reklama
hej !!
ja tez sie melduje 2 w 1!
mam roboczy dzien moze mnie coś ruszy
przytachałam zakupy wielkie do domu
zrobiłam obiad , pranie
chwilke teraz przysiadłam
Grooha mi sie podoba imie Olaf
podoba mi sie tez Borys, ale mam juz psa o takim imieniu
u nas po cesarce jest się w szpitalu przez tydzień, więc Aniulka pewnie jeszcze troche tam pobędzie,
gratuluje Melanie zarejestrowania Paris!!
Kangurki mój Igor też najlepiej spał na polu, więc łaziłam z nim dużo
do tej pory mu tak zostało ,ze najlepiej czuje sie na zewnątrz
a u kogoś w domu to juz tragedia
normalnie jakby cierpiał na klaustrofobie ;D
ja tez sie melduje 2 w 1!
mam roboczy dzien moze mnie coś ruszy
przytachałam zakupy wielkie do domu
zrobiłam obiad , pranie
chwilke teraz przysiadłam
Grooha mi sie podoba imie Olaf
podoba mi sie tez Borys, ale mam juz psa o takim imieniu
u nas po cesarce jest się w szpitalu przez tydzień, więc Aniulka pewnie jeszcze troche tam pobędzie,
gratuluje Melanie zarejestrowania Paris!!
Kangurki mój Igor też najlepiej spał na polu, więc łaziłam z nim dużo
do tej pory mu tak zostało ,ze najlepiej czuje sie na zewnątrz
a u kogoś w domu to juz tragedia
normalnie jakby cierpiał na klaustrofobie ;D
Widze że wszystkie tak samo jak zreszta ja ciekawe co u Aniulki więc cytuje świeżego smsa:Jesteśmy jeszcze w szpitalu,mały jest kochany,uczymy sie ciągnąć cyca i nieżle nam idzie,pozdrawiam...buziaczki dla wszystkich dziewczyn.Aniulka..To tyle.Pozdrawiam ją od Was wszystkich.
Kangurki ale smaczne masz imię,az mi ślinka leci ;D Ja imie niestety mam mało orginalne ale za to nazwisko lodowte i słodkie ROŻEK(jak lody) ;D Co do podwórkowego spania maluszków to musze powiedziec że moja Pati też mogła całymi dniami na podwórku przespać.Nawet hałas przy budowie jej nie ruszał.Uwielbiała być na dworze.
Marta pracuj...pracuj...może będziesz jutro bez brzuszka.Ja mam lenia giganta.Nic mi sie nie chce. Ale troszke odpoczynku tez mi sie należy tym bardziej że po wekendzie raczej długo go nie zaznam.Postarm sie dzisiaj powklejać troszke fotek mojego nowego lokum.Ale teraz to chyba strzele w kimonko.Pati poszła na grzybki z pradziadkim ,mąż do pracy i mam cisze w domciu.Narazie.
Marta pracuj...pracuj...może będziesz jutro bez brzuszka.Ja mam lenia giganta.Nic mi sie nie chce. Ale troszke odpoczynku tez mi sie należy tym bardziej że po wekendzie raczej długo go nie zaznam.Postarm sie dzisiaj powklejać troszke fotek mojego nowego lokum.Ale teraz to chyba strzele w kimonko.Pati poszła na grzybki z pradziadkim ,mąż do pracy i mam cisze w domciu.Narazie.
Mel...gratuluje z powodu zarejestrowania Paris...szczerze mówiąc zastanawiałam się czy Wam się uda...bo moja Weroniczka ma na drugie INEZ....i urzędnik kręcił nosem..jak mąż był ją zarejestrować....ale w końcu argumenty męża ,że to przecież drugie imię ...poskutkowały i dlatego tylko się zgodził...dlatego cieszę się ,że Wam się udało....
Pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki...i te 2w1...i te z maluszkami...i życzę zdrówka dla Was i maluszków...bo choróbska się szerzą...jesień idzie wielkimi krokami...czerwcówka... ;D
Pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki...i te 2w1...i te z maluszkami...i życzę zdrówka dla Was i maluszków...bo choróbska się szerzą...jesień idzie wielkimi krokami...czerwcówka... ;D
Kangurki, imię masz piękne!! A jaki kombinezonik masz dla Maksia z h&m? Mój mąż też kupił dla naszego synka (który też prawdopodobnie będzie miał na imię Maksio) taki beżowy sztruksowy, który w środku ma trochę futerka, i tak się zastanawiam, czy on będzie zimowy czy jesienny.... żeby mi maluch nie zamarzł ani się nie przegrzał.
Postanowiłam i ja się odmeldować, że jestem w całości - właśnie byłam na zakupach (szukałam prezentu na imieniny dla męża - Tomasza - na wypadek, gdyby nie wypalił prezent imieninowy w postaci synka, bo te imieniny są jutro )
Choruję na nerki i w ostatnich dniach mocno cierpię mimo antybiotyku i apapu, chyba jutro u gina oświadczę, że ja chcę do szpitala!
Postanowiłam i ja się odmeldować, że jestem w całości - właśnie byłam na zakupach (szukałam prezentu na imieniny dla męża - Tomasza - na wypadek, gdyby nie wypalił prezent imieninowy w postaci synka, bo te imieniny są jutro )
Choruję na nerki i w ostatnich dniach mocno cierpię mimo antybiotyku i apapu, chyba jutro u gina oświadczę, że ja chcę do szpitala!
Ja do swojego męża mówię "Tomisław", niesamowicie podoba mi się to imię (błyskawiczne skojarzenie - Tomisław Tajner, skoczek, który radzi sobie trochę gorzej niż Małysz). Chciałam tak dać dziecku na imię, ale mąż urządził protest. No cóż, w końcu mamy równouprawnienie, i chłopina też ma prawo głosu
M
Melanie
Gość
grooha1 pisze:Aha jeszcze jedno Melanie ty chyba jak nikt jesteś stworzona do ciąży. Pięknie Ci było z brzuszkiem, szybki poród, extra.
Grooha co do "wycieków" to mi ciekło gęste i takie wodniste
beżowe i różowe
skrzepy tez były
mało było tego wszystkiego ale było pod chyba każdą postacią ;D
reklama
M
Melanie
Gość
anetas pisze:Tak sobie dokładnie przeanalizowałam rozmowę o nietypowych imionach pod]
;D ;D ;D
Pozdrawiam Cie serdecznie.