć sukces nauczy sie sam zasypiać ;)
Melanie co jadłaś w Kfc pytam dlatego bo ja też bym poszła ale niewiem co tam będę mogła zjeść żeby małemu nie zaszkodziło ::)
to teraz będziesz podawała też mleko sztuczne? i czy mała nie odzwyczaja sie od piersi jedząc z butli ::)

hej dziewczyny!
od wczoraj jestesmy w domu ;D
nareszcie
długie 2 tygodnie spedzilismy w szpitalu
długie i trudne
znajde więcej czasu to opisze wszystko i poczytam co u was
gratulacje dla mam, ktore rodziły po mnie
Joanka, Tunia Grooha, Beacia _ doczekałyscie się.

moj syn ma na imie Marcel
chociaż myślałam też o Maćku, bo taki duży i gruby ;)
dzisiaj postaram sie wkleic zdjęcia

pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki!!!
lecę cieszyć się moimi mężczyznami i domem
pa

Marta gratulujemy powrotu do domu.
Tunia jak dobrze, że jesteś już z nami i Rozalka razem z Tobą.
Joanko gratuluję dzidzi.
Beacia supere super.
A widzicie dziewczyny już wszystkie jesteśmy rozdwojone, extra ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D

izis pisze:
Melanie co jadłaś w Kfc pytam dlatego bo ja też bym poszła ale niewiem co tam będę mogła zjeść żeby małemu nie zaszkodziło ::)
to teraz będziesz podawała też mleko sztuczne? i czy mała nie odzwyczaja sie od piersi jedząc z butli ::)
jadłam łagodne kawałki kurczaka
są 3 szt albo 5 szt kurczka z kością w cieście
tylko to jest łagodne, przynajmniej w naszym KFC
juz 2 razy to jadłam

Martula świetnie, że już jesteście. Sciakam mocno i całuję :-* Wygłaskaj Marcelka :D

Marta fajnie że już jesteś. Buziaczki dla "kruszynki" Marcelka od ciotki Aniulki ;D ;D ;D

Melanie przestajesz cycolić?????????????

Izis ale numery!!! Nigdy nie oglądałam zakilinaczki a dokładnie tak robię jak Łukasz nie może zasnąć ;D ;D ;D Z Kubą robiłam tez tak ;D A jeszcze wczoraj siwasek pisała, o tym jedzeniu, ja też tak robię a nigdy w życiu nie słyszałam żadnej rady zaklinaczki ;D ;D ;D Może ja tez jestem zaklinaczką?????? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Aniulka całkiem prawdopodobne to musisz przyjechać do nas i nauczyć tak Kubę zasypiać ;)
Pieczonego kuraka jadłam w domu ale smażonego nie ::) może spróbować ::)

reklama
Do góry