reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

one wyśmiewały się z tego, że do porodu nie poszłam umalowana i bez wyjciowej kreacji

Jak pisała jedna z wrzesniówek do mnie na priva - to było obrzydliwe :mad:

więc wolałam je wykasować zanim by cos skopiowały i obsmarowywały na tym swoim żałosnym forum

jeszcze sie nie spotkałam z taką bandą rozwścieczonych bab, które za główny priorytet mają dokopać komuś za to, że nie jest taki szary jak one
skąd u ludzi tyle nienawiści??

a to, że nazwałam je ścierkami uważam za uzasadnione - no bo kto by pozwolił obsmarowywac błotem swoją rodzine i swoją godność

reklama
Wiesz ja nierozumiem co nimi kieruje one są naprawdę zdrowo szurnięte ; dalej wolę nie komentować............ bo co drugie słowo byłoby piiiiiiiiiiiip lub........... ;D

... i jeszcze przylatują tu za mną i próbują zamącić
że jestem inna niż jestem tutaj ;D

a część z Was mnie za długo zna, żeby nie wiedzieć jaka jest prawda
ale są i takie osoby, które są w stanie im uwierzyć - trochę to jest przykre, bo kto z nas lubi kiedy sie go posądza o to czego nie zrobił albo jaki nie jest ??

niestety takie jest życie czasem spotyka sie cudownych ludzi a czasem potwory...

Melanie ja popieram Izis,

Niech te baby odczepią sie od naszego forum. Szkoda, że wykasowałaś fotki, bo nie masz sie czego wstydzić a głupimi babami się nie przejmuj bo tu na forum masz wiele życzliwych dusz i nie masz się czego obawiać.

Blanus ja też Cię podziwiam. Dobrze, że pracujesz w domu bo zawsze możesz doglądać córeczki. Ja też już myślę jak to będzie kiedy wrócę do pracy... pracuję w systemie 12 godzinnym... ciekawe jak to będzie

Nierozdwojone babeczki, trzymam kciuki

Tunia trzymam kciuki, zeby Ci jutro razno odeszly wody - po co rodzic po nocy ;)
i za wszytskie nierozdwojone Brzuchatki, zeby sie nie denerwowaly - duze buzki dla Was i lekkich porodow!

Melanie juz pisalam - najlepiej olac, wiem z doswiadczenia, ze mailowe czy forumowe nieporozumienia, bardzo czesto i latwo przeradzaja sie w klotnie, po co sie denerwowac? Ja staram sie nie pisac z osobami, z ktorymi nie da sie porozumiec... zycie jest i tak za nerwowe i za krotkie, zeby je marnotrawic na takie cos :(

Aniulka jak dawno Cie nie czytalam :) duuuuze buziaki dla Ciebie i Lukaszka!

A z praca - dziekuje za slowa podziwu i uznania - ale niestety sila wyzsza :( moj maz nadal czesciej pracy nie ma, niz ma.. i teraz on zajmuje sie w ciagu dnia domem i Mala, a ja slecze przed kompem :(
a pracowac zaczelam 1,5 tygodnia po porodzie ::) chyba jeden z krotszych "urlopow macierzynskich"
jedyny plus jest taki, ze pracuje w domu...

Aniulka pisze:
Niech te baby odczepią sie od naszego forum. Szkoda, że wykasowałaś fotki, bo nie masz sie czego wstydzić

Aniulka one kopiowały kawałki naszych tekstów i umieszczały tam na forum bizz
więc zdjęcia wolałam usunąć, rozumiesz...

Blanus ja je olałam ;D wcale sobie nimi głowy nie zawracam
ale wolałam usunąć im z oczu źródło pożywki do szydzenia

Aniulka a można wiedziec czym sie zajmujesz przez te 12 długich godzin??
Blanus a Ty, pewnie jakieś księgowanie, co? ;) Czy produkujesz stronki www?

Melanie skoro tak to masz rację. Nie potrzeba dokarmiac dodatkowo pasożytów. ;)

A czym się zjamuje przez 12 godzin... no cóż pracuję w dużej japońskiej firmie i zajmuję sie produkcją takich tam pierdołków. Nie jest to praca moich marzeń ale jest i całkiem nieźle płatna. Zupełnie nie po moim wykształceniu, ale dziękuję Bogu że ją mam. Dlatego aby ją utrzymac po macieżyńskim i wykorzystaniu starego urlopu wracam na swoje miejsce. Całe szczęście, ze pracuję 2 dni, potem mam 2 dni wolne. Nie jest tak źle i te 12 godzin daje sie wytrzymać. Tylko będę tęsknić za dziećmi.

Blanus dziękuję. Dosyć rzadko się odzywasz i dlatego nie możemy sobie pogadać ale takie jest życie pracującej mamuśki. Dobrze, że mąż Ci pomaga i nie musisz sama o wszystko sie troszczyć. Ariska rośnie jak na drożdżach a nóżki to będzie miała długaśne jak Julia Roberts, bo już ma niezłej długości ;)

Grooha chyba wytańczyła sobie poród, bo się dzisiaj nie odezwała.

Tunia głowa do góry na Twoją Rozalkę też przyjdzie pora.

reklama
Melanie do ksiegowania zatrudniam ksiegowa :) mam dwie lewe rece do rachunkowosci ::) :laugh:
pracuje jako grafik i zajmuje sie tworzeniem czasopism i ksiazeczek dla dzieci - szczegolnie tych najmlodszych :) strasznie mi sie zrobilo milo, kiedy w szpitalu w paczkach promocyjnych dostalam "Mam dziecko" z wszywka wlasnej produkcji :)

Aniulka to dobrze, ze masz 2 dni wolne, taka praca codziennie po 12 g. jest rodzino-i-towarzysko-wykanczajaca :(
wlasnie dlatego, ze mam tak malo czasu, to czasem jestem zla na te prace, a szczegolnie na ludzi z ktorymi wspolpracuje, bo nie szanuja czasu osob pracujacych tak, jak ja na zlecenie :( i dlatego mam tak malusio czasu, zeby popisac na forum, ale staram sie byc na bierzaco :laugh:
A z dlugosci nog b. sie ciesze, mniej sie cieszy Tata Arisy, bo juz sie martwi o latajacych za nia chlopakow ;D

Do góry