reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Cześć Wam dziewczynki. ;D Ja grudnióweczka, przyszłam poczytać o Waszych porodach i pociechach.

Mam pytanko do Melanie, tak z czystej ciekawości - jak Ci się udało zarejestrować imię Paris w polskim urzędzie??? Z tego co słyszałam to imię dla dzieczynki musi nosić znamiona płci, stąd tak dużo dziewczynek o imieniu Nikola (nie Nikol).

reklama
Gratulacje dla Melanie wspaniałej rodzinki ;)

co do bizzforum to nie sądzę, żeby było się czym przejmować!! głowa do góry!! teraz Wasza rodzina jest najważniejsza a to co myślą inni na Wasz temat i imienia Waszej córeczki to ich problem...

mnie też nie bardzo się podobają polskie imiona, mąż mimio tego, że jest polakiem wychował się w brazylii i też do tej pory zastanawiamy się nad imieniem dla Małej.....

czy ktoś wie co u Aniulki??

Beacia, trzymaj się bo widzę że teraz na ciebie padło.
będziemy wszystkie trzymać kciuki.

Tunia, Marta, Grooha
a gdzież wy, całe dwa w jednym ?

Melanie, jakie plany na dzisiaj ? Wybieracie się już na spacer, czy raczej spacer na balkonie ? ;)

Joanko ja się dalej męczę z bębnem, spać nie mogę, wstałam dzisiaj o 4 rano i zrobiłam pranie i porządki w szafie i o 6 poszłam dalej spać. Wstałam 0 8 i powiesiłam pranie i teraz nie wiem co robić.

Melanie gratulacje z powodu zarejestrowania imienie córci. Nie wiem wogóle skąd ten problem się wziął, za granicą można nazwać sobie dziecko jak tylko się chce i nikt nie robi z tego powodu wielkiego halo. Np. ta laska ze Spice girls co ma męża piłkarza dali synkowi na imię Brooklyn, bo tam został poczęty. Więc czemu u nas w Polsce mają być same Kasie i Anie (bez urazy, to także piękne imionka). Każdy ma prawo do własnego zdania, jednak nie ma prawa do obrażania i rzucania inwektywami w którąś ze stron.

Jak się mnie koleżanka zapytała jak chcemy dać Małemu na imię i powiedziałam jej że Olaf to ona mi na to, że to dobre imię dla psa, ale czy ja się przejełam? a gdzież tam, dalej ją lubię , a że takie ma zdanie to nic nie poradzę.

Wczoraj coś ze mnie ciekło, ale nie wiem co to mogło być. Melunia ty miałaś chyba podobnie?

Paris masz fajnych rodziców, którzy cię bardzo kochają i to jest najważniejsze!!!! ::)

Aha jeszcze jedno Melanie ty chyba jak nikt jesteś stworzona do ciąży. Pięknie Ci było z brzuszkiem, szybki poród, extra.

Joanka ranek a ja dalej dwa w jednym :p. Może wie (maluszek rzecz oczywista ) że tatus jeszcze do piatku pracuje i nie wychodzi wczesniej :laugh: ;).W piatek jes cały dzien w domku to może wtedy ;D,a jak nie to sobota zostaje ;D ;D ;D Kiedys napewno wyjdzie :laugh: ;)

nie bylo mnie wczoraj a tu takie przeboje:))))
co do imion (chociaz widze ze temat skonczony)
to ja mam na imie Malina-mysle ze raczej zadko spotykane
i kiedy sie komus przedstawiam to przewaznie pytaja mnie jak naprawde mam na imie
to takie smieszne:DDD
ale teraz to juz malo jakie imie jest oryginalne
i dzieci sie niczemu nie dziwia
bo w przedszkolu spotka sie i Paris i Ariska i Franiu i Łukasz i masa Nicol i Nikol i dla wszystkich to bedzie normalka

ale po co sie zadreczac takimi pierdolami:DDD
czekam na decyzje z Zusu czy dostane zasilek wychowawczy (albo macierzynski-nie wiem jak on sie tam nazywa)
ma dzis przyjsc
i albo bede happy i polece na zakupy
albo nie...
tzn tez bede happy ale inaczej ;D

reklama
moja mama kupila Maksiowi taki fajny kmobinezon w h&m
i juz mozemy na spacerki wylazic
bo maly najlepiej spi na dworzu
wczoraj caly dzien nie spal, dopoki nie wzielam go na spacer
bede miala przy nim figure jak modelka:))

Do góry