reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Paris musisz się czuć naprawdę bezpieczna w takich ramionach ;)
U nas Natalkę tylko tatuś kąpię zaklepał sobie na mycie wyłączność......a mamusia służy jako podaj i przynieś a potem nakarm ;D

Melanie i Winia macie super mężów!!! Nie mówie żeby mój był zły bo tez jest kochany ale niestety obiadku od niego raczej nie dostane ,a i kapieli maluszka sie nie spodziewam.Po pierwsze mój mąż to potrafi nawet wode przypalić ;D,a co do opieki nad maleństwem to kąpieli raczej bym mu nie powierzyła. Może.... gdyby trzeba było to i by potrafił ,ale narazie nie ma takiej potrzeby bo obiadki nadal gotuje teściowa i ja mam dyspense az do chrzcin,a kąpać juz sie teraz nie boje. :laugh:
Paris dzięki za rade :) :laugh:

Dziewczyny dziękuję Bogu, że Was mam
bo jak tu zaglądam to od razu się cieplej na sercu robi

jest mi strasznie smutno, bo po 1.
nie chcą nam zarejestrowac imienia - ale sie niepoddajemy, walczymy dalej
a po 2
na innym forum, bez sensu w ogóle zaczełam tam pisać :( banda głupich bab dopieprza nam z powodu imienia i w ogóle, że jesteśmy zadufani w sobie
itp itd

jest mi tak przykro, że płaczę
bo sugerują różne żałosne rzeczy możecie poczytac co napisała nijaka aura cutując nasze teksty ze strony naszej córki

http://www.bizz.pl/forum/new/viewtopic.php?t=12106&postdays=0&postorder=asc&start=210

Mój mąż Auwo juz zrobił na naszej stronie tak, że trzeba się najpierw zarejetrować zeby cokolwiek przeczytać
a żeby się zarejestrowac trzeba miec jego akceptację

teraz przynajmniej nie będa się wpieprzać w nasze życie

Melanie nie przejmuj sie takimi uwagami. Imie masz co prawda orginalne,ale właśnie to jest w nim takie fascynujące. A głupie baby czy urzędnicy powinni sie 10 razy zastanowić nad tym czy w ogóle maja prawo głosu w takiej sprawie. Ja jakoś nie odczułam tego że jeestescie wpatrzeni tylko w siebie jak narcyzy.Jestes super laska i koleżanka i nie daj siejakims głupolom wyprowadzic z równowagi!!!!!! Głowa do góry ,a te innne forum dla spokoju duch a skasuj zaraz z listy.:-* :-* :-*

Po pierwsze niewiem jak jest że urzędnicy niechcą zarejestrować imienia myślałam że to ich obowiazek i ***** im do tego jak na imie będzie dziecku
po drugie te baby zachowują sie jak dzieci w piaskownicy są tak głupie że okreslenie twojego męza idealnie do nich pasuje ;D

Melanie nie martw sie i najwazniejsze - nie poddawaj!
Nam sie wlasnie wczoraj udal zarejestrowac Arise, ale ta moja znajoma przyslala mi skan swojego dowodu osobistego, wiec mialam w razie czego dowod, ze takie imie jest i, ze jest w Polsce!

Bedzie dobrze, sama wiesz, ze jestes wartosciowa, a z mezem tworzycie super pare, ktora teraz dopelnila sliczna Paris, a reszte ludzi OLEJ CIEPLYM MOCZEM!

:-* :-* :-*

Melanie przede wszystkim imię dla córci wybraliście wspaniałe, bardzo mi się podoba (jest orginalne)
NIe powinnaś sie przejmować takimi raszplami, tylko cieszyć ze swojego szczęścia,
zazdrości ludzie to dopiero potrafią unieszczęśliwić życie, dobry pomysł z tym wejściem na stronkę za zgodą,
ale pod warunkiem ż emnei będziecie wpuszczać??!!!

reklama
dziękuję Kochane
wiedziałam, że na Was zawsze można liczyć

oczywiście, że babyboom-owiczki zawsze będa mile widziane na naszej stronie :)

nasz świadek ze ślubu ma córkę Sarah Samantha, zadzwoniliśmy do niego i powiedział, że zorientuje się czy będzie mógł nam pomóc
bo sam nie pamięta jak to było z rejestracją...
czy zadziałały znajomości, czy tak po prostu wyszło
jak oddzwoni to oczywiście napiszę :)

już mi lepiej ale to jest przykre jak ktoś źle pisze na moje dziecko - napewno doskonale to rozumiecie
te ścierki z tamtego forum to jakaś zbieranina wiedźm, które atakują w najmniej oczekiwanym momencie
jak pokazywaliśmy zdjęcia małej, to z 10 stron życzeń naprodukowały
potem jakaś OLISKO stworzyła wątek - co sądzicie o "dziwnych" imionach i się zaczęło
w sumie to nie mam pojęcia czemu się nimi przejmuję, przeciez to prostaczki są...
ale zawsze będę broniła swojej rodziny >:D

Do góry