reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dziękuję za rady co do winogron. ja też jem raczej wszystko, ale z tymi winogronami to mam jakieś opory... kurcze nie wiem czy jeść czy nie... może tak kilka na próbę...

reklama
no widzę Joanka,że miałaś bardzo udany dzień.... tylko tego potrzeba ci było do szczęścia.
a ja nie wiem z jakiego powodu spałam w dzień całe trzy godziny, nic nie zrobiłam dzisiaj kompletnie, a po prostu padłam ze zmęczenia.
objawów porodowych brak,tylko brzuch twardnieje i opada, jak jeszcze bardziej opadnie to będę musiała sobie kupić taczkę!!!

no właśnie gdzie jest grooha?????

a tą moja koleżankę nie ruszyła nawet kroplówa i dalej sobie czeka! mam nadzieję, że nie będę musiała się denerwować i czekać tak jak ona. a do szpitala to chcę iść, ale prosto na porodówkę i koniec!!!!

Joanka
no i nie poszliśmy na spacerek :p
więc fotek nie ma

ale może jutro...

słyszałyście kochane, że od wtorku ma się ocieplać
i Wy jeszcze pobiegacie z wózeczkami na słonku :D :D :D

Ja jak jutro nie wyjdę to zwariuję. A od dzisiaj przez jakiś czas jesteśmy niezmotoryzowani więc ładna pogoda jak najbardziej wskazana

Dzisiaj mój starszy zuch dostał tryfę ulgową na wczesne pójście spac i tym sposobem mam go jeszcze na głowie. Muszę zapędzić go do łożka, więc żegnam się na razie.

spokojnej nocki i rozdwojenia dla cięzarówek

Kobietki mam takie pytanko jakiego zabezpieczenia przed ciążą będziecie używać podczas karmienia piersią ::)
Ja kiedys stosowałam pigułki na około rok przed zajściem w ciąże zrezygnowałam z nich miałam problemy zdrowotne i nie chce już do nich wracać zresztą podczas karmienia jest tylko jeden rodzaj tabletek dopuszczany ::)No i niewiem gumka odpada za duże ryzyko a pozatym czujemy sie z nią niezbyt komfortowo,spirala nis o niej niewiem pozatym grubszy wydatek chyba jakies plastry ostatnio weszły ale też nie mam o nich zielonego pojęcia czy są na receptę,czy mozna stosować przy karmieniu i jaki procent jest zabezpieczenia ::)

reklama
Mi sie ostatnio spodobał pomysł z plastrami ale jeszcze sie nie informowałam czy można używać jeśli sie karmi
zadałam dzisiaj po południu to pytanie lipcówkom idę zobaczyć co odpowiedziały.

Do góry